Şimdi Ara

GÜL HASTALIĞI(PİTYRİASİS ROSEA) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
161.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar,
    Bende de bu illetten başladı fakat buradaki tüm yorumları okudum ve tercihimi DERMOVATE kremden kullandım.
    Sadece 5 günde %90 oranında lekeler gitti ve ne kaşınma ne ilerleme gösteriyor
    Krem şu tarih itibariyle 17.50 tl ve 50 gr tüp halinde.
    Mutlaka kullanın, sonuç çok etkili.
  • hfgh H kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar eşimin yüzünde çıktı rosa ne önerirsin yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün benimde tarafıma konmuş hastalıktır.Bacağımda kalçamda biraz karnımda ve dirseğimde var.Kaşıntım yok, Ürederm lipo ve Ectopix diye bir kremin yanında Anthix isimli hapla tedaviye başladık.Umarım kısa sürede geçer gider.Dedikleri gibi büyük bir madalyon şeklinde kızarıklıkla başladı ve yayıldı.
  • yoyo1505 Y kullanıcısına yanıt
    kortizonlu krem ilk kullanımda zaten etki eder ama sonrasında geri dönüşümü daha kötü.
  • vanilya87 V kullanıcısına yanıt
    Bende de şuan bu hastalık var söylediğin krem gerçekten işe yarıyor mu ? Doktora sordum kullanma tarzı şeyler dedi .ama ben bir an önce kurtulmak istiyorum doktorun verdiği sadece kaşıntı ilacı ve losyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kremi kullandıktan sonra herhangi birşey yaşadın mı sonrasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aloevera999 A kullanıcısına yanıt
    Acaba bana yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu hastalık tamamiyle psikolojik (yani en azından ben böyle düşünüyorum) ben bu hastalığı kafaya takmamakla çözdüm hiçbirşeye kafayı yormayın daha sonra geçiyor bu hastalık ne ilaçlar ne losyonlar kullandım hiçbirşekilde yenemedim bu hastalığı ama ne zaman beynimi rahatlattım bu hastalık kendiliğinden geçti...herkese çok geçmiş olsun.
  • Öncelikle bu hastalık tam bir baş belası bir hastalıktır..doktorlar biliyorsunuz ki tedavisi olmayan her hastalığa STRES den deyip geçiştiriyor :) bu artık klişe haline gelmiş durumdadır ne yazıki ben 15 yıldır bu hastalıktan müzdarip bir insanım çok stres yaşadığım günler bile oldu aylar ama hiç atak olmadı ben bunu strese bağlamıyorum bu bir iç hastalığın ilk başlangıç evresi olarak tanımlıyorum..özellikle bu hastalıkta ilk 10 yıl her hangibi bir durum hissetmiyorsun vucut olarak daha sonra artık belli başlı kemik agrıları eklem agrıları olmaya başlıyor ve gözlere dogru giden bir kızarıklık oluyor göz kapaklarına tutunan sürekli kendini yenileyen kaşıntılı halde ilerliyen bir cilt problemi oluyor ve gözler ara ara kızarmaya batmaya başlıyor bazen ÜVEİT göz hastalıgı ataklarına giden ataklar bile yapabiliyor.. sıracası tıbbın bu kadar aciz olması içler acısı kimse dikkate almıyor bu hastalıgı ama bakın görün buraya enter attım çok kişiyi götürecek bu hastalık..yavaş yavaş..
    Biraz gül hastalıgı olan kişiler hastalıgını çok dillendirmiyor yani sürekli gündemde tutmaları gerek bilim adamları tarafından dikkat çekilsin artık bir kitle olsun sürekli bu hastalık gündeme gelirse arkadaslar tedaviside o kadar hızlı olucaktır türk ilaç firmaları bile bu hastalıgı birtane kremleri yok dogru düzgün o kadar konu ile ilgisizler siz düşünün artık..onun için bu hastalıgını nerede olursa olsun sorun tv haberimi oluyor açın telefonu sorun benim gül hastalıgım var hocam ne yapıcam sürekli böyle gündemde tutalım arkadaslar dayanışma içinde olalım..her yere yazalım nasıl diger hastalar kendi hastalıklarını reklam ediyor hemen ilaçları bulunuyor işte baskın oldukları için.. aslında ama bizim gül hastaları gizlemeye utanma yoluna gidiyor açmıyor hayatlarından memnun gibi takılıyorlar..her neyse :D çok konuştum..kusura bakmayın..
    bu hastalık ilaçla geçen bir hastalık degildir ilaçlar sadece günü kurtarmalık ilaçlardır..ben güneş kremini kullanmıyorum petrol ürünü oldugu için içinde daha çok kötü yapıyor ileriki aylarda genelde nemlendirici dışarı çıkar iken bere şapka takıyorum güneşten koruyorum yüzümü belli başlı şampuanlar iyi geliyor bazı kremlerde iyi geliyor..
    Kullandıgım Krem : ROSACURE FAST CREAM bu kremi düzenli 2 ay kullanın etkisini görüceksiniz öyle hemen sürdüm sabah sihirli sopası yüzüme degsin diye beklemeyin sürekli sabırla 2 ay sürün neredeyse hiç yokmuş gibi lucak yüzünüzdeki hastalık daha sonrası günlük olarak kullanılması gereken yüz yıkama jeli var oda :( SENSIBIO Foaming Gel ) eczaneden bioderma pembe duş jeli varmış verirmisiniz dediginizde size vericeklerdir mavisi degil pembe olanı olmalı..daha sonra Clear şampuan ile yıkıyorum clear iyi geliyor tuaftır. durumlar böyle işte arkadaslar hepinize geçmiş olsun salıcak ile kalın sormak istediginiz soru olursa sorabilirsiniz..15 yıllık tercübe belki faydam olur size :D




  • Yüzde olan ve vücutta olan farklı belirtiler gösteriyor galiba. Benim vücutta çıkan ve yoğun stres yaşadığım dönemde çıktı ve arttı. Doktor hamazinc'i ve expial nemlendirici dışında bir şey vermedi. Bir hafta oldu tedavimi devam ettiriyorum. Dr. Liflenmeyin kaşımayın tabi en önemlisi stresten uzak durun dedi. Bu arada antidepresena da başladım stres için de tedavi şart. Herkese geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu Allah'ın belası hastalık sivilce türü şeyler çıkarıyor ya, o sivilcelerden yüzünde çukur kalan oldumu merak ediyorum. Alerji hapı kullanınca direk kuruyor acaba ondan mı böyle çukur oluyor az da olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.