Şimdi Ara

Hangi ülke Akıncı TİHA satın aldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bravo

  • ABD En iyi savaş uçağı F22 Raptor'u en yakın müttefiki Japonya'ya bile satmazken biz neden en iyi silahımızı başka ülkelere veriyoruz. Bence hangi ülke olursa olsun yanlış strateji.

  • Akla Ukrayna geliyor ama körfez ülkeside olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahmetli erbakan yaşayıp görseydi bu günleri ah ah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AZERBAYCAN dır

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Bunlar nasıl kafalar yav sfasdfasdfasfsd

  • Rusya gazı keserse amerika verir artık. İnşallah maşşalah. Hem amerika darbe yaptı vs diyorlar. Belki de bize ait olmayan teknoljinin bilgisi bize veirldi bu işler için planlıydı azerbaycanda kullanmamıza izin verildi. 360derece düşünmek lazım. tf2de bile spy var. Şaşırtıcı. Hiç milletin aklına bunlar gelmiyor %100 güvenle tam yol ileri maşşalah. %1 bile şüphe yok. O yüzden

    1. düşmeden önce düşünmek
    2. düştükten sonra düşünmek.
    (bunuda rus uçağı düşürüldüğünde icad etmiştim)

    Milletin zaten düşünmesine gerek var mı? Amerikanın çıkarları için ortadoğu paramparça edildi. Sanki millete referandum yapacaklar. Zararı bizede dokundu ticaretimiz gelirlerimiz gitti kim para verdi? Birde milletin cebindeki para ile finanse ediyorlar. Şak şakçılar ! yok yerli milliymiş. 3kuruş para alacam diye kim bilir başına kaç kuruşluk bela açılacak. Şak şakçılar düşünüyormusunuz?
    1. düşmeden önce düşünmek
    2. düştükten sonra düşünmek.





  • Şu an bütün Afrika ülkelerine leblebi gibi satılıyor.

    Döviz lazım ülkeye ak 47 gibi dünyanın her yerine yayalım bu silahı. Hükünetin yapabildiği tek şey bu İha oldu bu kötü günlerde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi 300 400 girişim daha olursa belki ülkemizin refah seviyesi artar. Tek kalem ile olsa olsa o kalemin stratejik sahibi olunur ve 3 5 kuruş para kazanılır. Devamı gelmeli. Bir şeyde de en iyi Türkler olmalı. Bir şeyde en iyi olmadan oradan iyi kazanç sağlanamaz.


    Ve evet bu bir otomobil değil. Her parçasının yerli ve milli olması elzemdir. Menderes zamanında çocuklara süt tozu içirmekle uğraşacağına bir iki stratejik yatırım yapılsa bugün bir çok şey üretilebilirdi.


    Siyasi olarak bakmıyorum olaya. Ülkemizde garip bir bürokrasi var. Komünist ülke bürokrasisi gibi.

  • müthiş işler. ülkemizin adı tüm dünyada duyuruluyor böyle işlerle. gurur verici. emeği geçenleri tebrik ediyorum. benim de ihracat tahminim ukrayna.

  • Kırım için bukadar Ukranya yardım etmemiz doğru değil. İlk önce ülke bütünlüğümüz, onda sonra misakki milli ve tarihsel akaraba ve himaye ettiğimiz mütefiklerin toprakları gelir. Suriye Rusya ile bir pazarlık kozu oalrak kullancaksak evet. Bügün pkk destekleyen kimler ABD, İsrail,Almanya... Fetöcüleri himaye eden ABD , Almanya , ekonomik yara çeken kim Soros , Egede doğal gaz aramlarımıza enggelmey çalışan Yunanistan arkasaında kim ABD, Fransa. Biz kesinlikle dünyada gücün dengeye gelmesi için Çin,rusya,iran bloğunu güçlendirici ABD,AB ve Natoyu zyıflatıcı adımlar atmalıyız. Bu aktöre zayıfladıkça onlar iin değerli hale geliriz. Ukranya ve Polonyaya silah satılarak rusya karşı bir konum almak gereksiz ama suriyede pazrlık kozu için kulanılacaksa oalbilir.

  • İHA işinde destan yazıyoruz. Fakat bu kadar reklamı doğru bulmuyorum. 50 yaş üzerine hitap eden havuz medyasında her hafta birkaç aylık haberler tekrar ediliyor. Neticede uzaktan yönetilen bir sistem devre dışı bırakılabilir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.