Şimdi Ara

Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
35.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle umarım topiği yanlış yere açmamışımdır.

    Arkadaşlar yaklaşık 9 yıldır muhasebe işi ile uğraşıyorum. Şimdiki çalıştığım şirkette yaklaşık 5,5 yıldır çalışıyorum ve patronla aramız bozuldu, sanırım işten çıkartacak beni. Bende alacağım tazminata da üç beş ekleyerek halı yıkama işi yapmayı düşünüyorum. Yaşım 27, emekli babamda yardımcı olur. Yer esenyurt istanbulda 120 m2 kendi dükkanımız, bu işle ilgili hiç tecrüben yok. Sizelere bi danışayım bi fikir alayım dedim. Sizce iş yaparmı, öyle çok paralarda gözüm yok, amacım şu işçilikten kurtulmak sadece, ailemi geçindirecek kadar kazansam yeter. Ne dersiniz, olumlu olumsuz bütün yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.



  • Ticaret bu.Milyarder de olabilirsin 3 ay sonra kepenk de indirebilirsin.Önemli olan nerede ve nasıl bir hizmet vereceğindir.
  • yeme içme üzerine biryer açsan daha iyi olmazmı? Halı yıkamadan insanlar yaşayabilir ..ama yemeden içmeden yaşayamazlar....doğru işi doğru yerde kurmak da önemlidir...iyi analiz yapmalısın
  • zengin bi semte bir dükkan aç.ilk başlarda ucuz ama müthiş kaliteli bi iş yap.ve gelirim dediğin zmaanda gel getiririm dediğin zamanda getir.birkaç promosyon falan yap bizim millet bedavaya heveslidir.ilk 1 ay 2 halı yıkatana 1 halı yıkatma bedava gıbı bısey yap.makineleri kaliteli al.suyu az harca.gerisi gelir zaten.dükkanın tmeizliği ve reklam acayyip önemli unutma.işçilerini düzgün kıyafetli diksiyonu düzgün ve baby face olanlardan seç

    yaparsın böyle olursa.ha müşteriye öküz gibi davranırsan da müşteri bidaha gelmez hem ters reklam yapar.demem o ki ilk 2 ay masraf yap reklam yap radyoya hatta yerel tvye reklam ver.küçük bir sitede sadece telefon numaran geçsin.apartmanlara reklam afişlerinden kucuk bastır ve koy.ama duzgun koy.yoksa bunun reklamı koyuşunda hayır yok dıyorlar bizzat şahitim

    bi dene hocam.eğer paran varsa giriş bu işe.ama kılı kılına yetiştiriyosan batarsın.3 ay para kazanamayacağını düşüneceksin.




  • bence internet cafe aç.arada bi cs yapmaya gidiyoz tıklım tıklım valla.
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. ibo3458 arkadaşım tam benim düşüncelerime ve hizmet politikama sahipsin. Bi deneyeceğim Allah'ın izni ile. Hem baktım o bölgede olmadı alırım makineleri başka bölgeye... HAdi hayırlısı diyelim.
  • PROFESYONEL HALI YIKAMA FABRİKASI KURMAK İÇİN;
     Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

     Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

    VİDEO

    Diğer detaylar için Halı yıkama fabrikası kurmak istiyorum linkini tıklayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gar-Mak -- 9 Mart 2015; 19:00:42 >




  • mt karesi 3,5 ytl ye bir çok yerde var...ama iş yapmak istiyorsan kesinlikle tek işle bunu yapma...misal halı yıkamanın yanı sıra temizlik işçisi ve çocuk bakıcısı kiralama da yap...ayrıyetten temizlik malzemesi satışı da aynı dükkan içinde (veya mümkünse 2 katlı bir yer tutup alt katında) yapabilirsin....ve özellikle holding ve büyük alışveriş merkezi gibi yerlerin temizlik işlerini almaya çabalayın.
  • Halı Yıkama firması nasıl kurulur neler gerekir

    detaylar burada

    http://www.haliyikamafabrikalari.com/hali-yikama-fabrikasi-kurmak-istiyorum.html



    Tabi makinada almak gerekiyor o konuda bilgi içinde

    http://www.haliyikamafabrikalari.com/hali-yikama-makinalari.html

    sitesinden bilgi alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scop07 -- 1 Mart 2011; 10:27:45 >




  •  Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

    işini sevigyle yapmak önemli
     Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?


     Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?


    şaka bir yana burda açmıştı birkaç kişi baya bir iş aldılar adamlar büyüttü dükkanı falan yeri önemli başarılı olabilirsin




  • Beklenene gerek yok hemen başla.17 yıllık firmayiz
    http://www.burramhali.com/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halı yıkamanın yanında koltuk yıkamada yapılabilir bakın bu adamlar gayet başarılır bilgide alabilirsiniz.
    http://modernkoltukyikama.com
  • Merhaba

    şimdiki halı yıkamacılar hep internet üzerinden halı yıkama siparişi alıyorlar, boşuna reklam broşürü hazırlayıp, yerel tv ve radyolara boşuna para ödemeyin, halı yıkama firmalarının bu sitesinden http://istanbulhaliyikama1.com/ ilan verirseniz bölgenizden her gün bir çok yeni müşteri bulursunuz..
  • Gİrişkenlik iyidir fakat gıda da çok iyi para var
  • Halı yıkama işi yapmak isen arkadaslara istanbul bölgesinde kagithane sisli sariyer Beşiktaş semtlerinde hizmet veren 3 firmam mevcut. Telefonlar+araç bedava denilecek şekilde devredilecektir. Şehir değişikliği yapacağım dolayı devretmek istiyorum. 8 aylık minimum kar 65 bin TL. Den az değildir. Mesaj atarsanız bilgilendiririm. Not: fabrikamız yoktur. Fason olarak yıkatmaktayiz. Sadece hali yikama değil koltuk yıkamada yapılmakta. Az sermaye ile yapılacak en karlı iştir.
  • merhaba,
    halı yıkama işinde Chem-Dry halı ve koltuk yıkama var. uluslararası bir firma, halı ve koltuk yıkamada dünyanın en büyük firması. Franchise veriyor. bu işi düşünenler için siteyi araştırmalarını tavsiye ederim. chemdry.com.tr den bilgilere ulaşabilirsiniz. bilindik halı yıkama firmalarından farklı, genelde yerinde profesyonel halı yıkama işi yapıyorlar.

     Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Halı Yıkama İşi yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?




  • Merhabalar.

    Halı yıkama fabrikası açmak isteyenler için atılması gereken tüm adımları https://www.kalehaliyikama.com/hali-yikama-fabrikasi-acmak/ bu adresten okuyup uygulayarak sağlıklı bir şekilde halı yıkama işletmesi açabilirsiniz.
  • Halı yıkama işi iyi bir iş ancak bu işte tanıtımın ve internetin büyük önem kazandığını bilmelisiniz. Kısacası müşteriyi internetten bulacaksınız. Başka yolunuz yok. Kimse sokak sokak gezip halı yıkamacı aramıyor çünkü. Dolayısıyla internete yatırım yapmadan bu işe girmek doğru olmaz. Sonra, kaliteli hizmet vermelisiniz. Bu işin kurtuluşu yok çünkü rekabet çok. Makineleriniz, temizlik malzemeleriniz kaliteli olmalı. Hızlı olmalısınız. Bunlarla birlikte müşterinin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. O ne zaman isterse halıyı teslime der, ne zaman isterse teslim alır. Bunların dışında şuradaki bilgilere de katılıyorum: ailehaliyikama.com/hali-yikama-firmanizi-secerken-dikkat-etmeniz-gerekenler/ . Firmanızı kurdunuz mu bilmiyorum ama umarım başarılı olursunuz. Ticaret para kazandırır. Yeter ki çalışkan olalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.