Şimdi Ara

Hamachi ile oyun oynayamıyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cs veya half life ile oyun oynamak istiyoruz fakat iki pcde oyunda birbirini görmüyor . hamachi'ini son sürümünü indirdik. bilgisayarlar hamachiden birbirini görüyor hatta chat bile yaptık emin olmak için fakat oyunlarda connect olmuyor. oyunun konsoluna hamachi'nin connect boşluk hamachi 'in ipsini ( server olanın) yazıyorum ardından biraz bekleyip rety sorunu ile karşılaşıyorum. güvenlik duvarı ayarları tam acaba adsl'in içinden de ayar yapmak gerekir mi .? iki pcde win7 kurulu. kullandığımız oyunlar cs 1.6 halflife 1. versiyonu.



  • sorunu sXe injected programı ile çözdüm ..
  • 88.250.10.157:27015 Half-Life crossfire :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: North.star

    cs veya half life ile oyun oynamak istiyoruz fakat iki pcde oyunda birbirini görmüyor . hamachi'ini son sürümünü indirdik. bilgisayarlar hamachiden birbirini görüyor hatta chat bile yaptık emin olmak için fakat oyunlarda connect olmuyor. oyunun konsoluna hamachi'nin connect boşluk hamachi 'in ipsini ( server olanın) yazıyorum ardından biraz bekleyip rety sorunu ile karşılaşıyorum. güvenlik duvarı ayarları tam acaba adsl'in içinden de ayar yapmak gerekir mi .? iki pcde win7 kurulu. kullandığımız oyunlar cs 1.6 halflife 1. versiyonu.


    bizde hamachi ile halflife yi oynayamadık bir türlü..aynı evde laptopa kurdugumuzda oynadık hamachi ile karşılıklı fakat ben kendi evime gidip evdeki bilgisayara kurunca oyunda birbirimizi göremiyoruz hamachi üzerinde birbirimizi görüyoruz konuşuyoruz ama oyunda göremiyoruz hamachinin verdiği ip lerdeki fark ile falan ilgili birşeylermiş sanırım ama tam çözümü bulup yapamadık.sen problemi nasıl çözdün neler yaptın acaba?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.