Şimdi Ara

Hagi:''Bana 6 ay lazım''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, takımı oturtmak için en az 6 ay süre istedi. Rumen çalıştırıcı düzenlediği basın toplantısında takımın gidişatından memnun olduğunu söylerken, 3 puan için çıkacakları Gaziantepspor maçında açık bir futbol oynayacaklarını ifade etti.

     Hagi:''Bana 6 ay lazım''


    Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Gaziantepspor ile zor bir maç yapacaklarını belirterek, ''Gaziantep'e kazanmak için gidiyoruz'' dedi.
    Rumen teknik adam, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'ndaki basın toplantısında, sahada kazanmak isteyen iki takımın mücadele edeceğini kaydederek, ''Rakibe kupa maçının son 20 dakikasındaki gibi fırsat tanımayacağız. Savunmada ve hücumda dengeli oynayarak, galip gelmek istiyoruz. İşler iyi gidiyor, ümitliyim'' diye konuştu.
    Birçok oyuncusu milli takımlara gittiği için sadece bugün tam kadro çalışacaklarını vurgulayan Hagi, sakatlıkları geçen Barış, Gökhan ve Çağlar'ın takımla çalışmaya başladığını, sadece Arda ve Pino'nun sakatlıklarının bulunduğunu anlattı. Barış'ın bu hafta oynamasının zor olduğunu belirten Hagi, Gökhan ve Çağlar'ın durumuna son idmanın ardından bakacaklarını söyledi.
    Rumen çalıştırıcı, transfer döneminin bitmesine rağmen gazetelerde ''Gidecek, gelecek'' şeklinde haberler yapıldığını, bu kadroyla kalan 14 maçı tamamlayıp, sezon sonunda transferle ilgili değerlendirme yapacaklarını kaydetti.
    ''STANCU KENDİNİ İSPAT ETTİ''
    Hagi, Stancu'nun Mersin İdmanyurdu'na 300 bin dolara kiralık olarak önerildiği şeklindeki iddialarla ilgili soru üzerine, ''Beni çok iyi tanıyorsunuz, ciddi biriyim. Böyle sirk içine girmek istemiyorum. Bunlar köyde konuşulacak şeyler bile değil'' dedi.
    Stancu'nun şu anda Romanya'nın en iyi forvet oyuncuları arasında olduğunu dile getiren Hagi, ''Stancu buraya geldi, kendini ispat etti. Genç bir oyuncu, Avrupa'da iyi bir değeri var'' ifadelerini kullandı.
    ''KADRODAKİ OYUNCULARLA DEVAM EDECEĞİM''
    Hagi, bir gazetecinin, ''Misimovic, 15 Mart'a kadar satılamazsa Galatasaray büyük bir para ödeyecek. Yönetimin affetme gibi bir düşüncesi var, Hagi bu konuda ne düşünüyor'' sorusu üzerine, Misimovic konusunun kendisi için kapandığını ifade ederek, bu konuya son noktayı koydu.
    Misimovic konusunda kararını Kasım ayında aldığını ve yöneticilerin de bunu kabul ettiğini kaydeden Rumen teknik adam, ''Benim için bu konu kapanmıştır. Neden bu kararı aldığımı kulübün sitesinde açıkladım. Kadrodaki oyuncularla devam edeceğim. Diğer konu benim problemim değil. Bu karar alındı ve karardan dönüş yok'' şeklinde konuştu.
    ''GELECEĞİMİZİ İNŞA ETMEYE BAŞLIYORUZ''
    Gheorghe Hagi, kendisinin oyuncuları, oyuncuların da yavaş yavaş kendi oyun felsefesini tanıdığını anlatarak, ''Son maçta genelde takımın ruhunu ve nasıl oynaması gerektiğini gösterdik. Çok güzel, göze hoş gelen bir futbol oynadık. Bundan sonra geleceğimizi inşa etmeye başlıyoruz. Takımda her zaman oyuncular arasında rekabet olacaktır. Her oyuncunun kendisini ispat etmesi gerekiyor. Son hafta oynadığımız gibi bir takım kurmak zorundayım. Bunun için en az 6 aya ihtiyacım var. Her hafta 6-7 sakat oyuncumuz vardı. Şu anda bütün arkadaşlar takıma dönüyor. Yavaş yavaş daha iyi olacağız. Başkanla her zaman konuşuyorum, fikir alışverişinde bulunuyorum. Aramızda iyi bir işbirliği var. Benim için bütün oyuncular eşittir. Her hafta o haftanın performansına göre kadroyu seçeceğim. Futbolcunun antrenmanda ve maçlarda konuşması lazım. Sezon sonunda oturup kimin gidip, kimin kalacağını değerlendireceğim'' dedi.
    ''SERVET'İN GOLÜ TARİHTE YAZILALACAK''
    Hagi, Baros'un iyileşmesiyle birlikte forvette nasıl bir tercih yapacağı ve gollerin yabancı oyunculardan gelmesiyle ilgili soru üzerine de ''Elimizde birçok alternatif var. Üçlü, ikili forvet oynayabiliriz. Arda ve Pino geldikten sonra hücum hattında alternatifimiz artacak. Servet'in attığı golü unutmayın, Avrupa'da bile nadir görünen bir goldür. Benim için Türk veya yabancı olması fark etmez, önemli olan takım olarak kazanmak. Servet'in golü tarihte yazılı kalacak'' diye konuştu.







  • Özet geçersek:

    quote:

    Misimovic konusunun kendisi için kapandığını ifade ederek, bu konuya son noktayı koydu.
    Misimovic konusunda kararını Kasım ayında aldığını ve yöneticilerin de bunu kabul ettiğini kaydeden Rumen teknik adam, ''Benim için bu konu kapanmıştır. Neden bu kararı aldığımı kulübün sitesinde açıkladım. Kadrodaki oyuncularla devam edeceğim. Diğer konu benim problemim değil. Bu karar alındı ve karardan dönüş yok''
  • "Neden bu kararı aldığımı kulübün sitesinde açıkladım" Bu kararı almasının nedeni neydi arkadaşlar siteden alıntı gösterebilecek var mı?
  • Disiplinsizlik gerekçe gösterilmişti.

    karar doğru veya yanlış, şu an için bu önemli değil. eğer affedilirse o zaman başkalarında disiplinsizlik olabilir. ayrıca en yüksek bonservisle alınan oyuncunun bile kadro dışı bırakılabilmesi diğer oyuncuların ayağını denk almasını sağlayabilir.
  • Otorite kurmak için haksız yere birini harcarsan altında çalışanların güvenini kaybedersin. Böyle yöneticilik olmaz. O yüzde kararın doğru veya yanlış olması en önemli meseledir.
  • Sana 5 sene verseler gene yetmez.Büyük oyuncuydun ama hoca olamadın yukarda yazılanların bende ki karşılığı budur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ichbinozan

    "Neden bu kararı aldığımı kulübün sitesinde açıkladım" Bu kararı almasının nedeni neydi arkadaşlar siteden alıntı gösterebilecek var mı?

    Oyuncumuz Zvjezdan Misimovic’in kulübümüzün arzuladığı performans taleplerine karşı, tamamen olumsuz davranışlarından; antrenman ve maçlarda sergilediği tavırlar, azimli çalışmaması, konsantrasyon eksikliği, dikkatsizliği ve teknik-taktik disiplinsizliğinden dolayı; A Takım kadrosunun dışında bırakılmasına karar verilmiştir.

    Gheorghe Hagi
    Teknik Direktör

    http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/8488.php




  • Sana 6 gün bile fazla.
  • Hagi'nin basın toplantısında "bana 6 ay verin " demesi üzerine, Sergen Yalçın: "6 Sene versende birşey olmaz."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

    Disiplinsizlik gerekçe gösterilmişti.

    karar doğru veya yanlış, şu an için bu önemli değil. eğer affedilirse o zaman başkalarında disiplinsizlik olabilir. ayrıca en yüksek bonservisle alınan oyuncunun bile kadro dışı bırakılabilmesi diğer oyuncuların ayağını denk almasını sağlayabilir.


    bayağı etkili olmuş evet, o günden bu yana takım barcelonadan bile iyi...
  • İşte o dönem başarısızlığı yıkacak bir kurban lazımdı. Türklerden kimseyi atamazlardı çünkü diğerleri de tavır yaparlardı.
    Kıdemli yabancılara da dokunamazlardı takımın, taraftarın sevdikleriydi.
    Tek seçenek Misimovic kalıyordu, garibimin burada ne kıdemi ne arkadaşı vardı, 2 maç oynatmadan kurban ettiler.
    Ve bence bunun Hagi ile alakası yok, yönetimin de işine geldi, sonuçta para verilmeyecekti direk Misi'yi harcadılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

    İşte o dönem başarısızlığı yıkacak bir kurban lazımdı. Türklerden kimseyi atamazlardı çünkü diğerleri de tavır yaparlardı.
    Kıdemli yabancılara da dokunamazlardı takımın, taraftarın sevdikleriydi.
    Tek seçenek Misimovic kalıyordu, garibimin burada ne kıdemi ne arkadaşı vardı, 2 maç oynatmadan kurban ettiler.
    Ve bence bunun Hagi ile alakası yok, yönetimin de işine geldi, sonuçta para verilmeyecekti direk Misi'yi harcadılar.


    Aynen katılıyorum , 1 insan çok büyük oyuncu olabilir ama çok iyi TD olacak diyede birşey yok maalesef skibbe'nin gönderilmesinden sonraki en büyük hata Hagi'nin rijkaard yerine getirilmesi oldu.
  • ben inanıyorum hagi nin başarılı olabileceğine, transfer ettiği oyuncular daha ilk günden belli etti kendini, bu adam futbolcu kumaşından anlıyor arkadaş, arda ve ribery de hagi nin eseri. birde takımdaki gereksiz yerliler temizlenince seneye çok güçlü olabiliriz, ama adnan's kendi koltuğunu korumak için hagi yi sene sonu kovarsa şaşırmam.

    harika bir teknik direktör olmayabilir, ama geldiğinde takım tam anlamıyla enkazdı, bu takımı barışa zarpa ayhana mecbur bırakanlar utansın. en azından şimdilik servet maçta satmıyor.

    olur bu adam olur, kredisi vardır gözümde
  • Misimovic'e 10 maç lazımdı Hagi, sen onu bile vermedin. Sana niye 6 ay süre verelim?
  • Rijkaard geldiğinde de bu sene değil bidahaki sene takım oturcak falan dediler.Olan bişey yoktu.Her sene önümüzdeki sene daha iyi olacaz deyip kandırıyorlar.
  • 6 ay sonra lig bitiyor be Hagi. En azından 4-5 maçlık bir seri yakalayıcaksın ki bu adamda iş var desinler.

    Yeni sezon başlar takımın oturması için 5-6 haftaya ihtiyacım var dersin hiç şaşırmayız.
  • Hagi artık beni irite ediyor.kadrodaki herkes benim için eşittir diyo sonra misiyi nedenini bilmediğimiz bir olaydan sonra kadro dışı bırakıyor.misiyi sol açıkta oynatıyor sonra onun hakkında konuşmam diyor.Kupayı alacak hagi takımda kalacak inşallah gönderirler daha misiyi nerde oynatacagını bilmiyor.Futbolcu olarak EFSANE TEKNİK DİREKTÖRLÜKTE FOS...
  • Disiplin gösterisi uğruna en suçsuz oyuncuyu en suçlu diye harcamak diğer oyuncuların ayağını denk almasını sağlar diyen arkadaşlara selamımı gönderiyorum.

    Afedersiniz ben buna barzoluk derim açık açık. İnsanlık suçu lan bu ! Nerede adalet ? En suçsuz oyuncuyu harcayarak disiplin mi olur ? Gördük zaten disiplini her maç süper oynuyoruz ya zaten.

    Yazık ne hale gelmişiz acıyorum halimize yemin ederim. Bir sıralar neydik şimdi ne haldeyiz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

    Disiplin gösterisi uğruna en suçsuz oyuncuyu en suçlu diye harcamak diğer oyuncuların ayağını denk almasını sağlar diyen arkadaşlara selamımı gönderiyorum.

    Afedersiniz ben buna barzoluk derim açık açık. İnsanlık suçu lan bu ! Nerede adalet ? En suçsuz oyuncuyu harcayarak disiplin mi olur ? Gördük zaten disiplini her maç süper oynuyoruz ya zaten.

    Yazık ne hale gelmişiz acıyorum halimize yemin ederim. Bir sıralar neydik şimdi ne haldeyiz...



    şu cümleyi kuranları sık sık görüyorum, hepiniz florya metin oktay tesislerinde mi oturuyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tylor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

    Disiplin gösterisi uğruna en suçsuz oyuncuyu en suçlu diye harcamak diğer oyuncuların ayağını denk almasını sağlar diyen arkadaşlara selamımı gönderiyorum.

    Afedersiniz ben buna barzoluk derim açık açık. İnsanlık suçu lan bu ! Nerede adalet ? En suçsuz oyuncuyu harcayarak disiplin mi olur ? Gördük zaten disiplini her maç süper oynuyoruz ya zaten.

    Yazık ne hale gelmişiz acıyorum halimize yemin ederim. Bir sıralar neydik şimdi ne haldeyiz...



    şu cümleyi kuranları sık sık görüyorum, hepiniz florya metin oktay tesislerinde mi oturuyorsunuz ?


    Orada oturmaya gerek yok. Hagi'nin neden kadro dışı bıraktığını öğrensen ve takımı takip etsen yeter bunu anlaman için. Yani aklın var mantığın var anlarsın.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.