Şimdi Ara

Hangi dili öğrenmemi önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, makine mühendisliğinden mezun oldum. Şimdiye kadar java eclipse, matlab ve arduinoda kodlar yazdım. Arduino hariç çoğu şeyi unuttum. Mesleki olarak C diyorlar ama C derken C'yi mi C++'ı mı kastediyorlar bilmiyorum. Bazı başlıklarda okuduğum kadarıyla C++'tan önce C öğrenmek daha iyi olur diyorlar.
    Endüstri uygulaması olarak nasıl bir yol izlemeliyim?



  • Basic, Cpp ,Cs , Pbp , Delphi , Python ; diller işletim sistemi ve modüllerin , komponentlerin uyumluluğu ile kıyaslanır. Herkes yok ben bunu öğrendim diye hava atmamalı. Derleyici nasıl alt komutları otomatik atadı , bu komut veya bu deyimin anlamı ne diye beyin fırtınası ve araştırma lazım. Yükle vstudio yu , yaz gitsin mantığı olmamalı. İkili taban(binary) ye çevrilen ve elektrik sinyalleriyle hareket eden mikrokontrolör , nasıl çalışıyor bilmek lazım. Programlama aynı zamanda sanat işidir. öğrenci için pediyatrik görsel uyumluluğuna kadar herşeyi düşünmek lazım.

    Dili başkalarının tavsiyesine göre değil , kendine göre ,yapacaklarına göre seçmelisin

    Kolay Gelsin
  • Alınmayın ama yazdığınız mesajın bana hiç faydası olmadı. Başkalarının tavsiyesini istemek için buraya yazdım zaten, yoksa dilleri araştırırdım. Aslında araştırdım ve durumdan duruma hepsinin artılarının ve eksilerinin olduğunu anlatan yazılara denk geldim. Benim amacım otomasyon sistemlerinde kodlama bakımından bilgi sahibi olmak. Elektrik motorları kullanıp sensörlerden gelen verileri işlemek istiyorum. Tasarlayacağım hidrolik ve pnömatik sistemlerin kodlama kısmını da kendim yapmak istiyorum. Bunun için detaya inmeye gerek yok sanırsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.