Şimdi Ara

Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
33.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir ciro sınırı yok ama ilgili kişileri istiyorlar alayım kurayım bir köşede dursun mantığıyla yaklaşmamak gerek.

    Bu arada Sitede haber olarak işlenmiyor ama fatura yazdırma Modülü, sahte sipariş Önleme Modülü gibi bazı Özellikler de yakında ekleniyor. Bu sistem ile ürünleri Gittigidiyor'da ve n11 de bir tuş ile yayınlamak mümkün yada Gittigidiyor'da olan ürünleri bu sisteme çekmek.. Sürekli geliştirilmesi ve ücretsiz sunulması çok büyük avantaj e-ticareti gerçekten düşünüyorsanız geçin derim ama profesyonel bakmıyorsanız 100-200 tlye kuranlarda var. Başvuru için sürat kargo şubesine gidebilirsiniz veya siteden kolayca başvuru yapabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben müzik ve organisazyon işi ile uğraşıyorum şu anda dükkan açma aşamasındayım ve facebook üzerinden nikah ve bebek şekeri satışı yapıyorum işlerimin daha da büyümesi için e ticaret sitesi düşünüyorum bu yüzden araştırma yapıyorum
  • Merhabalar,

    Bu hesap T-Soft e-ticaret sistemleri resmi hesabıdır.

    Bunun dışındaki olumlu veya olumsuz tüm mesajlara saygı duyuyoruz ancak şirketimiz ile doğrudan ilişkili olmamaktadırlar.

    Yazılımımız ve hizmetlerimiz ile ilgiliwww.tsoft.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilir veya forum üzerinden doğrudan mesaj atabilirsiniz.

    2000'in üzerinde e-ticaret sitesine ev sahipliği yapmaktayız ve müşterilerimizi memnun etmek için çalışmaktayız.

    Sektörde hizmet üreten tüm yazılım şirketlerini destekliyor ve e-ticaret pazarının büyümesine yönelik katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

    Yeni e-ticaret girişimcilerinin hizmetlerine talibiz, doğru bilgilendirerek, en uygun çözümleri sunmak isteriz.

    İsteyen müşterilerimiz haftanın 3 günü ücretsiz eğitimlerimize katılarak, henüz yazılımı almamış olsalar bile, e-ticareti öğrenebilir, yazılımımızı daha iyi tanıyabilirler.

    Forumlarda karşılıklı isnatlar ile sohbetlerde konuların dışına çıkılmasını olumlu görmemekteyiz. Tüm sorularınız için özel mesaj gönderebilirsiniz.

    İyi sohbetler.




  • Bu soruyu sorduğunuz anda bütün firmalar çeşitli resmi yada resmi olmayan üyeliklerle zıplıyor. Bende bu işe girmeyi düşünüyorum. İdeasoft diyenlerdenim. Referansları ve bu işte ilk olmaları yeterli. Ayrıca forumlarda cirit atmıyorlar. Yazılımı satamayanlar sanırım şu forumlara zıplıyor. Bu arada kesinlikle ideasoft çalışanı değilim. Bende araştırıyorum. + veya - ideasoft tecrübelerini görmek için konuyu takip etmeye çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrCn_UJK -- 5 Şubat 2015; 5:59:48 >
  • selam,
    öncelikle; e-ticaret sitesi pazarlayan kişilerin forumlarda konuyu egzajere ederek kendilerini övmeleri istenilen bilgiye gidilmesini engellemekte ve ister istemez kendilerini baltalamakta. açık şekilde fark ediliyor. neyse...

    Ben de uzuuun süredir araştırıyorum. ve anlamadığım bir kaç konu var. İlki...
    - diyelim ki bu firmalardan biriyle anlaştık. sahip olduğum domaini kullanabilecek miyim?
    evet? kullanabilirsem, firmadan memnun kalmazsam sistemden çıkardan domainimi geri alabilecek miyim?

    - trafik mevzusu bana göre en önemli unsur. mesela 600GB trafik alanı neye yeter neye yetmez? bunu bilen var mıdır? örnekleyebilir miyiz

    - bu verdikleri hizmet soyut olduğu için fiyat konusu o kadar muallakta ki şuan 1500$ olan bir paket geçen hafta 1500TL civarında idi.

    - peki yenilemede fiyatı ne belirliyor? yeni üye fiyatı mıdır yoksa daha düşük fiyat mı ? (kanımca yükseleceğini inanmıyorum :) )




  • Sürat Kargo'nun sistemi ilginç. Ben de bir şubede broşürlerini görmüştüm. Araştırmak lazım.
  • Sateen ve tozlu alışveriş sitelerini bilirsin, ikisininde yazılımı ticimax'e ait ve ikiside oldukça başarılı firmalardır. Bir alışveriş sitesinin en önemli yanı yazılımıdır bunu unutmamak gerek ticimax' tavsiyemdir.
  • Arkadaşlar bende e ticarete giriş yapma arefesindeyim site yorumları ve özelliklerini karşılaştırıyorum idea soft güzel fakat marka olması ve referansları büyük firmalar olmasından dolayı fiyatta yüksek,bunların içeriinde platinmarket iyi bilginet güzel ,bunların sundukları birbirinden farklı trafik kapasiteleri ve extralar olarak idea softtan üstün ve fiyat uygun.Tam istediğimi anlamışken süratnet cıktı sürat net ücretsiz veriyor herşeyi galiba ama taşımacılığını kensinin yapması kaydı ile uygun fiyatta taşıdıkça sorun yok fakat sunduğu hizmet diğerlerine göre nasıl acaba?bilgisi olan varmı.
  • ARKADAŞLAR İLK DEFA BİR İŞLETME SAHİBİ OLACAĞIM.YAŞIM 20 E TİCARET İSTESİ AÇMAK İSTEDİM.PİYASAYI AZ BUÇUK BİLİRİM.TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SATACAĞIM.İDEASOFT İLE GÖRÜŞTÜM.EN DOLU PAKET, ALMAK İSTİYORUM 4000 TL ÖDEME SİSTEMİ VS .AMA 4000 E HİZMET ALABİLİRMİYİM.YADA 4000 E ALACAĞIM HİZMETİ 1500 2000 E DE BAŞKA BİYERDE ALABİLİRMİYİM BİLMİYORUM.BÜTÇEM KISITLI LÜTFEN YARDIMCI OLUN.TABİRİ CAİZ İSE BU İŞİ BİLEN YAPAN GÖREN Bİ ABİLİK YAPSIN ELİMDEN TUTSUN







    Beni ben yapan yegâne şey, benden olmayandır. O yoksa sen de yoksun…

    Ne anlamı kalır ne rengin belli olur ne de tadın.
  • ErrorHata E kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ HELAL OLSUN NE DİYEYİM GİRİŞİMCİ RUHUN VAR MIŞ AMA İŞİ BÜYÜTMENİ TAVSİYE EDERİM.EMİNÖNÜ KAPALI ÇARŞI TAHTAKALE MERCAN YOKUŞU GİRİŞİNDE SAĞ TARAFTA HAN VAR İÇERİNİDE VE ATRAFINDA ÇORAP ÇAMAŞR VS TOPTAN SATILIYOR.ORADAN ALIP KÜÇÜK İŞLETMELERE SATABİLİRSİN.SENİN İŞİN BENZERİNİ YAPTIM SAYILIR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...
  • ysndkmc Y kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ SELAMUN ALEYKUM BEN SÜRETNET İLE GÖRÜŞTÜM.ZATEN BU KARGO İLLA BİRİ İLE GİDECEK SÜRAT İLE GİTSİN KANAATİNDEYİM.YIL SONU İSTEDİKLERİ VERİYİ ALAMZLARSA SADECE LİSANS BEDELİ ALINIYORMUŞ.O DA EN FAZLA 600+KDV İMİŞ.BEN ÇOK MANTIKLI BULUYORUM.İSTANBUL İÇİN 20 25 GÜNÜ BULABİLİR DEDİLER.OLSUN BEKLEYELİM 3-4BİN CEBİMDEN CIKACAĞINA SERMAYE KALIR HİÇ DEĞİLSE REKLAM VS YAPILIR.
  • sürat e ticaretle çalışan var mı?bir kaç ayrıntı öğrenmek istedim. şu an servis kullanılamaz hatası veriyor site.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz eticaret sitesimizi firma olarak epixelajans a yazptırdık. Özgün tasarım yaptılar. seo uyumlu. yönetim paneli çok kullanışlı. kesinlikle tavsiye ederim.www.epixelagency.com da refreransları inceleyebilirsiniz
  • arkdaşlar selamlar, sürateticaretten bahsetmişisiniz ama fiyatları süratin belirlediği rakamlardan mı satmak zorundayız yoksa kendimiz rekabet şartlarını belirleyebiliyormuyuz?
  • İstemiş olduğunuz özelliklere sahip bir eticaret yazılımı almak isterseniz,https://www.kmk.net.tr/eticaret.html sayfasını incelemenizi öneririz. Özgün tasarımlı eticaret ve güvenli altyapısı ile profesyonel eticaret sitesi oluşturabilirsiniz.
     Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz?




  • Konu ile ilgili kendi tecrübemi paylaşayım. 2011 yılında ticimax firmasından yıllık lisans aldım. O zamanki anlaşma ile e-ticaret altyapılarının bütün özelliklerini kullanabiliyordum. Konuya da yabancı olduğumdan ve çok vakit ayıramadığımdan arada sırada siteye veri girişi yapıp zaman ile içini doldurdum sitenin. Ancak bir türlü istediğim seviyeye getiremediğimden (özellikle yazılım ile ilgili problemlerden) satışa başlamadım. Sadece ürünlerimi koyduğum standart bir site ayarında gidiyor.

    FAKAT, gün geçtikçe firmanın müşteri sayısı arttığından mıdır bilmiyorum, destekleri çok zayıfladı. Hatta son 9 aydır lisansımı da kısıtlamışlar. Yazılımın çoğu özelliğini kullanamıyorum, buna destek linki de dahil. info@ticimax.com a defalarca mail attım. Hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Online canlı görüşme butonundan yazdım problemi. İlgileneceklerini söylediler ama sonra yine dönüp de sorununuzu çözdük ya da şu yüzden erişiminiz engellenmiş diyen olmadı. Yurtdışında olduğumdan da aramadım, bi de ona mı para verecem bu çağda, neyse.

    Bu arada hala yazılım olarak eksikleri var. Örneğin bi ürünün renk seçeneklerinden 1 adet siparişe ekledim, 2. bir renk ekleyince sepete kendi kendine adeti 2 ile çarpıp ekliyor falan. Bu benim kendi denememde ortaya çıktı. Enteresanlar yaa. İşini adam akıllı yapan bir firma bulmak bu kadar zor olmamalı.

    Ayrıca yönetici arayüzü de oldukça karmaşık benim gibi çok da anlamayan biri için. neyi nerden nasıl eklerim meselesi için her seferinde arayüzü baştan keşfediyorum. Biraz önce fiyatlarına da baktım da benim anlaştığımın çok üstünde fiyatları. Hatta uçuk bile denebilir. 5000 TL ne ya?? Belki o yüzden kısıtlamışlardır ama sonuçta anlaşma var, verilmiş hakkımı geri alamazlar herhalde, yani inşallah almazlar. Hiç uğraşamam adliyelerde.

    Saygılar




  • Hala burada bu soruya cevap arayan varsa kesinlikle ve kesinlikle softtr den alın ticimax ideasoft gibi sitelere tonla para verip hizmet alamıyorsunuz iletişim destek herşey çok iyi.
  • Merhaba, 6 yıllık bir tecrübenin ardından ideasoft ile yollarımızı ayırdık. Buradan net bir şekilde uyarmak isterim ki uzak durun. Verdikleri hiç bir sözü tutmadılar. E-ticaret hakkında her şeyi ayrıca buradaki linkte paylaştım.https://forum.donanimhaber.com/e-ticaret-hakkinda-merak-ettikleriniz--137916178#137916178
    Keyifli okumalar.
  • Hazır E-ticaret sitesi yaptırmak için birçok fiyat bulabilirsiniz. Neredeyse yeterki bizi tercih et para istemez diyen firmalar bile bulunabilirsiniz. Ama söz konusu size özel bir yazılım geliştirme olursa Ankara E-ticaret konusunda kendisini çok hızlı geliştiren Dinamiksoft formasını tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdesigner06 -- 28 Kasım 2019; 22:27:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tsoft ve ideasoft kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.