Şimdi Ara

Guild Wars 2 Video İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
17.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Nedir bu milletteki incelemeyi inceleme olayı? Editör'ün ayağına gitmemiş demek ki, ne zırvalayıp duruyorsunuz? İsterse" Metin2'den bile daha kötü olmuş" der bu onun görüşüdür.
    İncelemeyi beğenmediysen "beğenmedim" de başka bir editörün incelemesini seyret. Utanmasanız belli kriterlere göre puan verecekseniz videoya. Şimdi isteyen buyursun eksilesin beni.

    Mesele beğenmemesi değil. Oyunu çok eksik bi şekilde incelemesi. Baştan savma, özensiz bi şekilde incelenirse bu eleştirileri alır, normaldir
  • sözum meclısten dısarı forumda bır kadın bır ıs yapmaya kalktımı böyle yapyorlar, bence normal bır ınceleme
    eksi koyanlara ıse gulmekle yetınıyorum 1000 eksı olunca uyeliğim silinecek sankı ha gayret koçlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 12 Ekim 2012; 15:04:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Castiel

    sözum meclısten dısarı forumda bır kadın bır ıs yapmaya kalktımı böyle yapyorlar, bence normal bır ınceleme

    Wow incelemeleri değilde bu inceleme neden eleştiriliyor acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `

    quote:

    Orijinalden alıntı: Castiel

    sözum meclısten dısarı forumda bır kadın bır ıs yapmaya kalktımı böyle yapyorlar, bence normal bır ınceleme

    Wow incelemeleri değilde bu inceleme neden eleştiriliyor acaba?

    bellı bır yerıne kadar katılıyorum çok kısa olmuş ve üstünköru ınceleme olmus fakat öle böle hıc olmasın daha ıyı dıyenlerı anlamak mumkun degıl onlardan ınceleme vıdeosu beklıyorum
  • Sıradan ücretsiz bir mmorpg olsaydı bu incelemeye iyi derdim.Fakat paralı ve milyonlarca kişi tarafından beklenen bir oyunu inceliyorsunuz.Videoda pek birşey göremedim.İncelemeden birşey anlamadım.Çünkü çok yüzeysel olmuş.Detaya inilmemiş.Çoğu mmorpg oyununu inceleyebilmek için önce o oyunu uzun süre oynamanız gereklidir.Bana Knight'ı inceleyin deseniz tüm dungeonları teker teker oynayarak tanıtabilir , oyunun her türlü sistemi hakkında detaylı bilgiler verebilirdim.Çünkü oyunu iyi biliyorum.Burada sizin yaptığınız sanki 2-3 gün beleş deneme süresi verilmişte o ara girip inceleme yapıp çıkayım demişsiniz gibi.
    Castiel ; senin yaptığında ırkçılık.Böyle kelimeleri ancak doğulu cahil arkadaşlarımız söyleyebilir.Kızlar okuyacakta ne olacak gibi diyen gerizekalılardan bahsediyorum.
    Not : BSC oyun incelemelerinin artık hiçbiri hoşuma gitmiyor.İncelemeleri tek kişi değilde 2 kişi olarak yapmanızı istiyorum.Ve her oyunu 8-9 dakika inceliyorsunuz.Bence bu kısa bir süre.BSC ekibinin tüm oyun incelemelerini 20 dakika civarında yapmasını istiyorum.Borderlands 2 video incelemesini izleyeceğim şimdi video 11 dakika 56 saniye uzunlukta.Başlangıçta veya sonda oyunun tanıtım videosunu koyuyorsunuz 1-2 dakika oradan çıkarırsak geriye hiçbir şey kalmıyor.Erdinç abi varken 4 kişi yaptığınız oyun muhabbetleri çok güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Ekim 2012; 15:24:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • First look (İlk bakış) için bile yetersiz.
  • Ahahah ulan varya gülmekten olan öldüm video kötü ama konu ta bir kadın bir iş yapınca böyle oluyora gelmiş ırkçılık bile yapmışlar yazık

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çık eksik bir inceleme olmuş.
  • Gercekten olmamış. Wow dan aldı tor dan çaldı gibi cümleler incelemeyi berbat ediyor. İncelenen mmorpg ve bu mmo da önemli olan 2 şey var;biri spvp digeri wvw. Bunlara değinmeniz gerek. Çünkü oyunun hitap ettigi yer buralar. Betada spvp ye girmem 5 dakikamı almıştı. Sizde bir 5 dakika ayirabilirdiniz. Wow incelemeleriniz gercektende çok iyi oluyor. Ah ye kadar inceliyorsunuz. Diğer mmo larda da bu inceliğinizi görmek istiyoruz.
    Birde, bsc deki o day-z muhabbeti uzun sürmedi mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateş düştüğü yeri yakar Beril hanım. Gw oyuncuları sıkıdırlar biraz.
  • Böyle yorumların olması normal çünkü şu anda türkiyede ciddi anlamda Gw2 oyuncusu var :) WoW dan Gw2 ye geçen 2 tane zaten büyük türk guildi biliyorum.Ayrıca bu kişilerin WoW da en kötüsünün 3 yıllık mazisi var.Ben Gw2 Kalitesini Gw2 Türkiye nin yaptığı podcast'ler ile sevdim :) Gw2 <3
  • Grafik 9
    Ses 6

    Mı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır oynuyorum oyunu ben bile bu kadar kesin yorum yapamıyorum..

    Bu inceleme I ıh olmamış..

    Emek emek diyen arkadaslar 2 haftalık inceleme ile yerin dibine sokulan oyun için 5 sene uğraşan insanların emeğine daha yazık diye dusunuyorum..

    Bazı şeyleri yapmış olmak icin yapmamak lazım..

    Başarısızlığınızın devam etmemesi dileğiyle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazılarınız çok saçmalamış ve saygı sınırını çok aşmıssınız, karşıda ki bir kadın ve daha nazik kelimeler seçmeniz gerekiyor. Onu geçtim karşıda ki bir insan! Ona böyle şeyler demeden önce iki kere düşünmelisiniz. Kıçıkırık bir oyun yüzünden yerin dibine sokup çıkarmakta ne oluyor. Herkese saygı verilmez hakedilir ama saygı göstermek hakaret etmemek değildir, bir insana asla hakaret etmemelisiniz size doğrudan zararı dokunmadıkça! İncelemeyi bende beğenmedim oyunuda oynamadım ama WoW'un ek paket incelemesi yarım saatken bunun 8 dakika olması komik olmuş. Arkadaşlar oyunda bir çok şey var diyorlar ve bir günde 80 level oldum diyenler var o zaman incelemeyi yapan arkadaşımızın hataları burdan belli olmaya başladı yalnız bunları söyleyende sitede, videoda hiç emeği geçmeyen ve hiç bir faydası olmayan tüketici gruptan, hayır bu insanlar nasıl yorum yaparken hakaret edebiliyor anlamıyorum çok mu zarara girdiniz böyle birşey olunca. Fanboylukta sınır tanımıyorsunuz. Bide BSC çok dürüst davranmış (amacım yalakalık değil, çok fark var) hakaret edenlerin bile yorumlarını yayınlamış. Bu arada demin söylediğimden devam edeyim ama çok sinirlendim o olaya. Ya arkadaşım sen kimsin ki bu incelemenin yeniden yapılmasını veya kaldırılmasını talep ediyorsun? Çok sinir bozucu birşey.

    Bu arada biride Day-Z çok uzamadı mı diyorda arkadaşım sanane? izleyenler var ve keyif alınıyor hala. Çok bencilce davranıyorusnuz ya istedikleri kadar devam ettirirler isterlerse 1000 bölüm yaparlar. Daha çok söylerdim ama gerek duymuyorum, umarım mesajı almıssınızdır.

    Bu arada bu oyun yakında sönüp gider demedi demeyin. Grafikleri kayda alınmayacak kadar sıradan, seslendirmeler orta, oynanabilirlik iyi. Seslendirmelerden laf atıyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar bu kadar uyumsuz bir seslendirme olabilir mi? Yaralı bir insan ses sanatçısı gibi cümleye giriş yapıyor. Yani bu oyun yakında insanları sıkar ve unutulur, demedi demeyin. Eğer dediklerim yanlış çıkarsa bende alıp oynuyor olurum siz demeden. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amrothrim -- 13 Ekim 2012; 7:00:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • @Amrothrim

    Burada inceleme yapan kişinin kadın yada erkek olması UMRUMDA DEĞİL. Burada bir iş çıkartıyor ve bunu binlerce kişi izliyor.Şimdi sırf kadın diye aaaa harika olmuş cicim diye yorum mu atalım buraya ? Oyunun bu dünyası başka hangi mmorpg de var ? Bu renkler bu detaylar bu çevre dünya çizim grafik söyle hangi mmoda var ? Eğer varsa bırakıp o mmoya geçelim.Seslere gelince diğer ünlü sitelerin verdiği puanlar ortada.Oyunun popülerliği ortada.

    Beril hanım oyunun çok saçma yerlerini eleştirmiş.WvW ve pvp sistemine hiç dokunmamış.Gameplay videolarının hepsi 1-20 lvl ( ilk eventlar ) alanında geçiyor.İnsan wvw ye girer pvp ye girer orda video çeker sonra gelip wvw ve pvp sistemini eleştirir.Gw2 nin en güçlü olduğu yerleri dezavantaj olarak gösterip gerçekten dezavantajlı olduğu endgame content hakkında hiç konuşmamış bile. youtubeda adamlar tek başına günde kaç tane harika inceleme yayınlıyor BSC zar zor 5-6 dk lık dandik incelemeleri 2 hafta uğraştık diye yorum atıyor.Dungeonlardanda hiç bahsetmemiş.Herhalde wow oynamaktan gw2 incelemeyi unuttu, ortaya bir şeyler salladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 13 Ekim 2012; 8:59:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amrothrim

    Arkadaşlar bazılarınız çok saçmalamış ve saygı sınırını çok aşmıssınız, karşıda ki bir kadın ve daha nazik kelimeler seçmeniz gerekiyor. Onu geçtim karşıda ki bir insan! Ona böyle şeyler demeden önce iki kere düşünmelisiniz. Kıçıkırık bir oyun yüzünden yerin dibine sokup çıkarmakta ne oluyor. Herkese saygı verilmez hakedilir ama saygı göstermek hakaret etmemek değildir, bir insana asla hakaret etmemelisiniz size doğrudan zararı dokunmadıkça! İncelemeyi bende beğenmedim oyunuda oynamadım ama WoW'un ek paket incelemesi yarım saatken bunun 8 dakika olması komik olmuş. Arkadaşlar oyunda bir çok şey var diyorlar ve bir günde 80 level oldum diyenler var o zaman incelemeyi yapan arkadaşımızın hataları burdan belli olmaya başladı yalnız bunları söyleyende sitede, videoda hiç emeği geçmeyen ve hiç bir faydası olmayan tüketici gruptan, hayır bu insanlar nasıl yorum yaparken hakaret edebiliyor anlamıyorum çok mu zarara girdiniz böyle birşey olunca. Fanboylukta sınır tanımıyorsunuz. Bide BSC çok dürüst davranmış (amacım yalakalık değil, çok fark var) hakaret edenlerin bile yorumlarını yayınlamış. Bu arada demin söylediğimden devam edeyim ama çok sinirlendim o olaya. Ya arkadaşım sen kimsin ki bu incelemenin yeniden yapılmasını veya kaldırılmasını talep ediyorsun? Çok sinir bozucu birşey.

    Bu arada biride Day-Z çok uzamadı mı diyorda arkadaşım sanane? izleyenler var ve keyif alınıyor hala. Çok bencilce davranıyorusnuz ya istedikleri kadar devam ettirirler isterlerse 1000 bölüm yaparlar. Daha çok söylerdim ama gerek duymuyorum, umarım mesajı almıssınızdır.

    Bu arada bu oyun yakında sönüp gider demedi demeyin. Grafikleri kayda alınmayacak kadar sıradan, seslendirmeler orta, oynanabilirlik iyi. Seslendirmelerden laf atıyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar bu kadar uyumsuz bir seslendirme olabilir mi? Yaralı bir insan ses sanatçısı gibi cümleye giriş yapıyor. Yani bu oyun yakında insanları sıkar ve unutulur, demedi demeyin. Eğer dediklerim yanlış çıkarsa bende alıp oynuyor olurum siz demeden. :D

    Elbette DAY-Z ile karşılaştırma yapıcam. Ayrıca bunun içinde senden icazet alacak halim yok. Biraz düşünürsen neden böyle bir karşılaştırma yaptığımı anlarsın.Bu eleştiri elbette iki oyunu karşılaştırma amaçlı değil.Amaç BSC'nin inceleme politikalarındaki tutarsızlık.

    Sonuçta Day-Z bir MOD'dan ibaret. Kendisinide beğenerek oynamışlığım vardır. Ama böyle bir MOD'a BSC her hafta yarımşar saatlik videolar hazırlayor, mevzu yılın en iyi MMORPG'si olmaya aday bir oyuna gelince 6 dakikalık inceleme yapıyor.Oda okuyucuları tamamen yanlış yönlendiren,taraflı olduğu belli.

    İsterse her hafta ikişer saatlik DAY-Z videoları hazırlasın.Ama bunu yapıyosada en azından böyle bir MMORPG'yede tarafsız yarım saatlik bir inceleme yapsın.

    Ayrıca şu saçma saçma sapan BSC fanlığını bırakın artık. Bu sitenin yaptığı elbette çok güzel işler oldu ve olmaya devam ediyor. Ama son zamanlarda kalitesini düşürdüğüde ortada.Hele şu incelemeyi savunanlar bence hiç konuşmasın. Çünkü aslında ortada bir inceleme değil, birileri için yapılmış karalama kampanyası var.

    EKLEME: Şu oyunu eleştirmek adına BSC fanlığı yapan şahıslar dikkat etsin. Çünkü eleştirdikleri oyun, bir çok ünlü oyun sitesi tarafından bırakın yılın en iyi MMORPG'sini, GOTY olmaya
    aday olarak gösterilen bir oyun. Adamlar beta aşamasında en az 20'şer dakikalık 5-6 video hazılayıp takipçilerini sunuyor,BSC 6 dakika ile olayı geçiştiriyor.Sonrada siz bunları savunuyorsunuz. Hayır bide emekten bahsediyorsunuz. Yukarda arkadaş çok güzel bahsettmiş. "O ZAMAN ARANANET'İN 5 YILLIK EMEĞİ NE OLUYO
    R"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 14 Ekim 2012; 10:58:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

    First look (İlk bakış) için bile yetersiz.


    Katılıyorum, biraz daha özen lütfen. Kullanıcı skorlarında bile 8'in altında puan almayan bir oyun bu kadar özensiz incelenmemeli.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • can_38

    Hızını alamamış Day-Z bile laf atmış.

    Ulen Gw 2 diyorsunuzda day-z her bölümü 15000-20000 kere izlenirken bu 9000 kere izleniyor o izlenme sayısıda yorum atarken video açılıyor ondan :D

    Day-Z Video'su ile bu birmi ? Mmo-rpg aylarca incele yine bitmez. Editörler zaten diyorki oyun elimize yeni geçmiş.

    Bu Kız 2 hafta boyunca durmadan Gw2 kadar sıkıcı bir oyunumu oynasın ? Siz aceleye getirdiniz . Hani gw2 incelemesi yok wow'un yüzeysel incelemesi bile var filan dediniz aceleye geldi. Bu yorumlardan sonra Umarım Bsc takip edicek kadar yüzsüz olmasınız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • DayZ Bscdeki en cok izlenen videolardan oynayip oynamayan cogu kisi izliyor uzadi ne demek kac kisi 1 hafta bekliyor yeni bolum gelse , daha uzun olsa keske diye.

    Bu inceleme kaldirilip tekrar yapilmali yada mmolari incelemesi icin baska biri gelmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helans21

    can_38

    Hızını alamamış Day-Z bile laf atmış.

    Ulen Gw 2 diyorsunuzda day-z her bölümü 15000-20000 kere izlenirken bu 9000 kere izleniyor o izlenme sayısıda yorum atarken video açılıyor ondan :D

    Day-Z Video'su ile bu birmi ? Mmo-rpg aylarca incele yine bitmez. Editörler zaten diyorki oyun elimize yeni geçmiş.

    Bu Kız 2 hafta boyunca durmadan Gw2 kadar sıkıcı bir oyunumu oynasın ? Siz aceleye getirdiniz . Hani gw2 incelemesi yok wow'un yüzeysel incelemesi bile var filan dediniz aceleye geldi. Bu yorumlardan sonra Umarım Bsc takip edicek kadar yüzsüz olmasınız.

    Hala mevzunun DAY-Z ile alakalı olmadığını anlamayan tipler var ya.Arkadaşım bu bir misal. Ayrıca Day-Z nin bu kadar izlenmesini sebebide BSC işte. Yani BSC oyuncuyu ne tarafa kanalize etmek isterse otarafa doğru kanalize ediyor. Buda çok normal. Yani eğer DAY-Z yerine başka oyunlar içinde bu denli videolar çekilse onlarda farklı olmazdı.

    Anlayın gari. Bahsettiğim şey çok basit.Bir MOD oyuna her hafta yarım saatlik videolar çekiliyorki,izleyeni varsa tamam çekilsin. Şöyle bir oyuna ise 6 dakikalık inceleme yapılıyor. Bunu anlamak çokmu zor.....




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.