Şimdi Ara

Hangi Spor Dalına Gitmeliyim ? yaşım 13

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Öncelikle Yaşım 13 Bir Spor Hakkında Çalışmak İstiyorum Kendimi Koruma Amaçlı çok stresliyim sevdiğim çıktığım kızın başkasını sevdiğini öğrendim evde hergün duvarları yumrukluyorum 1.65 boyum var üstüde olabilir tam olarak ölçmedim stres atmak istiyorum spora hevesim var yani kısacası hem kendimi kavgalarda korumak istiyorum hemde o çocuğu dövmemek için kendimi tutmak istiyorum


    soruma geçiyorum : sizce bana en iyi hangi spor gider ? ben kick boxa hevesliyim sizce becerebilirmiyim küçükken hep mahallede dayak yerdim şu sıralar cogunu dövmeye başladım 1-2 yaş büyüklerim var onları dövemiyorum tek onlarda benden cok kalıplı onları dövebilcek kadar güçlü olmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim facebookdanda cevap yazabilirsiniz.

    kick boxu becerebilceğimi düşünüyorum

    http://www.facebook.com/CanMericc







  • DEĞERLİ ARKADAŞIM BEN SANA AİKİDOYU ÖNERİRİM.BEN İZMİR BOSTANLIDA OTURUYORUM GÜRHAN GÜLMAYA HOCA VAR ÇOK PROFOSYONEL BİRİSİ.YUSUF AKYURTUN YETİŞDİRDİĞİ KİŞİLERDEN BİRİ.AİKİDOYU BAŞKA YERLERDEDE ÇALIŞTIM FAKAT GÜRHAN HOCANIN STİLİ BAMBAŞKA TAVSİYE EDERİM.
    KEYİFLE KAL
  • Kardeşim bende 16 yaşındayım. Yaş geçtimi çok geç kalırsın derhal boks , kick boksa başla. İlerde çok sıkıntı olur. Hem öğrenir kendini korursun hemde ilerde profesyolnel lisanslı olursun. Liseye gelince benim gibi ilk zamanlar çok dayak yersin, bende 8-9 aydır vücut ve kick boks yapıyorum. Keşke daha önce başlasaydım. Şuan vücut bakımından ve teknik olarak iyiyim, yaz gelsin kick boksta lisans bile istiyorum . Ama yaşım biraz geçti diye hoca çok ilgilenmiyo benle , genellikle 9-10-11 yaşında olanlarla çok ilgilenirler. Sende sakın vakit kaybetme git. En azından öğrenmiş olursun.
  • Wushu Ya Gidiyorum Volkan Hoca Var Ayağında Sakatlık Var Olmasa Dünyada İlk 10 Rahat Girer Onun Gibisini Görmedim Heryeri Araştırdım Ama Eğitimi Felan Herşeyi Güzel Aylık 50 tl haftada 3 gün ama Temmuz Ayında Ramazan Olduğu İçin Tatile Girdik Bayramdan Sonra Tekrar Başlıyoruz İstanbul Pendik Esenyalıda AltınSpor Klübü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.