Şimdi Ara

Hafıza kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Sony A58 makine için hafıza kartı arıyorum. Daha önce cahillikle basit bi hafıza kartı aldım. Tabi kesmedi o beni. Şimdi yeni bi kart arıyorum ve yine hata yapmak istemiyorum. Yardım eder misiniz?

    http://urun.n11.com/hafiza-karti/sandisk-ultra-sdhc-32gb-80mbs-hafiza-karti-sdsdunc-032g-gn6in-P15194498

    Bi örnek uygun mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mehmet bostan M kullanıcısına yanıt
    aynı hatayı bende yapmıştım. kartın üzerinde 90mb/s yazıyordu hızlıdır diye onu almıştım,ama ne yazıkki 4k çekimleri için kullanmak istediğimde uygun değildir uyarısı veriyor makinem. benim ve çoğu kişinin de okuma hızına aldanıp yazma hızını dikkate almamasından kaynaklanıyor.
    yazma hızıda yüksek olmalı
  • Kartı ne için kullanacaksınız?
    Kart normal bildiğimiz standart class 10 kartlardan. Yani Full HD çekim yapmaya görünür şekilde destekliyor. Çok nadir de olsa bir iki sefer bu tip kartlarda sorun çıktığını gördüm. Muhtemelen tekil kart problemi olabilir.

    A58 en fazla zaten 1080p kayıt yapabiliyor. 1080p için Class 10 yeterli oluyor. Fakat Up To 80 ibaresi sizi yanıltmasın. Burada bir kelime oyunu var. Kartlarda normalde minimum verdiği değere bakmak gerekiyor. Maksimum değer yazmışlar. Buna aldanmamak lazım.

    @ozbey08,
    4K için U3 tipi kart kullanmak gerekiyor. Kartın üzerinde mutlaka 4K için uygundur ibaresi olması gerekiyor. Bildiğim Sonylerde 4K ile uyumlu olmayan kart taktığınızda ve 4K çekim yapmak isteyince kart uyumsuz diye hata veriyor. U3 tipi kartlar zaten USB3 standartlarını da destekliyor. Yukarıda belirttim Up to xxmb/s demek maksimum kapasiteyi belirliyor. Ve ne yazık satmak için böyle hilelere baş vuran muhterem satıcılar ve üreticiler mevcut.




  • Ben Sandisk Extreme serisini kullaniyorum 90mb/sn bunu onerebilirim. Link verdigin sd kartta alinir fiyati cok uygun bircok yer hala Ultra serinin 40mb/sn 70-80 tl ye satiyorken Ultra 80mb/sn o fiyat gercekten cok uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Files kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aslında makineyi satmayı düşünüyordum. Nakite ihtiyacım vardı ancak satılmadı ben de dedim o zaman ben kullanmaya devam edeyim. Video daha hiç çekmedim . Çekeceğimi de pek sanmıyorum. Daha çok fotoğraf çekerim. Link uygun derseniz onu yok derseniz tavsiyelerinizi beklerim hatta link atarsanız çok mutlu olurum.
    @edemirci7898
    @ozbey08

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece fotoğraf için kullanacaksanız class 10 olan çoğu kart işinizi görür . uygun fiyatlı kingston , sandisk , lexar vb . her hangi bir ürünü alabilirsiniz . boyutu size kalmış
  • Linkteki uygun alabilirsin senin isini fazlasiyla gorur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.