Şimdi Ara

Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
33.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hali hazırda yapmakta olduğum işin internet üzerinden e-ticaretini de yapmaya karar verdim.Bunun için birçok hazır yazılım satan firmalar var ama bazı şeyleri sizlere sormak istiyorum.
    İhtiyaçlarım:
    1- Belirlediğim alan adları (yaklaşık 8 ad) alınacak
    2- Bunların içinde önder alan adı olanına online satış yapabileceğim hoş tasarımlı bir site yapılacak
    3- Güvenlik sertifikası,sanal pos vs. altyapısı tam olacak, güvenlik sistemi en üst düzeyde olacak (kredi kartı ekranına girince yeşil https olan şekilde)
    4- Beni birsürü gereksiz ayrıntıyla uğraştırmadan ürünlerimi ve onlara ait fotoğrafları yükleyebileceğim şekilde basit olacak
    5- E-posta hesapları olmalı
    6- Güncelleme yapılabilmeli
    7- Kargo şirketlerinin altyapılarına vs uyum sağlamalı

    Bunlar aslında temel ihtiyaçlar biliyorum ama sizler bana hangi yazılım şirketini ya da sistemi tavsiye edersiniz? Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler



  • Merhabalar,

    Eğer yazılımı sıfırdan yazdırmak isterseinz bu konuda talip olabilirim. Ama istekleriniz doğrultusunda sıfırdan bir e-ticaret sisteminin bütçesi min 6.000 tl olacaktır. Böyle bir rakamı düşünüyorsanız sıfırdan yazma konusunda konuşabiliriz.
  • Bu konuda daha önce bir deneyimim olmadığı için ilk etapta daha ekonomik olan hazır paket siteleri (ideasoft yada platinmarket gibi) tercih etmeyi düşünüyorum ileride belki özel yazılım vs olabilir ama söylediğiniz rakam benim bütçemi çok aşıyor.
  • http://www.hemenal.com/
    http://www.kolaymagaza.com/e-ticaret-index.html

    Bu ikisini kullanan kişiler herhangi bir sorunu olmadıklarını söylediler.. özellikle hemenal'dan memnunlar. Bütçenizi zorlayacağını sanmıyorum.
  • Teşekkürler başka önerisi olan var mı?
  • hemenal ı tavsiye edebilirim. çok fazla kullanıcısı var. maddi olarak aşıyorsa eğerwww.methosting.com un da paketleri mevcut. onlarıda test edebilrisin.
  • Hemen-al bizimde kullandıgımız bir sistem fakat bu ek banwith bedeli ağır geldi açıkçası buna halen bir çzum aramaktayız.1000gb kotasına 3,5milyar para ödüyoruz.Birazdan bu konudada başlık açacagım zaten sizde takip edin isterseniz
  • Merhaba,

    HemenAl en iyi sistemlerden birisidir.Gerek güvenlik gerek teknik destek ve entegrasyonlar konusunda en iyi sisteme ve altyapıya sahiptir.Ayrıca satın aldığınızda HemenAL'ın E-ticaret eğitiminide alacaksınız.Garanti bankası ile olan anlaşması sayesinde Sanal Pos işlemleride ücretsizdir.Eğer HemenAl sistemini düşünürseniz veya detaylı bilgi almak isterseniz size yardımcı olabiliriz.HemenAL satış temsilciliğimiz vardır.
  • www.eticaret.com ideasoft
  • yada farklı bır sıtem kurmak istiyorsanhttp://www.justandfast.com/
  • başka öneri var mı?
  • Projesofta da bakmanızı tavsiye ederim. Referansları çok iyi. Ayrıca tasarım yaptığım bir müşterimde gördüğüm kadarı ile en iyi SEO alt yapısına sahip firma. Tasarımını yaparken hiç zorluk çekmedim. Örnek olarakwww.dekorpark.com sitesine bakabilirsiniz.
  • Piyasada ki e ticaret sitelerinin en iyisi Projesoft ardından Hemenal dır. Projesoftu ilk sıraya yazmamın sebebi Hemenal özelliklerini ekstra özellijlerle barındırmasının yanı sıra admin panelinin esnekliğidir. Mutlaka videolardan incelemenizi öneririm. Şimdi gelelim maliyete maliyet olarak bunlar alternatiflerine göre çok yüksek fiyat olmalarının yanı sıra birde bu ücreti her yıl almaktadırlar. Örneğin Sekolay firması hem fiyat olarak hemde özellik olarak %100 olarak tatmin edici bir sitedir. Özellikleri ve fiyatıyla İdeasoft, kolaymağaza vb. firmaları geride bırakıyor. Yapmış olduğu örnek tasarımları incelemenizi öneririm. Yıllık aidat olarak 125 tl ücret alıyor.

    Tasarım Örneği:www.bitkiselmucize.net
    Fiyat ve Panel Bilgileri:www.sekolay.net


    Türkiyede en çok kullanılan firmaların sistemlerini kullanmış tecrübeli bir kullanıcı olarak tecrübelerimi sizinle paylaşırım. Msnden detaylı olarakta tecrübelerimi paylaşabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shoplantt

    Piyasada ki e ticaret sitelerinin en iyisi Projesoft ardından Hemenal dır. Projesoftu ilk sıraya yazmamın sebebi Hemenal özelliklerini ekstra özellijlerle barındırmasının yanı sıra admin panelinin esnekliğidir. Mutlaka videolardan incelemenizi öneririm. Şimdi gelelim maliyete maliyet olarak bunlar alternatiflerine göre çok yüksek fiyat olmalarının yanı sıra birde bu ücreti her yıl almaktadırlar. Örneğin Sekolay firması hem fiyat olarak hemde özellik olarak %100 olarak tatmin edici bir sitedir. Özellikleri ve fiyatıyla İdeasoft, kolaymağaza vb. firmaları geride bırakıyor. Yapmış olduğu örnek tasarımları incelemenizi öneririm. Yıllık aidat olarak 125 tl ücret alıyor.

    Tasarım Örneği:www.bitkiselmucize.net
    Fiyat ve Panel Bilgileri:www.sekolay.net


    Türkiyede en çok kullanılan firmaların sistemlerini kullanmış tecrübeli bir kullanıcı olarak tecrübelerimi sizinle paylaşırım. Msnden detaylı olarakta tecrübelerimi paylaşabilirim.

    Teşekkürler gerçekten sekolay hoşuma gitti.
  • Rica ederim, Aklınız takılan ne varsa yardımcı olabilirim. Sekolaydan paket almak isterseniz indirim bile yaptırırım. Onun dışındaki firmalar konusundada yardımcı olurum msnden irtibata geçmeniz yeterli
  • Projesoft diyen arkadaşlara projesfot ile ilgili tecrübemi paylaşmak istiyorum. Ben Projesoftu 1 yıl boyunca kullandım. Fakat teknik destek adına hiç memnun kalmadım. Site ile ilgili birçok sorunumda dönüş bile yapmadılar. Birçok sorunumu çözmediler. Şikayetvar.com ada şikatet olarak yazdım yine sonuç alamadım. Kesinlikle uzak durun.
  • ideasoft öneren arkadaşlara da bende bir şeyler yazayım. kategori sisteminde bir sorun var ve müşteri hizmetleri bazen yaptığını söylüyor!! :) bu durumdan haberdar olup panele buton koymuşlar ve hata meydana çıktıkça butona basmanız gerekiyor.

    konu hortlakmış iyi mi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 23 Şubat 2012; 21:46:45 >
  • İdeasoft alma da ne alırsan onu al
  • Projesofta sakın bulaşma. İlerde çok sorun yaşarsın.
  • çok para ödeyip hizmet alamayacağın,
    traktör hızında çalışan,
    beceri seviyesi oldukça düşük,

    çok pahalı olan,
    işi yapmadan ücretini tıkır tıkır alan ama sorun çıkınca suç sende kardeşim diyip yaparsam parasıyla yaparım diyen,
    insan haklarını oldukça yüksek seviyede hopur hopur götüren firma ararsan

    sana hemenal,ideasoft derim..

    yukarda saydıklarım bizzat başıma geldi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.