Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (6978. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: atesoku Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236.534
Cevap
1.164
Favori
11.836.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 69766977697869796980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaw ekonomi bozuk tedbir alıyoruz desene delikanlı gibi. Neyine zıtlaşıp duruyonki?

  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Bunlar işte içimizdeki Londra lılar. Reyis in suçluyu ingilterede aramasına gerek yok halbuki, davasına ihanet eden adamlarla dolu burası  

  •   fanatiklerin aşkı da bu kadar işte  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar Ak parti, kamuoyuna devam.

  • bu banka kredilerinde 14 gün içinde cayma hakkı varmış. yani krediyi çekip o parayı 2 hafta içinde borsada değerlendirsem diyelim ki %2 kar ettim.

    sonra o parayı 14 dolmadan borsadan çekip bankaya gidip desemki kredi kullanmaktan vazgeçtim alın paranızı deyip toplu olarak krediyi kapatsam benim cebime 2000tl kar kalmış olur.

    gerçi borsadan zarar ederse ayvayı yeriz.

  • Ampul kafalı dayım geçen gün aradı sigara param bile yok ekinlere kadar biraz borç ver dedi bana. Normalde verirdim, hepte verdim zaten, verdiklerimide alamadım bu arada ha. Bu sefer küsecekse küssün dedim git reyis versin dayı dedim. Afalladı reyis kim dedi, uğruna öleceğin partinin başkanı git onlardan iste bıktım senden dedim. Gene küstü.   Acımazsak acınacak hale düşecez, bunların fakir ettiği adamı besleyip niye başıma bela edeyim yaw. Besledikçe daha bi heyecanlı reyis diye bağırıyor. Sesini kesmek lazım.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Banka hiç o parayı bedava kullandırır mı   Çayma hakkı süresi içinde işleyen faizini alacak. Hatta o krediyi sabah çek akşam git kapamak için 1 günlük faizini bile ödersiniz.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    biz çakallık ettiğimizi sanırken banka da çakallık ediyor ha  

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Yeşil kod adlı Mahmutun özlü bir sözü var "yedirmezler hacı kustururlar"  

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Olması gereken o hocam, yani çakallık falan değil aslında. Düşünsenize, ben 1mio kredi çekeyim, onu 14 günlük faize yatırayım, sonra gidip krediden vazgeçeyim ve bunu her bankada sürekli olarak yapayım. Çalışmaya, borsa oynamaya risk almaya gerek kalır mı.  

  • elektrik mühendisi olmama rağmen daha önce yanarken etrafını karartan bir ampulu başka hiçbir yerde görmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

    Sürekli yapamazsın kredi notu denilen bir şey var + bankalar da kendi aralarında veri paylaşımı yapıyor. Maksimum 2 kere yaparsın onu sonra istesen de kredi alamazsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yada 20 dolar gibi küçük miktarda döviz cekilebilen ATM var mı ? Enpara var en az 100 dolar çekiliyor. Bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    o kadarla kalsa iyi, pis bir koku da veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altıncılar bakın tam size göre video buldum

    ALTIN DERSLERİyoutube
    ALTIN ÇIKARMA,ALTIN NASIL ÇIKARILIR,ELEKTRONİKTEN ALTIN NASIL ÇIKARILIR,ALTIN NASIL ÇÖKERTİLİR.ALTIN ÇÖKERTME İŞLEMİ,ALTIN NASIL ERİTİLİR,BİLGİSAYARDAN ALTIN NASIL ÇIKARILIR,ELEKTRONİK KARTLARDAN ALTIN ÇIKARMA,İŞLEMCİDEN ALTIN NASIL ÇIKARILIR,İŞLEMCİDEN ALTIN ÇIKARMA,RAM LERDEN ALTIN ÇIKARMA,RAM LERDEN NASIL ALTIN ÇIKARILIR,CHİP LERDEN ALTIN NASIL ÇIKARILIR,ENTEGRELERDEN ALTIN ÇIKARMA,DEFİNE DE ALTIN NASIL BULUNUR,DEFİNEDE ALTIN NASIL OLUR,DEFİNE ARAMA,AKARSUDA ALTIN NASIL ARANIR,AKARSUDA ALTIN NASIL ÇIKARILIR.DEREDEN ALTIN ÇIKARMA,DEREDEN ALTIN NASIL ÇIKARILIR,GÜMÜŞ ÇIKARMA EĞİTİMİ,ALTIN ÇIKARMA EĞİTİMİ,PALADYUM ÇIKARMA,GÜMÜŞ ÇÖKERTME,GÜMÜŞ NASIL ÇÖKERTİLİR,GÜMÜŞ ÇIKARMA,ALTIN ERİTME,ALTIN NASIL ERİTİLİR,ELEKTRONİK TE ALTIN VAR,BİLGİSAYAR PARÇALARINDAN ALTIN ELDE ETME YÖNTEMLERİ,BİLGİSAYARDAN ALTIN NASIL ÇIKARILIR,KRAL SUYU,KRAL SUYU NASIL OLUŞTURULUR,NİTRİK ASİT,HİDROKLORİK ASİT, AQUA REGİA,ELEKTRONİKTEN ALTIN ÇIKARMA,HURDA KARTLARDAN ALTIN ÇIKARMA,ANAKARTLARDAN ALTIN ÇIKARMA,ANAKARTLARDAN NASIL ALTIN ÇIKARILIR,NASIL ALTIN ARANIR,NASIL ALTIN ÇIKARILIR,DEFİNE NASIL BULUNUR,ALTIN NASIL ANLAŞILIR,ALTIN NEREDE OLUR,GRAM ALTIN,ALTIN FİYATLARI NE OLUR,ÇEYREK ALTIN FİYATLARI,KAPLAMALARDAN ALTIN ÇIKARMA,ALTIN NASIL ERİTİLİR,RAMAT NASIL YAPILIR,ALTIN BULMA,DEFİNE ÇIKARMA,HAZİNE BULMA,MİKRON ALTIN,BGA CHİPLERDEN ALTIN ÇIKARMA,BAKIR NASIL OLUR,BAKIR SÜLFAT NASIL OLUR,BAKIR NASIL ÇÖKERTİLİR.BAKIR NASIL ERİTİLİR,BAKIR ERİTME,İŞLEMCİLERDEN ALTIN ÇIKARMA, PATATES TEN ALTIN ÇIKARMA,ALTIN DERSLERİ.HERGÜN EVDE 1 GR ALTIN YAP.CEMİL ŞAHİN. .ELEKTRONİK ATIKLARIN KİLOGRAMINA BAĞLI OLARAK HERGÜN EVDE 1 GR ALTIN ELDE EDİYORLAR.HER GÜN EVDE 1 GR ALTIN YAPIN..PATATESTEN ALTIN ÇIKIYOR.BU PATATESTE ALTIN VAR.İŞLEMCİLERDEN ALTIN ÇIKARMA.ÇÖPTEN ALTIN ÇIKARMA.HERGÜN EVDE 1 GR ALTIN YAPIN.BİLGİSAYAR PARÇALARINDAN ALTIN ÇIKARMA.CEMİL ŞAHİN. TEKNOLOJİK ATIKLARDAN DEĞERLİ MADENLERİ GERİ DÖNÜŞTÜRÜYOR.PATATESTEN ALTIN ÇIKARMA.ALTIN FIŞKIRAN KARTLAR.GOLD RECOVERY.CELL PHONE GOLD RECOVERY.GOLD EXTRACTING
    https://www.youtube.com/watch?v=rmDfsavflns
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Kolpacı eleman. Öyle bi dünya yok. Toplamış ne kadar hurda varsa. Etraf işlemci kaynamıyorki belkide tr de ne kadar hurda işlemci var yok hepsini kendisi toplamıştır.

  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

    Yaparsın yapmasına, çokta basit. Nasıl yapacağınıda söyleyeyim. İlk bankadan kredi çektin, sonra başka bankaya vadeli mevduat olarak yatırdın, oradan da nakit karşılıklı kredi çektin, çektiğin krediyi başka bankaya vadeli olarak yatırdın, yine o bankadan kredi çektin. Hiç bir banka nakit karşılıklı krediye hayır demez. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi faiz işlediği için bir işe yaramaz. Yani 14 günlük cayma hakkında her türlü faizi ödüyorsun, sadece senden yapılan kesintiler tamamiyle iade ediliyor. 15. günde gidersen krediyi yine faiziyle kapatırsın ama kesintilerin iade olmaz. Varsa sigortalarında işlediği gün kadarı kesllir kalanı iade olur.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Yatırım yapan bir muhasebeci hatırladığım kadarıyla o yüzden bir sormak lazım belki biliyordur diye.

    Vergi istisnası olayını bilmiyorum ama, alım satım, sağlık hayat sigortası vb giderlerin düşülebildiğini biliyordum.

    Alım satım komisyonunu düşeriz onda problem yok, hayat sigortam yok, sağlık harcamam da kendi üzerime yok ama ailem üzerine var.


    100 bin dolarım olsa şu koşullarda bende istifa ederim o parayla ister kira geliri ister dolar faizi, ister farklı yatırımlar istersem de kendj işimi kurardım çünkü o para hepsine yeter. Miktar büyük olunca getiri de büyük oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanayide kullanılan doğalgaza %49 mini minnacık bir güncelleme gelmiş... Hayırlı olsun darısı diğer mini minnacık güncellemelere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz evde oturuyoruz. Bize ne sanayiden  

    Not: elektrik üretimi için kullanılan doğalgaz için de bu güncelleme geçerli :) bokun bakalım yakında ne olacak o zaman  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 1 Kasım 2021; 7:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 69766977697869796980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.