Şimdi Ara

GTX 970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben gtx 970 alıcaktım son zamanlarda çıkan bellek sorunlarından dolayı vazgeçmek üzereyim.Sizce kartı satın alırsam pişman olurmuyum veya amd nin yeni nesıl kartlarını beklemelımıyım bütçem 1300 tl



  • ben de amazondan sipariş verdim şu anda kargoda. sırf uygun fiyata geldiği için aldım. kullanan arkadaşların yorumlarını okuduğum kadarıyla oyunlarda 1080p de sorun olmadığını biliyorum. onun haricinde anlık takılmalar olabiliyormuş. şahsen ben kullanacağım aynı fiyata r9 280x alabilirdim ancak biraz da ucuz diye en kötü amd yeni nesil gelene kadar denemiş olurum mantığı ile 970 aldım. tavsiye isteyecek olursan kimse önermez tahminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sergen5353

    Arkadaşlar ben gtx 970 alıcaktım son zamanlarda çıkan bellek sorunlarından dolayı vazgeçmek üzereyim.Sizce kartı satın alırsam pişman olurmuyum veya amd nin yeni nesıl kartlarını beklemelımıyım bütçem 1300 tl

    Sorunlarına rağmen kart oldukça performanslı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    ben de amazondan sipariş verdim şu anda kargoda. sırf uygun fiyata geldiği için aldım. kullanan arkadaşların yorumlarını okuduğum kadarıyla oyunlarda 1080p de sorun olmadığını biliyorum. onun haricinde anlık takılmalar olabiliyormuş. şahsen ben kullanacağım aynı fiyata r9 280x alabilirdim ancak biraz da ucuz diye en kötü amd yeni nesil gelene kadar denemiş olurum mantığı ile 970 aldım. tavsiye isteyecek olursan kimse önermez tahminim.

    Bence karttan çok memnun kalacaksınız o sorunlar kartin performansını pek etkilemiyor kart gerçekten çok performanslı. Ayrıca o kartin müdehali r9 290x dir o fiyata ama bence buna gerek kalmicak çok memnun kalacaksiniz Güle güle kullanin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1920 x 1080 Çözünürlükte çıkacak olan gta v de ultra ayarlarda sıkıntı cıkarırmı acaba ?
  • sergen5353 S kullanıcısına yanıt
    Çıkmamış oyun için kimse yorum yapamaz; en fazla sistem gereksinimlerine göre tahminde bulunur ki bu da sağlıklı, kesin sonuç verecek bir yöntem değil. Kıacası bekleyip görmekten başka çare yok.

    Karta gelecek olursak, her türlü oyunu 1080p veya DSR ile biraz daha yüksek çözünürlüklerde oynuyorum; herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Yurtdışından siparişi verdikten bir kaç gün sonra bu problem patlak verdi.Neyse dedim sağlık olsunKart geldi kullanıyorum gayet güzel CW yok ama 3.5 olayını test edemedim büyük ihtimalle o kadar VRAM kullanımına ulaşamadım.Zaten sadece FARCRY 4 1080P Ultra'da oynadım.Daha da bir şey oynamadım.
  • @Feanor Tasartir

    Hocam anlık takılma gibi bir problem oluyormu ve CW sesi rahatsız edicimi ?

    @sergen5353

    Hocam garanti işi nasıl oluyor yurt dışından geldiği için soruyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sendektorn1 -- 10 Şubat 2015; 16:49:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    ben de amazondan sipariş verdim şu anda kargoda. sırf uygun fiyata geldiği için aldım. kullanan arkadaşların yorumlarını okuduğum kadarıyla oyunlarda 1080p de sorun olmadığını biliyorum. onun haricinde anlık takılmalar olabiliyormuş. şahsen ben kullanacağım aynı fiyata r9 280x alabilirdim ancak biraz da ucuz diye en kötü amd yeni nesil gelene kadar denemiş olurum mantığı ile 970 aldım. tavsiye isteyecek olursan kimse önermez tahminim.

    Kaca geldi ? suan dolar cok yuksek birkac urunu hesapladim da cok avantajli gelmiyor acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sendektorn1 kullanıcısına yanıt
    CW konusu karttan karta, kullanılan kasaya, en önemlisi de kullanıcıya göre değişken bir kavram. Bana sessiz diyebileceğim bir kart geldi; ama bu tamamen şans işi, garantisi yok. Kartın incelemesini yaptım; CW konusuna orada da değindim ve birçok oyun testi paylaştım. Oradan detaylara bakabilirsiniz.

    İnceleme:http://forum.donanimhaber.com/m_99679683/tm.htm | Oyun Testleri:http://forum.donanimhaber.com/m_99679683/f_//tm.htm#99679818

    Ekleme: Yukarıda da dediğim gibi, ben henüz herhangi bir sorun yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 10 Şubat 2015; 17:00:21 >




  • Hocam ben Evga'dan 970'i alsam CW sesi fazla çıkarsa geri iade edip Evga'dan yeni bir 970 alabilirmiyim. Bu arada incelemenizi daha önceden okudum gerçekten takdire şayan
  • Sendektorn1 kullanıcısına yanıt
    Bu sıralar Evga Europe'tan alışveriş konusu neredeyse imkansız hale geldi. Daha doğrusu kargo ücretlerini epey arttırdıkları için pek bir avantajı kalmadı. Bunun yanı sıra Türkiye için Advanced RMA konusunda birtakım değişiklikler oldu, iptal edildi diye hatırlıyorum.

    Buradaki yetkili servis sağlayıcısı olan Vektron hakkında da son zamanlarda eleştiri dozu arttı; zira hem yukarıda bahsettiğim kargo ücreti konusunda etkili olan faktörlerden biri de onlar oldu, hem de bir arkadaşın Evga Europe'tan aldığı ürün hakkında istenilen desteği tam olarak sağlayamadılar. Şu konudaki son birkaç sayfayı okursanız detayları tam olarak öğrenebilirsiniz; gerçi büyük ihtimalle bu konuyu da görmüşsünüzdür:http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/tm.htm

    Kısacası Evga, CW konusunda tam destek vereceğini ve rahatsız edici boyutta ses varsa değişim yapılacağını belirtiyordu; ancak anlattıklarımdan sonra o değişimi yapana kadar başınız ne derece ağrır, bilemiyorum. Bunun yerine Amazon'u deneyebilirsiniz; şu an fiyat anlamında Evga Europe'tan daha iyiler; ayrıca müşteri memnuniyeti bakımından zaten bilindik bir şöhretleri var. (İlk 30 gün içinde de iade - değişim sağlanıyor, hatta kargo ücreti bile alınmıyordu diye hatırlıyorum; ama emin değilim. Sitesinden bakarsanız daha iyi olur.)

    Ülkemizden alışveriş yapacak olursanız da internet üstünden sipariş verip, ürün geldiğinde CW var mı diye deneme yaparsınız; varsa mesafeli satışlar ilişkin yasal hakkınızı kullanarak ürünü koşulsuz biçimde iade edersiniz.

    Çok teşekkür ederim. İnceleme bir işe yaradıysa ne mutlu.




  • Hocam çok teşekkürler gerçekten yardımcı oldunuz.
  • Sendektorn1, lafı bile olmaz.



    sergen5353, bu arada şunu belirteyim: Vaktiniz varsa AMD modellerini elbette bekleyin.
  • 970 3,5GB olmasına rağmen hala iyi bir kart. F/P ürünü ve performansı tatmin edici. Alabilirsiniz.
  • nvidia kısa zamanda o 0,5 gb lik öksüz kalan kısmı erişime kapatacaktır, sonuçta kart oraya erişmeye çalışırsa sıkıntı yaşıyor. 780 ti bile 3 gb iken 970 e 3,5 gb yetecektir. açıkçası sıkıntı olmuyor ben memnunum karttan hala tavsiye edilebilir bir kart olduğunu düşünüyorum.
  • Akrabam kullanıyor ve testlerimde herhangi bir sorun olmadı. Çok fazla etki eden bir sorun değil. 4K oyun oynamadığın sürece sıkıntı yok
  • Kart 3.5GB değil 4GB. Sadece mecbur kalmadıkça 3.5GB'lık kısmı kullanıyor. Gerektiğinde 4GB kullanabiliyor. Mesela AC unity'de 4GB görüyorum ben kullanımı. Şu anda 1300 TL'ye alınacak en iyi kart GTX 970'tir.
  • Kartı kullanan adam bile kart 3,5gb yazıyor ya vah bu milletimin haline.. Boşa seçilmiyor baştakiler..

    Neyse siyasete girmeyelim şimdi, kart gayet performanslı ve gerektiğinde 4gb belleğini sorunsuzca kullanıyor oynadığım oyunlarda. Şu anda alabileceğiniz en iyi kart o bütçe ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.