Şimdi Ara

güzel video çekebilecek fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. youtube'da kanal açmaya karar verdim ve bunun için iyi video çekebilecek bir fotoğraf makinesi arıyorum. videolarımı evde çekicem, yani ışık kısıtlı. 3 tane marka arasinda kaldım -SONY DSC-H300, NIKON COOLPIX L330, CANON SX510- bunların hangisi daha iyidir? baska onerileriniz olursa paylasırsanız cok sevinirim. ayırdıgım bütçe max. 500 tl.



  • 2.el Eos-m
    quote:

    baska onerileriniz olursa paylasırsanız cok sevinirim. ayırdıgım bütçe max. 500
  • 2. el sony a3000
  • Aslında 2. El almayı pek düşünmüyorum arkadaşlar ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gk100

    Aslında 2. El almayı pek düşünmüyorum arkadaşlar ya.

    Sifir canon eos m alamaz misiniz ? Alamazsaniz 2. elini alin cunku eos m in video ve fotograf kalitesi cok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef alamam :( öğrenciyim bütçem baya kısıtlı... bu arada bir sey daha sormak istiyorum ben bu konulara baya uzagim da benim alacağım kameraya mikrofon baglayabilmem lazim.. mikrofon çıkışı yok dediler bugun yukarida bahsettigim makinalarda? Bu konuya aciklik getirebilirseniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece youtube için video çekeceksen kompak makineyelere boşuna para verme,çünkü onların çektiği videoyu cep telefonları da çekebiliyor. hatta ben olsam ev ortamında çekeceğin için 100tl lik kaliteli webcamlardan alsan daha kaliteli görüntü elde edebilirsin. ses olayını da şöyle halledersin yaka mikrofonu alırsın cep telefonuna sesi kaydedersin,sonra görüntü ve sesi programlarla birleştirebilirsin. ha yotube tan para kazanmayı becerebilirsen ilerde o kazandığın paralarla DLSR makine alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gk100

    Malesef alamam :( öğrenciyim bütçem baya kısıtlı... bu arada bir sey daha sormak istiyorum ben bu konulara baya uzagim da benim alacağım kameraya mikrofon baglayabilmem lazim.. mikrofon çıkışı yok dediler bugun yukarida bahsettigim makinalarda? Bu konuya aciklik getirebilirseniz?

    Canon eos mde mikrofon cikisi var. Zaten o makinelere 500 tl vermeye gerek yok. 150tlye telefonun ile uyumlu mikrofon alirsin. Telefonunun modeli nedir ? Eos m senin icin uygun olur yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand neo telefonumun markasi ve ben coktaan mikrofon sipariş ettim zaten normalde ihtiyacim olduğu icin, olur mu olmaz mi bilmiyorum da, wish diye bir siteden 50 küsüre condenser denen mikrofonlardan aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.