Şimdi Ara

Hangi laptopu tavsiye edersiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda laptop almayı düşünüyoru.Bunlardan hangisini önerirsiniz.
    Asus tn panel ve tek fanlı . Dell ise özelliği daha iyi gözükse bile biraz önyargılıyım galiba.Kullanan birileri varsa yardımcı olabilr mi?
    Dell in ekranı ıps diyolar ama kaliteli değil diye duydum.

    https://www.ebrarbilgisayar.com/asus-rog-gl553vd-dm066-i7-7700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-freedos-pmu358675

    https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-4b70d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-ips-freedos-pmu357449







  • tn ekran cidden kalitesiz. kontrast vs çok düşük. vatana gidip incele istersen. ama ips ekranlar güzelmiş alanlar memnun. kullanıcı yorumlarına bakarak dell alınabilir.
  • dell tabii ki 1050 ti 1050den daha performanslı bir kart. ayrıca dell'e olan önyargı olsa olsa olumlu bir önyargı olur herahlde?
    dünya çapında en çok tercih edilen markalardan biri dell. sıralamasını tam hatırlamamakla beraber dell,lenovo ve hp ilk üçte diye biliyorum dünya laptop piyasasında asus,acer, gibi markalar bunların arkasından geliyor. dell gerçekten büyük bir laptop üreticisi.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Bu asus modelinin resmi sayfasında ekran için 178 dereceye kadar görüş açısı yazmışlar sanki ips gibi ama ekran aslında tn panel.Tn panellerin birbirinden farklı versiyonları var mıdır?Vatana gidip inceleme fikri iyiymiş.Teşekkürler yorumun için.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Delle onyargı su sekilde bugune kadar çevremdeki herkeste ya asus ya lenovo gibi markalar gördüm.Hiç dell marka laptop gormemiştim ta ki yeni laptop almaya karar verene kadar.Bu arada hiç laptopum olmadı hep masaüstü kullandım.Size bi sorum olacak peki dellin servisi nasıldır?
  • hocam sizin çevrenizle ilgili bir durum . örneklem kümesini genişletmeniz lazım daha sağlıklı bir değerlendirme için:)
    ben şahsen dell kullanmadığım için teknik servisi vb. gibi durumları bilmiyorum ama özellikle 7567 modeli için forumda bayağı görüş, konu vs bulabilrisiniz. forumda genel olarak tutulan bir ürün ve geneli de memnun diye biliyorum kullanıcıların.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız çevrem de görmemiş olmam konusunda.Dellin bir çok yorumunu okudum ve bir çok iyi yorum var.Ayrıca bilgisayarın özellikleri de gerçekten iyi.Üstte ki arkadaşın dediği gibi gidip bir mağazada incelemekte fayda var.O şekilde laptop hakkında iyi bir fikir edinebilirim.Teşekkürler yorumun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.