Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235.812
Cevap
1.167
Favori
11.801.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayaldi, gerçek oldu.
    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskefiyeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo


    quote:

    Orijinalden alıntı: iskefiyeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo


    quote:

    Orijinalden alıntı: iskefiyeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: Olivier17


    quote:

    Orijinalden alıntı: iskefiyeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: ariaven


    quote:

    Orijinalden alıntı: iskefiyeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: ariaven


    quote:

    Orijinalden alıntı: iskefiyeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Arkadaşlar şimdi ben birşeyi analamdım, uzun adam avrupayı elimizde 5 milyon mülteci var salarız diye tehdit ediyor, eğer bu 5 milyon mülteci tehdit unusuruysa biz neden bunlar
    ı ülkeye alıp birde kendi vergilerimizle besliyoruz?

    :D anlayışa bak hele, siz gündemi twitterdaki spamlardan takip edeceğinize içeriğin aslını takip etsenize.
    Avrupa yani gavur, sömürge haline getirip mahvettiği yerden kaçmak zorunda kalan insanları ülkesine kabul etmiyor, sözde ekonomisi zedelenecek, bu insanların da avrupaya gitme arzusu var, kiminin bir akrabası vardır kiminin bir umudu. Bu insanlar Yunanistan üzerinden bunu gerçekleştirebiliyor, bu yüzden deniz üzerinden oraya geçmeye çalışıyorlar. Şimdi; cb de diyor ki, ben bunlara hak tanırım ve ülkemden rahatça sizin ülkenize geçebilirler. Bunun sonucunda ülkemizdeki mültecilerin büyük bir kısmı avrupaya göç edebilir.Korktukları nokta bu. Tabi siz çok zeki olduğunuz için bunları algılayamıyorsunuz.

    Kim daha zeki bilmiyorum ama kimi neyle tehdit edecegine dikkat etmek gerekir. Yunanistan kapilari kapattigi anda o tehdit ettigin mülteciler elinde patlar.

    Sonrasi ise kendini ic savasta bulursun.

    Yillardir berbat sekilde yürütülen dis politikalarin sonucudur bu.

    Eger o kapilar acilirsa emin ol o mültecilerden daha cok Türk vatandaslari bile kacar oradan.


    siz hayaller kurmaya devam edin , "ülke batıyor durum çok kötü iç savaşa gidiyoruz"
    Daha ne istiyorsunuz beleş o çok sevdiğiniz medeni ülkelere gidebilirsiniz.

    Arkadasim ben zaten o medeni ülkelerden birinde yasiyorum. Ancak dogdugum memleketimin sizin gibi herseyi görmezden gelen insanlar yüzünden gün gectikce erimesini istemiyorum.

    Sapkayi önüne koyup soracaksin biz nerede yanlis yaptik diye.

    Öyle "gavur" dediginiz Avrupa'ya b.k atip , herkesi kendine düsman belleyip sonra tehditler savurarak politika mi olur.

    Ülkeyi yönetenlerden hesap soracaginiza baskalarindan hesap sorarak bir arpa boyu yol gidilmiyor. Dünyada sicak savasla degil artik ekonomi ile ülkeler batiriliyor.

    Ülke batiyor durum cok kötü ic savasa gidiyoruz.Bunu söylemek mi kabahat yoksa görmezden gelmek mi?

    Kral Ciplak nedir bilir misin?

    Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler. Politikadan anlasaydın, Türkiye'yi ekonomik olarak krize sokmak istemelerine karşın yapılan hamleleri de anlayabilirdin. Onlara hala gavur diyorum, o dediğini de atmama gerek yok zira zaten öyleler.
    Ülkeyi yönetenler değil ülkeye zarar veren her kim olursa ondan hesap sorulur, Sen oturduğun yerden, sırf kendi düşüncen paralelindeki şeylere inanacağına gidişadı her yönü ile takip et.
    Ülkenin iç savaşa felan gittiği yok, bunu isteyen senin gibiler var.Bunu defalarca denediler ve karşılarına hep o aşağılamaya çalıştığınız Halk çıktı. Şimdi de bunu ekonomi ile yapmaya çalışıyorlar, ilk olarak Türkiye'yi etrafını bir ateş çemberi gibi saran Terör örgütleri ile savaşa sokmaya çalıştılar, ülke içinde son yıllarda çok sayıda eyleme giriştirler, bununla beraber ülkeye gelen Turist sayısı azaldı, Daha sonra ticaret anlamında darbe yapmak istediler, ülkenin dış ticaretini baltalamaya çalıştılar, daha sonra Kredi notunu düşürdüler, şimdi geldikleri nokta da döviz üzerinden bir propaganda yapmak.
    Siz 100 200 dolar alarak Buna sevinin kendinizi 15 Senedir böyle kandırıyorsunuz. Bunlar artık geçmişte kaldı.
    Ne yaparlarsa Yapsınlar Bu ülkenin Yükselişini engelleyemezler, Karşılarına Hep HALK çıkacak.
    Bu millet Eğilmez.
    Siz edebiyat yapmaya, twitterda spama devam edin.

    ulan bu hükümet hiç mi suçlu değil hep mi batı suçlu?

    Sen kimden yanasın? Haktan mı batıldan mı ? , siz bir biraya 50 liraya sokağa çıkanlardan mısınız ? yoksa kafanıza bombalar yağarken vatan için şehid olanlardan mı ?

    Hak ve batıl? Ne boş muhabbet bu ya. Sanki din senin tekelinde. Sanki bu dinin savunucusu sensin ve senin gibiler olmasa batıp gidecek.
    İçki, sigara satıp, kumar oynatıp genelev işletip bir yandan milletin borcundan faiz isteyen bir devletsin. Ne hakkı ne batılı be? Bu aldığın paralarla da maaş ödeyip bir de yatırımlar yapıyorsun.
    Hep boş muhabbet hep palavra.
    Şehitliği nereden şehitlikmiş o da güzel burası islam devletiydi de elin gavuru mu saldırdı. İslam devletiyse yukarıda yazdıklarım nasıl oluyor.

    önce bu anlayıştan vazgeçmen gerekli, senin gibi düşünenler yüzünden zaten Dinimizi Terör dini olarak görüyorlar.
    Sağa sola saldırmak yerine, hakkı savunmayı tercih edemiyorsunuz. Her muhabbette kuduruyorsunuz, saldırıyorsunuz. İslâm tüm inançlara saygı duyar. İslâmi kurallara göre yönetilmiyoruz, yönetiliyor olsak zaten o dediklerin olmaz. Senin gibiler de bunu kabul etmiyor. Ama lafa gelince, işler değişir. Kafalara laflar hep aynı. Bir faydanız olmadığı gibi tümden zararsınız.

    Demek gerçekler ortaya çıkınca o dil değişip benim gibilerin zararlı olduğuna geliyor öyle mi? Sen başka mezhebin camisine intihar bombacısı gönderirsen tabi terörist derler. Hayır gerçek islam bu değil deyip detaylıca araştıracaklar mıydı sanıyorsun?
    Hak batıl derken öyle değildi ama. Hadi dediklerimi çürütecek birşeyler ortaya koy bakalım. Genelev işleten buradan kazancıyla maaş ödeyen imamından camisine para gönderen devlete hak diyordun. Diyanetin faiz geliri elde ettiği ülkedesin efendi ne hakkı?
    Kuduran da senin gibiler. Hak olmayan yerde hakkı savunmak nasıl birşeydir senin gibilerden yıllardır öğrenemedik. Sizinkisi çakma müslümanlık.

    dil değiştirmek ? hahah, daldan dala. Din değil kişidir zarar veren. İslâm kötü değil, islâmı bilmeden kötüleyenlerdir, kötü. Bunu maske olarak kullanan kendini küçültür. Diyanetin maaşlarını sen mi ödüyorsun? hayatında bi kere camiye gidersen camilerin paraları nerden ödeniyor onuda görürsün. 16 senedir, ülke batıyor battı, durum vahim, diye ağlıyorsunuz hiç birşey olmadı, maddi manevi zarar vermeye kalktınız, yine karşınıza dikilen bu millet oldu. Sizin bu kafa ile zaten öğreneceğiniz yok. dolar alarak, kendinizi avutun.

    He he öyledir. O camiler cuma çıkışı senin vereceğin 5 lirayla dönüyor zaten. Uğraşsam devlet bütçesinden diyanetin aldığı parayı sana gösterirdim de ne gerek var. Ağrına gidiyor tabi geneleve giden adamın, içki alanın parasından camiye imama maaş ödenmesi. Gerçekler acıdır.Diyanet hacca dolarla gönderiyor sen hala boş konuş.
    16 senedir de ağlayan sizsiniz. Sanki muhalefet gibi her gün şikayet. İktidar mısın muhalefet mi belli değil. Herşeyi mahvedersin hesap vermezsin bir de başkalarına suç atarsın. Dolar bile senin iç bölgelerde en çok kullanılıyor.
    Doları boşver sen çok dindar kardeş. Bak bankaya faize para koydum vade sonu devlet çat diye faiz gelirimden %15 vergi kesti. Gittim sayısal loto oynadım kumardır oradan da vergi ödendi.Gittim 2 bira aldım yine vergi ödedim. O benden alınan parayla senin camine hizmet gitti. Benim haram param sana döndü ne güzel değil mi? Benden alınan haram parayla maaş ödenen imamın arkasında namaza durdun çok müslüman kardeş. Ne sanıyordun o paralar ayrı yerde toplanıp buralara gelmeyecek miydi? Veledin bile benim haram paramla yapılan okula gidiyor.




  • Endişeye gerek yok ülkemizi yönetenlerin mutlaka bir planı vardır ne de olsa alnı secde gören insanlar.
  • iskefiyeli kullanıcısına yanıt
    Sen hiç açıp diyanet'in bütçesine baktın mı? Ülkenin üniversitelerine bu kadar ödenek verilmiyor.
  • tens T kullanıcısına yanıt
    senin gibi yobazlarla dincilerle ne birlik olurum ne de ayni ulkeyi bile paylasmak isterim... sizin gibi yobazlar bu ulkeden gidecekse sizin gibilerle ayri yerde yasayacaksam ulke ortadan ikiye ayrilsin yuzde 50 yobaz orada yasasin..

    bakin bakalim o zaman sizin gibi yobazlar olmayinca nasil cagdas demokratik laik bir ulke olabiliyoruz... darbeyi de sizin dinci ortaginiz yapti... sizin gibi dincilerden bu ulke kurtulmadikca bu ulke temize cikamaz...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:35:11 >
  • Gerçekçi olun !!!
    Bu ülkede dolar hiçbir zaman değer kaybetmedi.
    üç beş günlük; 3 liradan 2,90tlye geri geldi diye havaya girenler, 3,44ten 3,41e geldiğindede şak şak yapıyorlar.
    Ama neden 2,90'a, şimdide neden 3,50ye geldi diye SORGULAYAMAYACAKLAR !!!
  • Akıyor bu gün maşallah 4 olsunda bozduracağım reisi dinleyip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bugün ki son mesajımı atıp çıkıyorum, konudaki diğer arkadaşlara iyi geceler.
    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Endişeye gerek yok ülkemizi yönetenlerin mutlaka bir planı vardır ne de olsa alnı secde gören insanlar.

    yoğurt mu?
  • Son darbe öncesi son kozlar :)

    İstikamet,

    13 - 14 Aralık FED
    15 - 16 Aralık Avrupa Konseyi

    Sonra cup aşağıya. (Beklenen kararlar çıkarsa tabi.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uznl

    Yorumları okudukça tiksiniyorum yemin ederim.Ülkesini satacak ne kadar insan var bizim ülkemizde.Senelerce ambargo uygulanan İran bile bizden daha birlikti.
    Öyle bir güruh var ki adamın derdi sadece mevcut hükümetin düşmesi.Başka hiçbir derdi yok.Bu yolda gerekirse fetö darbe yapsın, gerekirse askerimiz şehit olsun, gerekirse ülkeye ekonomik ambargo uygulansın,gerekirse ekonomik krize girelim IMF'nin köpeği olalım, gerekirse bizi 50 küsür yıldır oyalayan AB'yi yalayalım, gerekirse güneyde bir pkk/pyd devleti kurulsun ama biz izleyelim.
    Çünkü insanların dinini istediği gibi yaşaması adamın zoruna gidiyor.İmam-hatip lisesinden mezun olan adamın puanının kırılmaması adamın zoruna gidiyor.Üniversitelere, meclise kadınların başörtüsünü takarak gitmesi adamın zoruna gidiyor.Adam bunları istemediği için hükümetin her icraatine kin kusuyor.
    Bunun tam tersi bir güruh da var.Hükümet bunları yaptığı için ve diğer hükümetlerden şu ana kadar böyle bir şey göremediği için ve bu hükümetten sonra gelecek olan hükümetlerin verilen bu özgürlükleri elinden alacağını düşündüğü için hükümetin her yaptığını savunuyor.Hükümetin de yanlış yapabileceğini bilmeliyiz.
    Tabi bunun dışında gelen her hükümeti yalayanlar ve twitterdan millet ne diyorsa onu diyenler de var.Bu iki grup çok ayrı telde zaten.
    Sonuç olarak dedeleri Çanakkale'de,Küttül Amare'de yan yana omuz omuza çarpışan yiğitlerin,şanlı torunları tek kelime ile birbirine düşürülmeye çalışılıyor.Oyun belli aktörler de belli yapılan hamleler de belli(ör. dövizin şuanki durumu) ve yapılması gereken de belli: 15 Temmuz ruhuyla, Yenikapı ruhuyla bir olmalıyız.Gavurdan gelen her türlü tefrikaya karşı bir ve beraber olmalıyız.

    Haklısın,bende öyle tiksiniyorum ki tüyü bitmemiş yetimin hakkını altlı üstlü,apiş arası kokulu yerde hepberaber aynı ağızdan,sigortasız asgari ucretle oturup,sabah dan akşama sekreter gibi yazan,bu TROLLERE yedirenlerden....!?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kopuyormuyuz gençler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeolindTR

    Şu kadınlar hala aynı görüşte mi merak ediyorum..







    arkadaş yılbaşını bekliyordu, sıfır passat alacaktı, zamlanınca bilmem kaç bin tl fazla verecek, adam kahkaha atıyo, olsun yaa nabalım diyor. Hala sorgulamak yok !
    Neden diye sormak yok !




  • Türk olmaktan, Türkiye vatandaşı olmaktan, bu ülkeyi yönetenlerden, utanıyorum. Ülkenin büyük bir kitlesiyle aynı millete dahil olmaktan utanıyorum. Batı sizin barajınızı marmarayınızı kıskanadursun. Varsın bende gidip kıskanayım, ama gideyim şu ülkeden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeyi bu hale getiren AKP filan değil aslında. AKP görünen yüzü.

    Arka planda korkunç bir isim var:

    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥


    Bundan ala vatan haini bulamazsınız.
  • Hiçbir şeye değil, şu Fethullah Gülen denilen haysiyetsiz alçak ve onun militanları sevinecek ya ona yanıyorum.
    İnşaAllah yönetenlerin bir planı vardır çünkü şu gidişatta sert bir kriz kapıda gibi görünüyor.

    Allah ülkemizi, milletimizi muhafaza etsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUTAF


    quote:

    Orijinalden alıntı: NeolindTR

    Şu kadınlar hala aynı görüşte mi merak ediyorum..







    arkadaş yılbaşını bekliyordu, sıfır passat alacaktı, zamlanınca bilmem kaç bin tl fazla verecek, adam kahkaha atıyo, olsun yaa nabalım diyor. Hala sorgulamak yok !
    Neden diye sormak yok !


    O kisilere mustehak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yöntem basit:
    Hükümet ne derse CB ne derse tersine yatırım yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İl teber

    Son darbe öncesi son kozlar :)

    İstikamet,

    13 - 14 Aralık FED
    15 - 16 Aralık Avrupa Konseyi

    Sonra cup aşağıya. (Beklenen kararlar çıkarsa tabi.)

    Ardi ardina birde. Bu gunler cook tehlikeli. Yuzde 4-5 en az artislar olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.