Şimdi Ara

Guitar Master - WP mağazasında yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sizlere süper bir oyun tanıtmak istiyorum. Oyunumuzun adı guitar master, windows phone cihazlar için özellikle yapılan bu oyun bir çok platformda mevcut olan guitar hero oyununa benzemekte. Kullanıcıların şimdiye kadar ki ortak düşüncesi bu oyunun hero'dan çok daha iyi olduğu kanısındalar. Lafı fazla uzatmadan oyunumuzu tanıtayım sizlere bu arada oyunda türkçe dil desteğide mevcuttur.

    *Oyun gitar ile müzik çalma, ve müzikleri gitar ile doğru çaldıkça puan kazanılmayı esas alınmıştır. Kazanılan puanlar ile oyunda bir çok özelleştirme yapılabiliyor, bunlar oyuncunun kıyafetleri, odanın düzenlenmesi, gitarın özelleştirmesidir. Aynı zamanda kazanılan puanlar ile kilitli gitarlar açılarak oyunun içinde diğer oyuncular ile muhabbet edeceğiniz chat bölümünde üstünlük simgeleri açabiliyorsunuz(3-5 gitar kilidi açarsanız, mesajlaşırken nick'inizin yanında basit bir simge varken, 10 gitar açarsanız nick'inizin yanında daha özel bir simge bulunuyor). Şimdilik içerisinde 18 şarkı bulunmakta ama güncellemeler ile şarkı sayısının artacağı kesin. Oyunda bulunan "top 5" tablosunda güncel olarak oyundaki en yüksek puanlı kişilerin nickleri görünmektedir. Gitar çalmaya başlamadan önce konser sahnesi seçebiliyorsunuz(konser salonu veya konser alanı) bu alanlarda gitarlar farklıdır, birinde akustik çalarken diğerinde elektro gitar çalıyorsunuz ve buna göre de şarkılar değişiyor tabi ki. Oyunu oynamaya başladığınız zaman bağımlısı olacağınızı düşünüyorum. Umarım oyunu beğenirsiniz, her ne olursa olsun taktir sizin tabi ki
    Oyun linki : Guitar Master







  • Üretici türk mü? Eğlenceli bir oyuna benziyor.
  • amanın bu oyun çok zor ya biliyorum bunu ben.benim arkadaş profesyoneliydi bunun
  • Evet oyun Türk yapımı kardeşim, bu arada alışınca kolay oluyor oyun :)
  • Fiyatı 5 lira yalnız,biraz pahalı geldi. Bir tane yorum almış onu da yapan kendi vermiş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat diğer oyunlarla kıyaslayınca fazla değil bence, bu arada yorumu atanda benim, oyunu alan arkadaşlar yorum yapmıyorlar nedense :)
  • Biz Türkler paralı oyunlardan nefret ederiz dostum
  • Bu yüzden oyunun adı İngilizce dostum ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.