Şimdi Ara

Hangi İSS'ye geçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 yıldır TürkTelekom hipernet 35 Mbit kullanıyorum ve tam iki senedir en ufak bir problemle dahi karşılaşmadım, kesintisiz ve tam 35 Mbit hız aldım 2 sene boyunca, ben aldığımda 50 GB AKN vardı ancak 2019'da yasa gelince kotam kalktı ve bu paketi sınırsız 75 liraya kullandım 2 sene boyunca. Gelecek ayın 10'unda taahhütüm bitiyor ve yenilemek istediğimde fiyat 115 TL'ye çıkıyor.

    İnternetten İSS'ler ile ilgili araştırma yaptığımda istisnasız her İSS hakkında yüzlerce belki de binlerce kötü yorum var. Ben 2 sene boyunca kesintisiz eksiksiz hatasız TürkTelekom'dan memnun bir şekilde internet hizmeti aldım ancak TürkTelekom hakkında binlerce kötü yorum var. Şimdi TürkTelekom altyapısını kullanan Millenicom veya Türknet'e geçmeyi düşünüyorum ancak kötü yorumlar, internet kesintisi problemleri çok şüphede bırakıyor beni, açıkçası içimde bir korku var. Bir de altyapı sorgulamak istediğimde apartmanımın dairesi gözükmediği için sorgulamayı yapamıyorum. 35 hiper alabildiysem 70 veya 100 civarı da alırım herhalde diye düşünüyorum.
    .https://i.hizliresim.com/AqowJu.png Modem arayüzündeki veriler bu şekilde.

    Bana verebileceğiniz değerli tavsiyeleri bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeasleyX55 -- 22 Eylül 2020; 17:8:49 >







  • up
  • Merhaba paylaştığın görüntüde maksimum 114 megabit hıza kadar desteklediği yazıyor.Yani rahatlıkla dediğin hızları alırsın.
  • Merhaba. Altyapı iyiyse kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız. Ki altyapınız çok iyi görünüyor. Ben Türknet tavsiye ederim. Millenicom a göre daha kurumsal. Eğer düşünürseniz abonelik işlemlerinde yardımcı olurum ve bir ay bedava kullanım için referans kodu verebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

    Sizlere En iyi hizmeti en güzel fiyata Sunabilmek adına kayıt bırakmanızı talep ediyoruz.
    https://tbtnet.net/tbtnet/

    Taahhüt yok Kota Yok. En uygun fiyat garantisi.

    Modem arayüz görselini değerlendirdiğimde 100Mbps Hizmet alabilirsiniz.

    Sağlıkla kalın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.