Şimdi Ara

hackerimiz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternethaber'den yer alan haber.....



    İnternethaber'i hacklerken, farkında olmadan kendi İP'ini çekmişti Cumhur Onat. Hadi Özışık O'nu affettiyse de, yargı affetmedi genç Cumhur'u. O şimdi cezaevinde.

    Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden biri olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde okuyor Cumhur Onat. İnşaat bölümünde okusa da O'nun için "Bilgisayar dehası" diyor arkadaşları.

    Cumhur dehalığını önceki gün, İnternethaber üzerinde denedi, email şifresini kırdı ve hiç kimsenin yapamadığını yaptı. İnternethaber'i sessiz sedasız kendi hesabına geçirdi. Tabii İP'ini çektiğini bilmiyordu. Polisin bir İP numarası ile yola çıkarak kendisini kıskıvrak yakalayacağını hiç hesap etmemişti genç Cumhur!

    Ankara'da oturan Cumhur Onat, yaptığına pişmanlık duydu ve İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'tan defalarca özür diledi. Özışık ise, genç bir kişinin geleceğini yakmamak için, şikayetinden vazgeçti.

    Özışık davasından vazgeçti ama, Cumhur'un işlediği suç, kamu davasına dönüştü kendiliğinden. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Cumhur'un cezaevi serüveni bu andan itibaren başladı.

    Ankara Cumhuriyet Savcısı Adil Kubat, ilk sorgusunu yaptıktan sonra Cumhur'u tutuklanmak üzere, 5. Sulh Cezea Mahkemesi'ne sevk etti. Hakim karşısına çıkan Onat, ne kadar pişman olduğunu söylese de, cezaevine girmekten kurtulamadı.

    Tutuklandıktan sonra Ulucanlar Cezaevi'ne gönderilen Cumhur Onat, çok pişman olduğunu söyledi ve bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanımız Hadi Özışık'tan özür diledi. Genç Cumhur bu olayın kendisine ders olduğunu da kabul etti ve bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğini söyledi.







  • yazık oldu mis giibi domaini kaybetti :) Proxy yapmamış ya yuh..

    Geçmiş olsun arkadaşa..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UndeaD

    yazık oldu mis giibi domaini kaybetti :) Proxy yapmamış ya yuh..

    Geçmiş olsun arkadaşa..


    Proxy çözüm değil. Proxy server ların loglarında IP adresin kayıtlıdır ve istenirse öğrenilebilir.
  • Dünyaya kafa tutacak gençleri cezaevlerinde harcıyoruz iyi mi?
  • adam adsl den sabit ip no almış ya yuhh
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mRcOLL

    adam adsl den sabit ip no almış ya yuhh



    salak işte nolacak , millette tutmuş deha diyor
  • yapması gereken bir internet kafe kullanmaktı

    neden böyle bişi yapabilecek biri ip olayını düşünmemiş yada bize mi böyle yansıtılıyor

    eleman o kadarda acemice bir hata yapmış olabilirmi?
  • heyecan yapmıştır.yapabileceginin farkında degildir.biranda olmustur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fatihhk

    heyecan yapmıştır.yapabileceginin farkında degildir.biranda olmustur.

    olabilir ama çok kötü bir başlangıç oldu elemana hackerlik mesleğinde :)
  • 1. bu işleri yapıp yıllarca yakalanmayan insanlar var Türkiyede gerçek hacker sayısı 10 nu geçmez diğerleri hackerım diye dolanan lamer takımıdır,

    ip gizlemeye çalışanlar gizlendiklerini sanmaya devam etsinler biz bunları Türkiyenin en büyük bilişimleri ile kafa patlattık ama gerçekte ip gizlemenin bir yolunu bulamadık, proxy falan pasa piso bunlar bunlara aldanıpta internetten hacker programları bulupta sakın sitelere scan falan da çekmeyin hepsinin log kayıtları tutulmaktadır proxy de kullansanız MAC adresi vardır onları değiştiremezsiniz çok zordur bu işte profesyonel olanlar ancak işletim sisteminin sistem dosyalarına ekledikleri özel kodlar ile değiştirebilmektedirler yani öle atıp tutmayın bu adam yok proxy kullansaydı şöle olurdu hapse girmezdi diye bir şey yok istenildiğinde herkesin yeri bulunur bunu aklınızdan sakın çıkarmayın

    2. si ise böle insanlare hapislerde harcanıyor denilmiş bu kişinin bu yaptığı doğrumudur yani hırsız senin evine maymuncukla girecek yedek anahtar yaptıracak senin haberin olmadan evine girecek istediğini alacak çıkacak sonra tekrar girecek veya evine girip evini ateşe verecek bumudur iyi bişeymidir yani böyle yapmak. madem çok akıllı kendini ispatlamak istiyor yapsın o zaman bakalım bir işletim sistemi veya bir antivirüs yazılı yapsın illa kötü bişeyler yapmak mail veya site şifresi çalmakmı gerekiyor,,,




  • isterse ip sini istediği gibi gizlesin istenildiğinde bi adamı bulmak çok basittir
  • olur böyle vakaalar
    Türk Polisi Yakalar
  • en son yoruma katılmamak elde değil.
    klasik söz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayram1980 -- 29 Aralık 2005 17:08:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.