Şimdi Ara

Hangi firmadan internet tedarik etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar DonanımHaber ailesi, iyi bayramlar!

    Bu ay sonu TTNET ile tahhahütnamemiz bitecek, ben de TTNET'ten hız sorununda biraz sıkıntı yaşadığım için firma değiştirmek istiyorum. Sanırım mahallemizde bulunan altyapı TTNET'in altyapısı fakat emin değilim. Bana ucuz ve sıkıntı yaşamayacağım internet firması önerir misiniz?

    Şuan ki hız değerlerim şöyle;

    Hangi firmadan internet tedarik etmeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayramBaran -- 27 Haziran 2017; 15:13:3 >



  • Dostum öncelikle Türknet'i ara ve altyapının vdsl olup olmadığını sor. Sakın TTnet'i arama, çünkü onlar vdsl alt yapınız yok yalanı bile söyleyip seni bu bağlantıda süründürmeye devam edebilirler. Türknetin kendi sitesinde altyapı sorgulaması var ama bazen sapıtıyor. En sağlıklısı Türknet i arayıp sormak olur. TTnet dışında başka bir firmayı seçmelisin. Aralarında en uygunu ve taahhütsüz olan Türknet'tir. Hem sana alacağın max hızı temin ediyorlar, hem ücretleri sabit, hem kota 150gb, ayrıca bazı yerlerde kota sınırıda yok; şansına ama, denk gelirse...Sonuçta aynı altyapıyı kullanıyorlar ama verdikleri hizmet TTnet'in hizmetinden kaliteli olduğu kesin. Şimdi buraya TTnet hakkında bir ton şey yazardım ama gerek yok, herkes TTnet'in nasıl bir şirket olduugunun farkında. Alt yapı onlara ait olmasaydı bu müşterinin %10'una bile sahip olamazlardı. Adım gibi eminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meaninglessname

    Dostum öncelikle Türknet'i ara ve altyapının vdsl olup olmadığını sor. Sakın TTnet'i arama, çünkü onlar vdsl alt yapınız yok yalanı bile söyleyip seni bu bağlantıda süründürmeye devam edebilirler. Türknetin kendi sitesinde altyapı sorgulaması var ama bazen sapıtıyor. En sağlıklısı Türknet i arayıp sormak olur. TTnet dışında başka bir firmayı seçmelisin. Aralarında en uygunu ve taahhütsüz olan Türknet'tir. Hem sana alacağın max hızı temin ediyorlar, hem ücretleri sabit, hem kota 150gb, ayrıca bazı yerlerde kota sınırıda yok; şansına ama, denk gelirse...Sonuçta aynı altyapıyı kullanıyorlar ama verdikleri hizmet TTnet'in hizmetinden kaliteli olduğu kesin. Şimdi buraya TTnet hakkında bir ton şey yazardım ama gerek yok, herkes TTnet'in nasıl bir şirket olduugunun farkında. Alt yapı onlara ait olmasaydı bu müşterinin %10'una bile sahip olamazlardı. Adım gibi eminim.

    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. TürkNet'i bir kaç arkadaşım daha tavsiye etti. Fakat kullanan kişilerden yorum almak, tavsiye ettiğini görmek isterim. Siz TürkNet kullanıcısı mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BayramBaran kullanıcısına yanıt
    Türknet kalite haritası diye araştır
  • Bayram tatili geçsin arayacağım TürkNet'i, bu arada altyapı hangi İSS'nin onu da öğrenicem. Ona göre hareket etmek daha mantıklı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.