Şimdi Ara

Haftanın Kazanan Altcoinleri! [14 Mart ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin 61 bin doların üzerine çıkarken birçok altcoinin de grafiği yeşile büründü. CHZMANA ve BTMX tüm zamanların en yüksek fiyat rekorlarını kırdı.


    Chiliz, haftanın en çok kazandıran altcoini oldu.

    MANA tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı.

    BTMX fiyatı iki kat arttı.


    Piyasa değeri açısından lider konumda olan Bitcoin (BTC), ardı ardına en yüksek fiyat rekorları kırdı. BTC 61 bin doları geçerek piyasa değerini bir trilyon yüz milyar doların üzerine çıkarırken kripto para birimleri toplam piyasa değeri de bir trilyon sekiz yüz milyar doların üzerine çıktı. Bitcoin’e alternatif olarak ortaya çıkan kripto paralar (altcoin) ise 61 bin 700 doların üzerine kadar çıkan BTC’ye paralel bir şekilde artış kaydetti. Hafta içerisinde kazandığı değerlerle dikkat çeken altcoinleri sizler için inceledik.  


    Haftanın en çok kazanını Chiliz oldu


    Hafta içerisinde en çok değer kazanan altcoini Chiliz (CHZ) oldu. Haftalık bazda yüzde 427 değer kazanan altcoin, dün tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,87 dolara yükseldi.


    Coinngecko verilerine göre üç milyar doların üzerinde piyasa değerine sahip kripto para, son otuz gün içerisinde yüzde bin 879 değer kazanırken yıllık bazda yüzde 9 bin 631 değer kaydetti.


    Socios tarafından oluşturulan bir blokzincir platformu olan Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına küresel kitleleriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olacak araçlar sağlayan bir FinTech blokzinciri şirketi olarak 2018'de kuruldu. Chiliz platformunun geçtiğimiz yıl sonunda kripto para borsası Binance ile taraftar tokenlerini listelemek için ortaklık kurmasının ardından CHZ fiyatları yükselmeye başlamıştı.


    2 Mart'ta CEO Alexandre Dreyfus’un projenin ABD'deki operasyonları genişletmek için 50 milyon dolar tahsis edeceğini ve yerel ligler ve spor kulüpleri ile çalışmaya başlayacağını açıklamasının ardından CHZ fiyatları güçlü bir ivme yakaladı.


    Chiliz blokzincirinin yerel kripto para birimi CHZ'nin piyasa değeri, Dreyfus’un projenin ABD'deki operasyonları genişleteceğini açıklamasının ardından 1,5 milyar doları görmüştü.


    Şirket bu süreçte FC Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, AC Milan, AS Roma, Atlético de Madrid ve AC Milan gibi dünyanın en popüler spor kulüpleri için de taraftar tokenleri sundu. Platform Türkiye'de de Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Başakşehir ve Göztepe spor kulüpleri için taraftar tokeni hizmeti sağladı.


    BTMX fiyatı iki kat arttı


    Kripto para borsası BitMax'ın yerel tokeni olan BitMax Token (BTMX) fiyatı hafta üzerinde ikiye katlandı. Kripto para birimi yalnızca bir hafta içerisinde yüzde 103 değer kazanarak 1,43 dolar yükseldi. Tüm zamanların en yüksek fiyat rekorunu kıran BTMZ 1,47 dolara kadar artış gerçekleştirdi. Piyasa değeri 1 milyar doları geçen BTMX, piyasa değeri listesinde yetmiş altıncı sıraya yükseldi.


    Detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/haftanin-kazanan-altcoinleri-709929.html


    - bfmediaio Telegram Group








  • +

  • Rez.

  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.