Şimdi Ara

Guild Wars 2 Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
17.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BSC editörü adı altında o kadar çok yorum var ki buda sitemizin göçmek üzere olduğunu kanıtlıyor. Muhtemelen yazılan tüm olumsuz yorumlar kendi çapında lise öğrencisi tarafından beş dakika bile harcanmadan yazılmış. Ne bir haltı savunuyor ne de elde tutulur bir noktası var. İncelemeyi neden beğenmedin? GW2 çalışanları arasında akraban mı var? Bize bunlarla gel. akıllı ol.
  • Güzel inceleme için çok teşekkürler :) Lütfen saygısız ve iğrenç yorumlardan kaçınalım. Bu site size oynama yetkisi falan vermiyor, çok bayılıyorsanız gidin oynayın burada saçmalamayın.
  • Kesinlikle hakettiği puanı almış. Bu kadar şişirilen bir oyundan daha fazlası beklenemezdi zaten
  • Serverlarda yüksek oyuncu kaybı olduğu forumlarda onaylandı. GW2 yakında göçer.
  • Şimdi arkadaş şöyle bir durum var, bizim türk "oyuncu" insanı genelde malın önde gideni olarak yabancı forumlarda gördüğünü google translator den geçirerek kendince bir garip fikir üretir bu her zaman böyle olmuştur. Bu yüzden yabancıların bir takım sıkılmış adamların attığı garip yorumlardan türeyen cinsler burada gözlenebiliyor. Millet oyuna dalmışken bizim zavallı oyuncu kitlemiz hala 2009 yılından kalma bir WoW-GW2 savaşının yeni bir şey olduğunu sanıyor.

    Bence inceleme tam yerinde olmuş. GW2 kesinlikle bir WoW değil, asla da olamaz. Ha, kendi yerinde tutunur mu? onu bilemem ama sonu starwars gibi olacağı şüphesiz.
  • Arkadaşlar tamam incelemeyi beğenmemiş olabilirsiniz ama emeğe saygınız olsun biraz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • biz bsc nin bütün incelemelerini takip ettiğimiz için hani önceki incelemelerde sergilediğin tutumu bekledik wow a gelince artık bıktırdılar denilen eklentiyi büyük bi iştahla anlatışın ve gw2 de kullandığın üslubun nekadar tarafsız olduğunu gösterir son olarak gw2 deki karakterinin lvl i oyunu kaç saat oynadığın hakkında bilgi verio 3 günde 80 oluna bilinen bi oyunda bi zahmet vaktini verseydinde skill yapısı ve WwW giriş yapsaydın diyorum ve biz sizin ilerdeki planlarınızı bilmiyoruz ve bilemeyiz biz bu güne bakarız ve bu gün berbattı !!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adı üstünde inceleme. Ne yani oyunun kötü yanı varsa belirtilmesin mi? Kusura kalmayın beyler ama incelemenin amacı bu. Siz oyunu sevdiyeseniz zaten eleştirilen yerlere bakmayın o kişisel bir karar. Yani burda eleştirilen bir şey sizin hoşunuza gidiyor olabilir. Yani yok puan az olmuş yok tam yerinde olmuş gibi yorumlar gereksiz bence. O puan inceleyenin kişisel kararı. Sizin kararınız değil sonuçta. İncelemeyi beğenmeye bilirsiniz. Ama bu sizi hakaret etmeye hakkınız olduğunu göstermez. Eleştirin ama hakaret etmeyin. Ama neyse işte kime laf diyoruz burda Türk Milleti değil miyiz bugün anlat yarın gelsin aynı tas aynı hamam. Birde öyle yorumlara + basmışsınız durmadan... Yani insan yorum yazarken hiç mi düşünmez. Aklına geleni yazmış kimisi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu anlatan bayan ekipde hiç görünmüyor onuda bi görseydik
    bu arada benide alın şu ekibe ya hayatta en güzel iş bu bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hekeze şiddetle oyungezer dergisinin bu ayki Guild WARS 2 incelemesini okumasını tavsiye ederim.Harika olmuş..............

    İnceleme dediğin böyle olmaz.Neresinden baksan tutarsılıklarla dolu bir inceleme olmuş. Hayır sayacam, ama hangisinden başlıyım bilmiyorum.

    KISACA:

    1- Arkadaş elindeki kağıdı tam okuyamamış. Bir kaç yerde resmen duraksamış.
    2- Oyunun sesleri bütün ünlü oyun sitelerinden (Gamespot, IGN ve en önemlisi Eurogamer'ki puanları çok kıttır) tam puan alırken,bizim site 6 puanı layık görmüş. Ya o müziklere 6 verdiniz yaaaaaa....Pessss derim başkada bişey demem...
    3- Oyunu birçok oyun sitesi ve şahıs PvP ve World vs World temelinde düşünürken,bizim site nasıl olduysa buraları zayıf birer halka gibi lanse etmiş ve şöyle bir değinip geçmiş.
    4- Oyun WoW ve diğer MMORPG lerin özelliklerini çalmış ve ortaya karma birşey çıkmış denmişki burası cidden oyunun pek oynanmadan inceleme yapıldığının en büyük kanıtıdır.

    NOT: Kanımca BSC'de puanlarını ve incelemelerini aldığı reklamlara göre şekillendirmeye başladı..........

    Kişisel görüşümdür. BSC kesinlikle kötü bir yolda. Son 3 aydır yaptığı incelemeler önceki ayları aratır cinsten. Birde tutturmuşlar bir DAY-Z muhabbeti.Bitmiyorda bitmiyor. Bu ve buna benzer videoları youtube'da zaten zibiline mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 12 Ekim 2012; 0:52:10 >




  • Oyunu doğru inceleyip düşük puan verse burda kimseden çıt çıkmaz.Oyunu adam gibi incelemeden video çekip koymuş buraya.Buna inceleme denmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu site kendini çok bozdu gerçekten fifa 13 çıkalı ne kadar zaman oldu onun incelemesi yok böyle saçma sapan oyunların incelemesi var

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin yapılan yorumlar bariz bir şekilde wowu hayatında oynamamış adaların "uzun süredir ortalarda olduğu için" kötüleyen ve son umutları olarak gw2 yi görmelerinden ibaret. Star warsa da aynısını dediniz, şimdi nerede star worsunuz? guüld wars iki te aynı yere saracak bunu siz de biliyorsunuz, sadece zaman meselesi. Oyun zaten dökülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunun sesini eleştirmişsinde birde kendi sesine bak sen bir bu kadar itici bir ses olabilirmi Allah aşkına.Oyunu inceleyene bak daha (Tyria) kelimesini telaffuz edememişsin bu oyunun sesleri efsane.
    "Oyunun sesini eleştirmişsinde birde kendi sesine bak sen bir bu kadar itici bir ses olabilirmi Allah aşkına" Adam internet zararlısı. Böyle yorumları eklememeniz lazım.
  • hikayesi kötümü? OHA
  • Arkadaşımız doğru demiş Anti WoW'cuların son silahı buydu oda söndü gitti :D Swtor Geldi hüsranla gitti. Bu oyun çıkmadan kaç yıldır forumlarda geziyordu wow'un tahtını yıkçak filan pvp için herkez oraya geçicek. Ama WoW u yine etkileyemediler. Kaç senedir oynanan bir oyunun Uzatma paketi bile Gw2 den fazla sattı. Şimdi buraya gelip kimse demesin WoW eski oyun filan ondan sattı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapmıştım BSC, level dergisi yolunda ilerliyor sonu öyle olacak gibi diye ama silinmiş neyse madem öyle bir kaç soru sormak istiyorum umarım cevap gelir,

    1- Biz sizin ileride ne gibi programlar veya videolar çekeceğinizi bilmiyoruz o zaman video nun sonunda veya altına-üstüne bir yazıyla belirtebilirdiniz ileride yapmayı düşündüğünüz şeyi.

    2- Bütün sitelerden, dergilerden müzikleri-sesleri için çok yüksek puanlar alan oyun sende "kırlarda papatya dağıtma etkisi yaratması" dışında ne gibi kötü bir etki yarattı da 6 puanı hak etti merak ediyorum ?

    3- Hikayesi neye göre kötü acaba ?

    4- Sen burda taraflı yorumcu musun ? Senin zevkine uyup uymamasına göre mi puan veriyorsun oyunlara ? Yoksa objektif mi ? Sanırım ilk söylediğim sen de öyle demişsin çünkü.

    5- Zaten herkesin bahsettiği gibi WvW gibi unsurlar incelemede yer almamış nedense. İçi boş bir inceleme olmuş umarım bunu kaldırıp hak eden bir inceleme yayınlarsınız.




  • Arkadaşlar herkese merhabalar,

    Çoğunuzdan yaşça büyük bir abiniz olarak yazıyorum. Öncelikle BSC ile hiçbir alakam yok. Hatta forumda paylaştığım linklere bakarsanız sıkı bir hayatımız oyun site fanatiği olduğumu görürsünüz (Site kurucuları yakın dostlarım olduğu için)

    ANCAK. Yapılan yorumları görünce çok büyük bir saygısızlık olduğunu görmekteyim. Türk oyun sektöründe elle tutulur çok az oyun inceleme/haber sitesi var. Bunlardan en eskisi ve meşhuru merlininkazanı, shiftdelete, trgamer ve daha yeni olsa da bcs. Bu siteler ellerinden geldiğince yoğun mesai ile oyun dünyasına içerik sağlamaktadırlar. Bir oyun inceleme/haber sitesi yapmak çok çok basit. Ancak hayatta kalmak yani süreklilik kazanmak çok zordur.

    Şimdiye kadar BSC videolu oyun inceleme konusunda Türkiye'de en başarılı sitelerden biridir. (Hatta ilk sırada gelir.)

    Elbette ki Guild Wars 2 incelemesinde eksik yönler, sıkıntılı durumlar anlatılmış olabilir. Ancak şunu unutmayın ki oyun dünyasında birbirinden farklı o kadar çok tür bulunmaktadır ki. rpg, fps, mmorpg (ki resmen bir deryadır.), strateji, simülasyon, tps ve diğer bir sürü alt tür. Her türden yapım her editörün ilgi alanına girmeye bilir. Beril hanım daha çok mmorpg oyunlarını incelemektedir. Bu tür kesinlikle en zor inceleme yapılan oyun türüdür. Kitlesi çok daha genç ve meraklıdır. Her detayını bilmek ister, hemen incelenmesini ister. Ancak bu sanıldığı kadar kolay değildir. Çünkü bu tür oyunlar dipsiz kuyudur. 2 saat inceleme yayınlasanız yine de birisi çıkar "şuna neden değinmediniz" der.

    Örneğin bir borderlands 2 incelemesi böyle değildir. başlarsınız oyuna bitirirsiniz sonra da gelir incelersiniz. ama bu olay mmorpg de sökmez. Zaten türün jargonu başlı başına bir sıkıntıdır.

    Ayrıca video inceleme yapmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını da belirtmeliyim. Youtube da garip türkçe incelemeler bolca bulunmaktadır. Ama bunların adı incelemedir. Aslı ise tamamen oyun oynamadır. Geyik yaparak yarım saat garip bir türkçe ve yayıla yayıla konuşularak yapılan şeye inceleme demektedirler. Video inceleme dediğiniz şey maksimum 7-10 dakika ile sınırlı olmalıdır. Dünyanın saygın oyun sitelerine bir bakın.

    Ayrıca bir detayı daha belirteyim tüm bunları hayatımız oyun sitesinin fanı olarak yazmaktayım. Bsc ile aynı sektörde rekabet gösterdiklerini de belirtmeliyim. Ancak ülkemizde oyun sektörünün gelişmesi için tüm Türk oyun sitelerinin birbirlerine rakip değil dayanışma içerisinde de bulunması gerekmektedir.

    Ben burada büyük bir emeğe karşı yapılan saygısızlığa kayıtsız kalamadım. Her şey klavyede yazı yazmak kadar kolay değil.

    Tabi ki bu inceleme özelinde olumsuz eleştirilerin hakkaniyetini de vurgulamalıyım. Ancak daha usluplü bir şekilde belirtilirse hem editörün gelişimi adına hem de BSC 'nin daha başarılı işler yapabilmesi adına faydalı olacaktır.

    Saygılarımla...

    Birwww.hayatimizoyun.com hayranı:)))




  • ravenlyx

    Yorumunuz benzetmenizden ötürü silinmedi. İşi hakaret seviyesine taşımak eleştiri değildir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu incelemeyi beğenmeyip,eleştirimemiz neden bası kesimleri bu kadar rahatsız etti anlamıyorum. Diğer sitelerin yaptıkları incelemeler ile bu incelemeyi karşılaştırıp yorum yapmamız kadar doğal birşey olamaz. Adam tutmuş buna takmış.Bazıları yaştan bahsetmiş ve haksızlık yapıyorsunuz demiş. Valla benim yaşımda 34 ama eleştiriyorum ve kötü gördüğüm şeyleride eleştirmem en doğal hakkım.

    Elbette incelemeyi yapan arkadaşa saygısızlık yapılmaması lazım ama şunuda unutmamak gerekir, bu inceleme sunumuyla bile hatalıdır.

    Allah aşkına inceleme içerisinde seslerden bahsedildikten sonra puanı görüpte şok olmayan bir kişi varmı. Eğer varsa açıkça söylüyorum taraflı bakıyordur mevzuya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.