Şimdi Ara

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,alt komşum dan aşırı derecede rahatsız oluyorum.Aşırı ses çıkartıyorlar çocuklar ve anneleri kapıları çarpmalar,kavga etmeler,patır patır evde koşmalar,bagırışları binada eski olduğu için sanki benim dibimlelermiş gibi buna maruz kalıyorum dolayısıyla.Ben havalimanında sabah,öğlen ve akşam olarak vardiyali çalışıyorum.Şu an evden çıkmıyoruz ama çalıştığım zamandarda bile aşırı derecede etkileniyorum uykumdan oluyordum.Şu an hiç çekilmez hale geldi.Oturduklari kat dayımın oldugu halde o da ilgisiz kalıyor bu duruma karşı.Ustelik yaşı ilerlemis annem var nakilli ve şeker tansiyon hastası.Ben defalarca sözlü olarak uyardım değişen hiç birşey olmadı.153 e şikayette bulundum geri bildirim gelmedi.Bu durumda nasıl bir yol izleyebilir veya izlemeliyim?Savcılığa suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Ben defalarca sözlü olarak uyardım değişen hiç birşey olmadı.153 e şikayette bulundum geri bildirim gelmedi.Bu durumda nasıl bir yol izleyebilir veya izlemeliyim?


    Çözüm bir çift zx12p + zoom h6
    Rahatsızlık veren sesi kaydedin bütün apartmana dinletin.
    https://www.do-re.com.tr/zoom-h6-kayit-cihazi
    https://www.infomusicshop.com/electro-voice-ev-zlx-12-aktif-hoparlor




  • Yapılacak şeyler :
    1)Öncelikle tatlı dille uyarılır.
    2)Laftan anlamıyorsa apartman/site yöneticisi ile konuşulur, uyarılması istenilir.
    3)Polise şikayet edilir.
    4)İlk üçünün işe yarayacağını sanmıyorum, iyisinden bir ses sistemi temin edilir. Onların uyuduğu bir vakitte yukarıdan aşağıya son ses verilir, bu onları bıktırana kadar devam eder. Eninde sonunda kapına gelecekler, onların yaptığı şeyin aynısı olduğunu sert bir dille söylenir. Olay yüksek olasılıkla kapanır. Kapanmaz ise taraflardan birisi taşınır.
    Yapılmaması gereken şeyler fiziksel şiddet veya hakaret boyutunda ağız dalaşına girmeyin. Haklı iken haksız olabilirsiniz. Suç duyurusunda bulunmanızın falan pek bir faydası olacağını zannetmiyorum.
  • virus var bence sıkayet etme herkesın sıkıntısı bol işsizik vs bu sartlarda etme derım sabret 2 ay daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.