Şimdi Ara

Güneş Enerjisi Taktırdım Ilık Su ayarında Sıkıntı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evime güneş enerjisi taktırdım ancak oturduğum ev son kat olduğu için güneş enerjisinden gelen sıcak su düşük basınç oluyor ve soğuk su ile sıcak su ayarını zor yapıyorum duş alırken... Sorun nedir kafama bir soru takıldı bunu sizinle paylaşıp yorumunuzu bekliyorum.
    - Çok Fonksiyonlu Duş başlığı yerine aç kapa bataryadan suyu ayarlarsam tam ortaya getirdiğimde ılık su alabiliyorum. Bu duruda çok fonksiyonlu duş başlığı yerine fonksiyonsuz duş başlığı kullanırsam bu durumu düzeltebilir miyim? Sonuçta çeşmede tam ortada ılık su alıyorsan fonksiyonsuz duş başlığı da aynı mantıkta olacak gibi



  • 3 katlı apartmanın 1. katında oturuyorum. Bende yaklaşık 8 sene önce sizin gibi açık devre fiye tabir edilen basınçsız sistemden taktırdım. Pişmanım ama bir şekilde çözdüm. Şebeke basincim 4bar. Arada 2 kat bile olsa enerjiden gelen su basıncı çok az. Sizinki daha vahim. Öncelikle tek akışlı duş başlığı kullanın. Su tasarrufu özelliği olmasın oda basıncı bir miktar düşürüyor. Bende Pesen markasının Amora duş başlığı var, memnunum. Kesin çözüm için ya güneş enerjisi basınçlandırıcı pompa kullanmalı veya kapalı devre yani basınçlı sisteme geçiş yapmalısınız. En üst katta oturduğunuz için sadece duş başlığı yeterli gelmeyebilir. Önce basınç arttırıcı pompayi deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bi araştırayım bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.