Şimdi Ara

Hafıza Kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, samsung digital fotograf makinasının sd kartının içindeki resimleri bilgisayarda göremiyorum.Hacim olarak 450 mb olduğunu görebiliyorsunuz ama dosyanın içini açınca bomboş gözüküyor.karttan bi şekilde bilgisayara kopyaladım. yine 450 mb olarak kopyaladı ancak dosyanın içini açınca yine bomboş.Yardım lütfen.kartı boşalttım şimdi yeni çektiğim fotoları görebiliyorum.ancak öncekiler gözükmüyor.Ancak önceki fotolar başka bir bilgisayarda paylaşılmıştı.Acaba bir virüs sorunu ilemi karşı karşıyayım.Şu anda bilgisayarıma koplayadığım bu dosyanın içindeki resimleri nasıl görünür hale getirebilirim.???



  • Biri size şaka yapmış olabilir. Ve gizli hale getirmiş olabilir.
    Görünüm---->Klasör seçenekleri----->Görünüm menüsünden Gizli dosyalar---->Gizli dosyaları göster seçeneğini aktif yapın. %90 düzelecektir. (Anlatımım Win98SE' ye göredir. XP veya Vista' da farlı menüde olabilir ama yol böyle)
  • Teşekkürler dostum.O yöntemleri denemiştim ancak sonuç alamamıştım.Bu fotoğraflar çekildikten sonra makinanın sd kartı başka bir bilgisayara takılıp kopyalandı falan o ara sanırım bir virüs girdi.sonra kartı boşalttım yeni çektiğim resimleri görebiliyorum .ancak eskiler yok piyasada.Ama dosya dolu gözüküyor yani 450 mb lık bir hacim gözüküyor.
  • Mesajınızı okurken aklıma geldi. Eğer Win98 kullansaydınız DOS üzerinden (-h) komutu ile görünür hale gelirdi ve dos üzerinden tekrar kopyalayabilirdiniz. Birde silme işlemi yapıldı ise bazı HD kurtarma prg.ile geri getirilebilir. Bir deneseniz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: cumhur45

    Teşekkürler dostum.O yöntemleri denemiştim ancak sonuç alamamıştım.Bu fotoğraflar çekildikten sonra makinanın sd kartı başka bir bilgisayara takılıp kopyalandı falan o ara sanırım bir virüs girdi.sonra kartı boşalttım yeni çektiğim resimleri görebiliyorum .ancak eskiler yok piyasada.Ama dosya dolu gözüküyor yani 450 mb lık bir hacim gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.