Şimdi Ara

Halo Infinite Multiplayer Modunun Oynaması Ücretsiz Olacağı Doğrulandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiTrQ

    Niye kıvırayım ben sana şunu söylüyorum o oyunların hepsi ücretsiz düşünülerek çıktı. Duyurdular böyle battle royal oyunu çıkartacağız ücretsiz warzone apex diye. Şimdi halo şöyle çıkıyor bf v yada cod black ops gibi sen gidiyorsun böyle paralı bir satılan mantıkta bir oyunda online ücretsiz olacak diyorlar tabi ki adamlar ücretsiz olan kısıma özenmez çünkü bedavaya oynanan kısımınla ücretli kısım ayrı.Ama diğer oyunlar oynaması ücretsiz olarak çıkıp oyun içi satın alımlarla götürmeyi düşünen bir şirket. Şimdi anladın mı? Öyle fake hesaplarla alakam yoktur fikrimi beğenen artılar sen anlamadın diye burada saçmalama istersen.

    Alıntıları Göster
    Ben sana laf anlatmaktan da yazdığın garip yorumları anlamaya çalışmaktan da yoruldum hacı, bu son mesajım tekrar yazıyorum. Cod mw çıkacakken ortada warzone diye bir oyun yoktu insanların bildiği. Adamlar daha sonradan bu modu ayrı oyun olarak f2p çıkarttılar. Halo'ya da daha bak oyun çıkmadan, son bir kaç ay kala mp sini f2p yapacağız dediler. Önce leak ler geldi, sonra da onaylandı bu durum. Ücretsiz kısma özenmezler demek warzone kötü bir oyun demeye geliyor. Bunu açıkça söyle, canımı ye. Derim ki adam beğenmemiş, f2p oyunlara güvenmiyor. Ayrıca fortnite paralı bir oyun olarak çıkacakken yine battle royal modu f2p yapıldı ve şuanda dünyada en çok oynanan oyunlardan biri. Bu gün geldiği noktada bu oyuna özenilmiyor diyemez kimse. Halo nun mp sini bu adamlar parayla satmayı bilmiyor mu bu güne kadar yaptıkları gibi? Halo 4 5'e herkes sövdü yine oynandı mp si. Sen nereden biliyorsun bu adamların bu kararı 3 gün önce aldığını, sonradan kıvırdığını? Başta paralı düşünüp sonra kıvırdılarsa zaten paralı oyun olduğu için özenmişlerdir(senin mantığınla), bitmiştir çoğu kısmı. Ha baştan beri f2p düşünmüşseler eğer, yine kendin diyorsun apex baştan f2p tasarlandığı için iyi diye. Bir oyunun baştan f2p tasarlandığında iyi olacağını da, f2p olduğu için özenilmeyeceğini de kendin yazdın mesajlarında. Bunların ikisi de senin iddiaların.

    Garip, anlamsız, birbiriyle çelişen şeyler yazıp her yorumda mevzuyu ayrı yere çekiyorsun. Tutarlı şeyler yazma yerine açıkça çamur atma amacında olunca her cevabımda "ama onu dememiştim bunu demiştim" yapıp yapıp haklı çıkmaya çalışıyorsun. Böyle tartışmak ne kolay valla. Tüm bu tartışmaya gireceğine oyun çöp, mp sini de para verseler oynamam de, adamın zevki der geçeriz. Bu güne kadar sırf bu yüzden bloklamadım seni. Adamın zevki dedim. Ama iki kelimeyi sıraya koyamayıp tutarsız mesajlarla tartışan adamla daha fazla zaman harcayamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayselcuk -- 2 Ağustos 2020; 1:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir xbox taraftari olarak konusuyorum,Su halo yu oldum olasi sevemedim.kaliteli olabilir senaryosu guzel olabilir ama benim icin bu oyun gercekten adam cikiyor vur mantigi gibi geliyor,tabi sevene saygim sonsuz ama ne biliyim ilgi cekici bi yani yok gibi geliyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Anvil_4

    Bir xbox taraftari olarak konusuyorum,Su halo yu oldum olasi sevemedim.kaliteli olabilir senaryosu guzel olabilir ama benim icin bu oyun gercekten adam cikiyor vur mantigi gibi geliyor,tabi sevene saygim sonsuz ama ne biliyim ilgi cekici bi yani yok gibi geliyor

    Multiplayer modunu bir arkadaşınla oynaması çok eğlenceli bence, gta da bile bu kadar eğlenmemiştim. Hikaye modu sıkıcı gelebilir buna birşey diyemem. Ben daha çok oynanış tarzına, silah ve araç kullanımına bakıyorum Halo'da.
    https://youtu.be/aEE3GOk22Lw

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Anvil_4 kullanıcısına yanıt
    Hikayesindenmi multi kısmındanmı bahsediyorsun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.