Şimdi Ara

Hangi pda/smartphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi aksamlar, ve öncelikle hayırlı kandiller...

    arkadaslar, yaklasık olarak 10 gundur bircok telefonun yorumlarını inceliyorum. telefonlar çok sayıda olduğu gibi işletim sistemleri de cabası; wm, android, symbian... kafam allak bullak oldu gercekten, tam dedim istediğim modeli buldum ki bu htc touch hd idi, ne hepsiburada da ne de baska bi yerde satısı gözükmüyor. dogubanktan da almak istemiyorum, pasaport olayına girip basım ağrısın istemiyorum. öte yandan samsung i8910 cok hosuma gitti,ancak burda da fw konusunda bi belirsizlik mevcut. bugun itibari ile de samsung'un yeni modeli (android işletim sistemli olan) piyasaya cıktı...

    şimdi sorunuz su olabilir: "sen bu telefonla ne yapacaksın arkadasım?"

    bu telefonlayapmak istediğim, öncelikle maillerimi kontrol edebilmek, internete wifi ile sorunsuz bi şekilde bağlanmak... arayuzun guzelliği ve ekran buyuklugu. müzik dinlemek için almicam için, album yapabilmişim yapamamışım cok önemi yok (bir sürümünde lg arena da da bu sorun varmıs), fotoraf ta cok surunmediği sürece sorun yok (hafif karanlık ortamlarda da cekim yapabilmeli diye dusunuyorum, sonucta buyuk paralar verip bi flash olsun di mi ama :) )

    geliştirilebilirlik acısından wm diyen arkadas cok... bu 3 telefon dısında n97 veya herhangi bir nokia modeli de lutfen önermeyiniz :)

    yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için simdiden tesekkürler







  • bi kişi de tavsiyede bulunmayacak mı?
  • asus tan şaşma
  • bence HTC. Asusta iyidir.kullanan arkadaslarından tecrubelerını alabılırsın daha yardımcı olur.hatta bıraz kullanıp testte yapabılırsın..
    ben yıllardır wm ye alısmısım cok kullanıslı gelıyor bana...hayırlısı sımdıden gule gule kullan...
  • HTC LEO çıkacak biraz bekle pişman olmazsın incelemek istersen forumda konusu var.
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaslar...
  • eşim ve ben asus kullanıyoruz, gayet memnunuz, P535 ve P552w.
  • bende iyi aksamlar diyorum,forumda yeniyim. bende win mobile 5.0 gigabyte g smart (i-teq bond) tv-radyo-windowslu pda var 2 yildir. cok memnunum.
    sorunsuz kullaniyorum.defalarca betona dustu banamisin demedi. elbette kisinin beklentileri farkli olabilir bu telefon benim tum beklentilerimi karsiladi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkihs -- 22 Eylül 2009; 19:33:01 >
  • HTC Touch HD yi beğendiysen
    Şu an için en iyi alternatif Samsung Omnia II

    HTC Leo da olabilir büyük demezsen
  • Samsung Omnia 624 Mhz işlemciye sahip.Sanıyorum Pda'ler içinde en hızlıların başını çekiyor.Ben İ780 Kullanıyorum Aynı hızdaki işlemci bende de var.
    İnanılmaz hızlı takılma vs.. birşeye şahit olmadım.Gps sorunsuz ekran tepkimesi Omnia ya göre daha kötü ama ben çok memnunum Çünkü Klavye de var.

    Smartphone olarak Samsung yeni bir cihaz çıkarmış fiyatıda uygun,Samsung ürünlerini gözü kapalı tavsiye ederim.Ama önerim 520Mhz den aşağıya işlemcili telefon alma.Asus'da bu konuda çok başarılı özellikle Gps Chipsetleri iyi.

    ÖNERİLERİM:

    http://www.hepsiburada.com/samsung-b7320-omnia-pro-2-gb-hafiza-karti-route-66-navigasyon-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsamb7320o

    http://www.hepsiburada.com/asus-p552w-glide-4-gb-hafiza-karti-hediyeli-turkcell-100-mb-internet-paketi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasp552w

    http://www.hepsiburada.com/samsung-i900-omnia-8-gb-1-gb-hafiza-karti-route-66-navigasyon-yazilimi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami9008gb




  • iyi akşamlar arkadaşlar, forumdaki yorumları değerlendirmeleri okumaktan başım döndü..

    çok fazla para harcamadan iyi bir model aldığımı düşünüyorum, ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim en azından.. samsung 7320 omnia pro

    cihazda gerçekten menü geçişleri hızlı, diğer forumlarda başka başka cihazları da okudum, herhangi bir kitlenme yaşamadım şimdilik.. (bu arada cihazı da dün akşam aldım)

    tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, artık samsung 7320 sekmesinde görüşmek üzere
  • samsung b7320yi nereden, kaça aldınız?
  • Hayırlı olsun.Uygun bir fiyat iyi bir telefon.
  • vatandan.. 716 ya geldi... worldcard 5 taksit... turkcell e gecirirsen hattını 716 ustune %13 daha indirimyapıyor.. ama bıktım usandım turkcell in fiyatlandırmasından... 6 ay hattını iptal edemiyosun.. boş bi hattı gecirsen bile veya sıfır turkcell hattı alsan bile, hiç konusmadığın halde aylık 5 tl fatura gönderiyolarmıs..

    saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.