Şimdi Ara

HALO: Master Chief Collection (ÇEVİRİ İSTEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
12.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun yıllar sonra HALO CE ve 2 den sonra Tüm HALO serisi PC ye geliyor. Buna çeviri yapabilecek babayiğit bir ekip çıkar mı?

    Halo Reach
    Halo Combat Evolved Anniversary
    Halo 2 Anniversary
    Halo 3
    Halo 3 ODST
    Halo 4


    Halo Lore unu ve Hikayesini tam olarak öğrenmek için güzel olurdu



  • Umarım çevirilir ve Halo serisine başlarız
  • Seriyi 5.oyun dışında komple oynamış birisi olarak hastasıyım. Şuanda da Reach'i oynuyorum. İlk oynadığım seferde o kadar çok detay kaçırmışım ki şuan tekrar oynadığımda şaşırdım kaldım.
    Oyuna gelecek olursak çok bir altyazı yok. Çünkü oyuniçi konuşmalar alt yazı olarak çıkmıyor. Sadece ara sahnelerde altyazılar var. Store tarafında dosyalarına erişilemiyordu, umarım Steam'de sorun olmaz. Kesinlikle çevrilmeli ve bu şaheserler oynanmalı.
  • Umarım çevrilir de Türkçe oynayabiliriz.
  • Bütün Halo serisi daha PC'ye gelmedi. Sırayla gelecek. Şimdilik sadece Halo Reach çıkış yaptı.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Siyah xbox la çıktığı dönem tanışmış ve haloyu hem pc de hem de xbox ta oynamış birisiyim. Tüm serilerini komple oynadım 5 te dahil reach i hatırlamıyorum ama 1-2-3 bunlarda altyazılar var ve ara videolarda ve oyun akışındaki yerlerde altyazılar geliyor. KAÇIRDIĞIM çok şey olduğuna inandığım için tüm seriyi baştan oynamak istiyorum One X kullanıcısıyım böyle bir Çeviri yapılırsa sırf oynamak için PC toplarım :) Reach te de yeterli seviyede altyazı vardı diye hatırlıyorum. Reach ve ODST en sevmediğim seriler ama hikaye örgüsünde yeri olan önemli konuları işliyor özellikle Reach hatta Türkçe yama yapılırsa Youtube kanalımda belgesel tadında bir HALO hikayesi hazırlamayı düşünüyorum. Xbox tan seri olarak devam edip Playstation dan o kadar oyuna rağmen uzaklaşma sebebimdir HALO


    Bu arada store dosyalarına erişibiliyorum oyunun tüm içeriğine steam e uyarlarlarsa store dosyalarınıda çıkartmaya çalışırım. Ama şuanda elimde o kadar büyük bir pc yok. Daha önce Ori gibi oyunlarda windows içerisindeki dosyalara erişim izni alıp tüm dosyalara erişmiştim. Orası kolay yeterki bir çeviri çıksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimi06 -- 7 Aralık 2019; 10:32:2 >




  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    Ben bu nesil konsol almadığım için 5.oyunu oynayamadım. Zaten serinin en kötü oyunu diyorlar, eksiklik yok pek. Tabii ileride PC gelirse oynarız.
    Şöyle diyeyim ben benim indirdiğim oyunda mı sorun var diye Youtube videolarına baktım oralarda da oyuniçi altyazılar yok. Hatta ses konusunda kötü bir port yaptıkları için çoğu konuşmayı zor anlıyorsunuz altyazı olmadığı için. Özellikle çatışmalarda hiç anlaşılmıyor. Oyunu bitirmeme 3 bölüm mü ne vardı en son, tabii araya RDR2 girdi bıraktım öyle. Dediğiniz gibi ana serideki oyunlarda altyazı var diye hatırlıyorum, Cortana ile yaptığımız konuşmalar altyazılıydı hep diye hatırlıyorum.

    Reach ara sahnelerinde altyazı var, oyuniçi yok:

    Xbox 360;
    https://www.youtube.com/watch?v=cHwVrCVl0rQ

    PC;
    https://www.youtube.com/watch?v=TwCZiz0CdjU

    Store için yanlış ifade etmişim. Erişmekten ziyade modlamaya izin vermiyor Microsoft. Metro Exodus, Vampyr gibi oyunların Türkçe yamaları store versiyonlarında çalıştırılamadı.




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    meraktan reache tekrar başladım gerek başlangıç videoları olsun gerek ara videolar olsun baya fazla var bence çeviri gelmeli. Oyu içi hiçbir yerde yok sabah başladım şuan sondan 1 önceki bölümdeyim :) (Bazı yerlerde intel dosyaları bulunuyor hikayeyle alakalı) Bence Halo 1-2-3 sonrası hepsi kötü odst de kötü reach de 4 de 5 de Bungie elinden çıkmayan oyun direk sırıtıyor. Hikayenin ağırlığı ve derinliği yok sunum çok yanlış ayrıca. Halo 5 de dahil halo serisinin oyun motoru çok eski ve çok kötü gözüküyor. Bir destiny 2 ye bakıyorum bir halo 5 e 343 hiç uğraşmamış halo 6 bu grafik moturu ve dokularla gelirse hiç tutmaz diyebilirim. Halo 1 dönemi için çok ciddi grafik ve animasyonlara sahip bir oyundu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimi06 -- 8 Aralık 2019; 1:32:24 >
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    Halo 1-2'de Xbox One'da Master Chief Collection'da altyazı yoktu. Altyazıları nasıl açtın?
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Xbox One X kullanıyorum. Altyazıları açmak için bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Siz böyle dediniz diye girdim baktım.(Oynadığım oyundan emin olamadım) HALO CE Anniversary ye başladım. BÜYÜK KALIN PUNTOLARLA gerek videolarda gerekse oyun içi interaktif altyazılar hepsi MCC koleksiyonun içinde var. MCC içerisinde altyazısı olmayan altyazısı eksik vs olan hiçbir seri yok tüm seriler tam ve full haliyle mevcut.

    MCC yi açtığınızda ilk settings den audio kısmında subtitles ON olsun. Aynı şekilde CE ve 2 anniversary ye girdiğinizde de bakın. Tekrar Setting audio subtitles kısmını ON yapın.


    KISACASI TÜM OYUNLARDA ALTYAZI SEÇENEĞİ MEVCUT ÇEVİRİ BEKLİYORUZ.
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    Halo 1'de altyazı var, Halo 2'de ise yok hocam. Halo 2'yi de denedin mi? Eğer öyleyse ayar kısmını ve oyundayken altyazıların geçtiği yerin ekran görüntüsünü atabilir misin. Oyun içi, ara video değil.
  • Şu anda sadece Halo reach bilgisayara çıktı ve onda altyazı yok ki...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 10 Aralık 2019; 17:49:42 >
  • ajira kullanıcısına yanıt
    Aynen, Halo Reach'te de yokmuş. Tüm seri içerisinde Halo 2 ve Reach'te altyazı yok. Halo 1,3,4'te var.
  • Oyun içi altyazı yok fakat ara sahnelerde var. Bence onlara bile gelse yeter. Oyun içi içinse yapacak bir şey yok maalesef.
  • Halo 1,3,4'te oyun içinde de var. Bunlar full altyazılı.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Reach ve 2 için demiştim. Öbürlerinde varsa zaten sıkıntı çıkmaz.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    zaten yukarıda halo reach i konuştuk. Ara videolardaki altyazıyı neden altyazıdan saymıyorsunuz hikayenin ana özeti zaten videolarda geçiyor. Bence çevrilmeli ne zararı var. Halo 2 de oyun içinde olmayabilir ama videolarda var. siz 1 ve 2 olarak sormuştunuz
  • Yine de birileri pc için altyazı modu yapabilir, ümitsizliğe kapılmayın.
  • Vay arkadaş tekrar tekrar aynı şeyler konuşulmuş.
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    Evet 2’de yoktu. 1. ve 2. oyun aynı dönemin oyunları olduğu için 2. oyunda yoksa 1. oyunda da altyazı yoktur diye düşünmüştüm. Fakat 1’de altyazı varmış. Siz bütün oyunlarda altyazı var diyince o yüzden şaşırdım. Dedim acaba bende mi bir yanlışlık var. Ara videolarda altyazı var tabi o ayrı. Umarım Türkçe altyazı yapılır. Zaten oyun henüz PC’ye çıkmadı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.