Şimdi Ara

GTA Online Rehberi ve Soru Cevap Konusu [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
58
Favori
116.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler Heistlerde neden millet kendini öldürüyo?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    gta 5 i en uygun fiyata nasıl online oynayabiliriz ? ne tavsiye edersiniz ?
    forumda 30-35tl ye hesap satanlar var örneğin ?
    play store da 90tl.

    gta 5 in sunucuları hangi ülkede ? ip sini bilen var mı ? ping ölçmek istiyorum

    30-35 tl e satılan hesapları rusya üzerinden satılan 15 liraya satılan hesaplar.
    ama hesapların patlama ihtimali de var bi süre sonra.
    ben almıştım 1 ay oynadım deli gibi. sonra bir gün girdim bi baktım hesap eski sahibine gitmiş.
    alacaksan ona göre al. ama artık para verilip de alınmaz çünkü oynayacak adam bulmak da zor. para bulmak ta.
    heist yapalım diyorsun adamları bekliyorsun defalarca tekrar edip oynuyosun. tadı kacıyo bir süre sonra oyunun ben hep tek basıma şirket görevleri yapmaya başlar olmuştum bi süre sonra




  • oyunda telefonla çektiğimiz fotoları nasıl gönderebiliriz yada ps4 ten nasıl alabiliriz bilen var mı?
  • Oyunu yeni yükledim online hakkında fazla bilgim yok. Beraber oynamak isteyen ve bana yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atsın beraber oynayalım.
    Yaş 19
  • Şimdi buraya sorularımı uzun uzun yazacağım, biraz fazla olabilir ama cevaplarsanız süper olur.

    (Edit: Oynadıkça bazı soruları kendim cevapladım. Başkalarına yardımcı olması açısından soruları kaldırmayacağım, yanına cevapları yazacağım)

    -Bir iki dakikalık işimiz olduğunda örneğin her tuvalete gittiğimizde online'ı kapatmamız mı gerekiyor illa ölmemek için? Zaten bağlanması 5-6 dk sürüyor bende. Kısa süre için Passive mode'a alıyoruz (M'ye basınca açılan menüde en altta). Kısa süre derken, aslında Passive mode'un bir süre sınırı yok; ama uzun süre hiçbir tuşa dokunmayınca yani boşta kalınca zaten oyun seni session'dan atıyor.
    -Konuşmalarda tek bir kişiye veya takıma nasıl mesaj gönderiliyor? Tek kişiye mesaj gönderme yokmuş, takım olarak ise [Team] yazan mesajlar görüyorum ama nasıl gönderildiğini henüz çözemedim.
    -Bazı görevlerde "this mission has different targeting mode" gibi bir şey söylüyor. Bu ne demek? Türkçe karşılığını biliyorum, manasını anlamadım.
    -Bazen haritada üç beş kişi olmasına karşın bir göreve girdiğimde onlarca kişiye invite gidebiliyor. Başka session'lara da mı invite gidiyor?
    -Chatte küfür etmenin veya ırkçı söylemlerde bulunmanın cezası var mı? Millete bakıyorum çatır çatır sövüyor kelimeleri hafif değiştirerek veya ırkçı laflar ediyor, hatta hack yaptığını açıkça söyleyenler var.
    -Oyunda unknown ismiyle yani bilinmeyen birinden "you f***d up with wrong people man" gibisinden bir mesaj geldi telefonuma. Hemen ardından başıma bounty kondu, daha önce de konmuştu ama böyle esrarengiz bir mesaj gelmemişti. Nasıl bilinmeyen bir şekilde mesaj gelebiliyor neyin nesidir bu? Bu oyunun bir esprisi sanırım. Benzer bir mesaj daha geldi. Yolda park edilmiş arabaları çalınca bu şekilde mesaj geliyor ardından üstümüze bounty (ödül) konuyor. Kısacası başımıza bela alıyoruz.
    -Görevlerde milletin katılmasını beklerken göreve hazırlık olarak mermi veya kalkan alabiliyoruz ya, olur da görev başlamadan iptal olursa paramız boşa mı gidiyor? Yoksa o aldıklarımız bize mi kalıyor ya da paramızı geri mi veriyor? Aldıklarımız bize kalıyor.
    -Bu crew'lara nasıl katılınıyor? Social Club'ta Crew ismini yazıp aratarak katılabildiğimiz gibi onlardan gelen davet üzerine de katılınabiliyor.
    -Haritada oyuncular değişik renk ve şekillerde gözüküyor. Çoğu beyaz yuvarlak ama kırmızı veya başka renklerde olabiliyor, bazıları boş küme işareti şeklinde, bazıları yuvarlak içinde çarpı işareti, bazılarıysa bindikleri araca göre (otomobil, motor, uçak, helikopter) şekil alabiliyor. Araç işaretleri tamam da renklerin manası nedir? Boş küme işareti passive mode'da olanlar, araç şeklindekiler sanırım tank gibi ağır savaş aracı içindeyse görünüyor, ama çarpı işaretini ve renkleri hala çözemedim.
    -Oyunda user radio çalarken pek sanmıyorum ama karşı taraf da bizim şarkılarımızı mı duyuyor? Veya bizde hangi hava durumu varsa herkeste mi aynı hava durumu oluyor?
    -Şu utility kıyafetlerindeki görev kıyafetleri var ya, onlar bizi yaralanmalara karşı daha dayanıklı hale mi getiriyor? Ona göre alacağım, fiyatları çok pahalı. Eğer sadece görsellik içinse kalsın, don gömlekle de yaparız görevi.

    Aklıma gelenler bunlar aslında daha fazla vardı ama insan unutuyor. Gerçekten insana yardım eden biri olmayınca öğrenmesi zor. 20 yaş üstü oynayan arkadaş varsa ekleşebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 21 Mart 2017; 19:25:35 >




  • telefon uygulamasından 2. plakayı oluşturuyorum ama oyunda görünmüyor çözümünü bilen var mı? yaptığım ilk plakayı sorunsuz kullanıyorum.

    ayrıca bu special vehicle lar ne işe yarıyor neden alalım bunları? internette bakıyorum pek bir bilgi bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 14 Mart 2017; 18:31:35 >
  • arkdaşlar bende rgsc hesabı var. arkadaşımda ise steamden indirdiği gta 5 var. steamin yedekleme aracını kullanarak yedeklediği gta 5i kendi bilgisayarımdan rgsc hesabım ile girebilir miyim? indirmek çok uzun sürüyor :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jagatai

    oyunda telefonla çektiğimiz fotoları nasıl gönderebiliriz yada ps4 ten nasıl alabiliriz bilen var mı?

    kendi soruma kendim cevap vereyim offline modda pause yaptığımızda tepedeki kırılımlarda gallery varmış ben hep oyun içinde telefonda aradım :) ordan online yada offline çekilen tüm fotoğraflar çıkıyor.
  • Bir haftaya yakın rsgc hesabım çalındı supporta attığım mailde bana yaptıkları dönüş adama mail atacaklar ona göre dönüş yapacaklar ama halen bana bir dönüş yapılmadı hergün mail atmama rağmen bir cevap yok rsgc hesap güvenliği bukadar basit mi adam hesabı çaldı rahat rahat oynuyor ben bunu geri alamayacak miyim mailim ve oyundaki kullanıcı adım aynı hesabımı almak için ne yapabilirim yardımcı olacak arkadaş var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    -Bazı görevlerde "this mission has different targeting mode" gibi bir şey söylüyor. Bu ne demek? Türkçe karşılığını biliyorum, manasını anlamadım.
    Oyunda farklı hedef alma modları var, mesela ps4'ten bahsedecek olursak assisted aim modundaysak, karşımızdaki oyuncuya veya yayaya otomatik olarak kilitleniyor silah. Ancak free aim modundaysak tamamen manuel, kilitlenme olmadan oynamış oluyoruz. Bu modların görevleri de farklıdır, session'ları da farklıdır, assisted aim kullanan biri free aim session'una giremez.
    Siz de bulunduğunuz hedef alma modundan başka bir moddaki etkinliğe girmek istemişsinizdir, bu nedenle different targeting mode uyarısı almışsınızdır, uyarıyı kabul ederseniz kendi hedef alma modunuz değişir, girdiğiniz etkinliğin moduna girmiş olursunuz. Bunu da tekrar story moda atıp (offline) ayarlardan değiştirebilirsiniz.

    -Bazen haritada üç beş kişi olmasına karşın bir göreve girdiğimde onlarca kişiye invite gidebiliyor. Başka session'lara da mı invite gidiyor?
    Invite'lar mümkün olan herkese gider, auto invite açıksa önce sessiona gider, sonra bir önceki görevde beraber oynadıklarınıza gider, sonra crew üyelerinize gider, sonra gta oynayan arkadaşlarınıza gider, sonra daha da dışarı yayılır herkese gider (tabiki herkes derken o anda oynayan milyonlarca insana gitmiyordur ama belirli bir algoritmaya göre gidiyor işte)
    Matchmaking açıksa oyundaki telefondan quick job'tan görev bakanlar bağlanabilir, bağlandıkları zaman yanlarında on-call yazar.
    Siz auto invite açmamışsanız bile altta bulunan client invite açıksa lobideki diğer oyuncular da istediklerine davet atabilir, kendi geldikleri sessiona, kendi arkadaşlarına vs.
    Hiç davet istemiyorsanız, veya manuel olarak tek tek oyuncu davet etmek istiyorsanız, veya bir arkadaşınızın gelmesini bekleyecekseniz vs. matchmaking kapatın, auto invite kapatın, client invite kapatın.

    -Chatte küfür etmenin veya ırkçı söylemlerde bulunmanın cezası var mı? Millete bakıyorum çatır çatır sövüyor kelimeleri hafif değiştirerek veya ırkçı laflar ediyor, hatta hack yaptığını açıkça söyleyenler var.
    Kelime filtresi var rockstarda, zaten yasaklı kelimeleri göndermenize izin vermiyor, ama harfleri değiştirerek yollayabiliyorsunuz.

    -Oyunda unknown ismiyle yani bilinmeyen birinden "you f***d up with wrong people man" gibisinden bir mesaj geldi telefonuma.
    Halkın aracını çaldığınız zaman bazen, bazı araçlarda üzerinize ödül (bounty) konur, içinde sürücü olan araçta da başınıza gelebilir, park halinde olan araçta da.
    Üzerinizde bounty olunca haritada kurukafa X olarak gözükürsünüz, 1000 dolarla 9000 dolar arası ödül konulmuş olabilir, biri sizi öldürürse bu parayı alır, bounty varken pasif moda alamazsınız, ki bounty olayının en büyük etkisi budur. Bounty ancak bir başka oyuncu tarafından öldürülme ile veya oyunda 48 dakika (1 oyun günü) ölmeden vakit geçirirseniz kalkar.
    (araç çalmanın haricinde sizi öldürmek isteyip pasif moda girmenizi istemeyen birisi lester'ı arayıp set bounty diyip listeden sizi seçip bounty koyabilir, sonra gelip sizi öldürebilir)
    Araç çalınca bounty gelmesini istemiyorsanız çalmadan önce pasif moda alırsanız bounty gelmez, veya aracın içindeki sürücüyü silahla öldürüp daha sonra araca binerseniz yine bounty gelmez (lakin silah sıktığınız için yüksek ihtimal polis gelir)

    -Haritada oyuncular değişik renk ve şekillerde gözüküyor. Çoğu beyaz yuvarlak ama kırmızı veya başka renklerde olabiliyor,
    İçi dolu yuvarlak beyaz online oyunculardır, bunlar sessionda halkı, polisi veya diğer oyuncuları çokça öldürdükçe veya etrafa çokça zarar verdikçe beyazdan turuncuya, kırmızıya doğru gitmektedir. Yani kırmızı görünce aha bu adam sayko diyesiniz diye rengi değişir. Tabiki oynamayı bilmeyip sağa sola sıkıp kırmızı olan da var herkes iyi oyuncu diye bir şey yok.
    Yaya ve araçlar normal içi dolu nokta olarak gözükürken bazı araçlardayken araç ikonu gözükebilir, uçak, heli, tank, patlayıcıya dayanıklı insurgent jip gibi, ve tabi yeni gelen special vehicle'lar gibi (roket atabilen karaşimşek Ruiner 2000, uçak motorlu elektrikli araç Rocket Voltic vs. gibi 10 araç)
    Beyaz turuncu kırmızı haricinde renkli gözükenler ise ofis alarak ceo organizasyonu açanlar veya motorsiklet kulübü satın alıp mc açanlara farklı renkler verilir (mavi yeşil pembe mor vs) ceo'nun veya mc'nin kurucusunun üzerinde bu rengin içerisinde bir x bulunur, o session'da üye olarak aldığı kişilerde ise x olmaz fakat aynı renkte olurlar üyeler de.
    Ayrıca bounty kısmında anlattığım gibi bunlardan herhangi birinin üzerinde bounty varsa büyük kurukafa üzerinde X olur ve bulundukları organizasyonun renginde olur bu kurukafa (mesela sarı renkli ceo organizasyonundaki bir kişinin üzerine bounty konulursa sarı renkli kurukafa gözükür)

    -user radio'yu bilmiyorum ps4'te oynadığım için. Hava durumu o sessionda bulunan herkes için aynıdır.

    -kıyafelerden sadece Heist Heavy Combat kıyafeti (yeleği), Heist görevlerinde koruma sağlar, baya da etkilidir, diğer görevlerde veya sessionda etkili olmaz, heist'larda zaten bu kıyafeti olanlar koşmak yerine zıplayarak giderler çünkü bu kıyafetle zıplayınca koşmaktan daha hızlı gidilir heist'lerde.
    Bu heist heavy combat kıyafetini giydikten sonra sahildeki maskeciye gidip bulletproof helmet alınıp ikisini beraber kayıtlı kıyafetleriniz arasına kaydedin, kurşungeçirmez kask ile kafadan vurulmalarda tek mermide ölmezsiniz kolay kolay.




  • Nerede ve nasıl öldürdüğüne göre değişir,
    Pacific standard heist finalinde öldürüyorsa ya yanlış yapıp topladığı parayı düşüren vardır, para tekrar full başlasın diye öldürmüş olabilir,
    Ya para taşıyanın para düşürmemesi için banka içinde kalıp, bir kişinin checkpointe koşup motorları patlattıktan sonra motorların yanında kendini öldürüp restarta basınca diğer 3 kişiyi yanına çekmek için öldürmüş olabilir,
    Ya da canı sıkılmıştır veya trollemek istemiştir vs.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Biraz geç haberim oldu ama PSN Store'da gezinirken GTA V sayfasında şunu gördüm:

    YENİ KONSOLA AKTARMAK İÇİN SON ŞANS
    Mevcut GTA Online karakterlerini ve ilerlemeni, mükemmel GTAV deneyimini yaşayabileceğin ve muazzam güncellemeler geçirmiş GTA Online'ı keşfedesileceğin yeni bir konsola aktarman için artık son şansın. 6 Mart 2017'den itibaren bu mümkün olmayacak.
    Ayrıntılı bilgi içinwww.rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer adresini ziyaret et.

    Bu aktarım 1 ay önce bitmiş.
    Acaba hala aktarabilme şansımız yokmudur? XBOX One'daki oyunu PS4 Pro'ya aktarmak çok iyi olurdu. En azından gereksiz yere zaman kaybını önlerdim.

    Tşk.
  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Xbox One'dan aktaramazsınız zaten. Ps3 ya da X360'tan aktarabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    -Bazı görevlerde "this mission has different targeting mode" gibi bir şey söylüyor. Bu ne demek? Türkçe karşılığını biliyorum, manasını anlamadım.
    Oyunda farklı hedef alma modları var, mesela ps4'ten bahsedecek olursak assisted aim modundaysak, karşımızdaki oyuncuya veya yayaya otomatik olarak kilitleniyor silah. Ancak free aim modundaysak tamamen manuel, kilitlenme olmadan oynamış oluyoruz. Bu modların görevleri de farklıdır, session'ları da farklıdır, assisted aim kullanan biri free aim session'una giremez.
    Siz de bulunduğunuz hedef alma modundan başka bir moddaki etkinliğe girmek istemişsinizdir, bu nedenle different targeting mode uyarısı almışsınızdır, uyarıyı kabul ederseniz kendi hedef alma modunuz değişir, girdiğiniz etkinliğin moduna girmiş olursunuz. Bunu da tekrar story moda atıp (offline) ayarlardan değiştirebilirsiniz.

    -Bazen haritada üç beş kişi olmasına karşın bir göreve girdiğimde onlarca kişiye invite gidebiliyor. Başka session'lara da mı invite gidiyor?
    Invite'lar mümkün olan herkese gider, auto invite açıksa önce sessiona gider, sonra bir önceki görevde beraber oynadıklarınıza gider, sonra crew üyelerinize gider, sonra gta oynayan arkadaşlarınıza gider, sonra daha da dışarı yayılır herkese gider (tabiki herkes derken o anda oynayan milyonlarca insana gitmiyordur ama belirli bir algoritmaya göre gidiyor işte)
    Matchmaking açıksa oyundaki telefondan quick job'tan görev bakanlar bağlanabilir, bağlandıkları zaman yanlarında on-call yazar.
    Siz auto invite açmamışsanız bile altta bulunan client invite açıksa lobideki diğer oyuncular da istediklerine davet atabilir, kendi geldikleri sessiona, kendi arkadaşlarına vs.
    Hiç davet istemiyorsanız, veya manuel olarak tek tek oyuncu davet etmek istiyorsanız, veya bir arkadaşınızın gelmesini bekleyecekseniz vs. matchmaking kapatın, auto invite kapatın, client invite kapatın.

    -Chatte küfür etmenin veya ırkçı söylemlerde bulunmanın cezası var mı? Millete bakıyorum çatır çatır sövüyor kelimeleri hafif değiştirerek veya ırkçı laflar ediyor, hatta hack yaptığını açıkça söyleyenler var.
    Kelime filtresi var rockstarda, zaten yasaklı kelimeleri göndermenize izin vermiyor, ama harfleri değiştirerek yollayabiliyorsunuz.

    -Oyunda unknown ismiyle yani bilinmeyen birinden "you f***d up with wrong people man" gibisinden bir mesaj geldi telefonuma.
    Halkın aracını çaldığınız zaman bazen, bazı araçlarda üzerinize ödül (bounty) konur, içinde sürücü olan araçta da başınıza gelebilir, park halinde olan araçta da.
    Üzerinizde bounty olunca haritada kurukafa X olarak gözükürsünüz, 1000 dolarla 9000 dolar arası ödül konulmuş olabilir, biri sizi öldürürse bu parayı alır, bounty varken pasif moda alamazsınız, ki bounty olayının en büyük etkisi budur. Bounty ancak bir başka oyuncu tarafından öldürülme ile veya oyunda 48 dakika (1 oyun günü) ölmeden vakit geçirirseniz kalkar.
    (araç çalmanın haricinde sizi öldürmek isteyip pasif moda girmenizi istemeyen birisi lester'ı arayıp set bounty diyip listeden sizi seçip bounty koyabilir, sonra gelip sizi öldürebilir)
    Araç çalınca bounty gelmesini istemiyorsanız çalmadan önce pasif moda alırsanız bounty gelmez, veya aracın içindeki sürücüyü silahla öldürüp daha sonra araca binerseniz yine bounty gelmez (lakin silah sıktığınız için yüksek ihtimal polis gelir)

    -Haritada oyuncular değişik renk ve şekillerde gözüküyor. Çoğu beyaz yuvarlak ama kırmızı veya başka renklerde olabiliyor,
    İçi dolu yuvarlak beyaz online oyunculardır, bunlar sessionda halkı, polisi veya diğer oyuncuları çokça öldürdükçe veya etrafa çokça zarar verdikçe beyazdan turuncuya, kırmızıya doğru gitmektedir. Yani kırmızı görünce aha bu adam sayko diyesiniz diye rengi değişir. Tabiki oynamayı bilmeyip sağa sola sıkıp kırmızı olan da var herkes iyi oyuncu diye bir şey yok.
    Yaya ve araçlar normal içi dolu nokta olarak gözükürken bazı araçlardayken araç ikonu gözükebilir, uçak, heli, tank, patlayıcıya dayanıklı insurgent jip gibi, ve tabi yeni gelen special vehicle'lar gibi (roket atabilen karaşimşek Ruiner 2000, uçak motorlu elektrikli araç Rocket Voltic vs. gibi 10 araç)
    Beyaz turuncu kırmızı haricinde renkli gözükenler ise ofis alarak ceo organizasyonu açanlar veya motorsiklet kulübü satın alıp mc açanlara farklı renkler verilir (mavi yeşil pembe mor vs) ceo'nun veya mc'nin kurucusunun üzerinde bu rengin içerisinde bir x bulunur, o session'da üye olarak aldığı kişilerde ise x olmaz fakat aynı renkte olurlar üyeler de.
    Ayrıca bounty kısmında anlattığım gibi bunlardan herhangi birinin üzerinde bounty varsa büyük kurukafa üzerinde X olur ve bulundukları organizasyonun renginde olur bu kurukafa (mesela sarı renkli ceo organizasyonundaki bir kişinin üzerine bounty konulursa sarı renkli kurukafa gözükür)

    -user radio'yu bilmiyorum ps4'te oynadığım için. Hava durumu o sessionda bulunan herkes için aynıdır.

    -kıyafelerden sadece Heist Heavy Combat kıyafeti (yeleği), Heist görevlerinde koruma sağlar, baya da etkilidir, diğer görevlerde veya sessionda etkili olmaz, heist'larda zaten bu kıyafeti olanlar koşmak yerine zıplayarak giderler çünkü bu kıyafetle zıplayınca koşmaktan daha hızlı gidilir heist'lerde.
    Bu heist heavy combat kıyafetini giydikten sonra sahildeki maskeciye gidip bulletproof helmet alınıp ikisini beraber kayıtlı kıyafetleriniz arasına kaydedin, kurşungeçirmez kask ile kafadan vurulmalarda tek mermide ölmezsiniz kolay kolay.

    Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim çok iyi oldu.




  • Türkçe yama yapınca ban yeme riski var mı?
    Birde Plati.ru'da satılan şifre ve e-posta değiştirilebilen hesapların patlama ihtimali var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 17 Nisan 2017; 18:28:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta 4 steam seculauncher failed to start application 2000

    oyunu yukledim ama bu hatayı verdi buyuk iğtimalle windows tan kaynaklanıyor tm çozumu nedir

    windows 7 64 pi
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Çalıntı hesap satıyorlar çoğunlukla. Hiç bulaşmayın derim.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Evet. Fifa 17 aldım geçen. 10 kere falan patladı. Satıcıdan sürekli yeni hesap istedim.
  • Bugün adamın biri ben dahil herkesin kafasına 999999 bounty koydu. Ne öldüm ne bişey yaptım ve bankamdaki 2.5m dolar yok oldu. Bu ne şimdi hile mi adam paramızı mı çaldı?
  • Arkadaşlar rehber güncellenecek yazılmış var mı güncelleyecek bir babayiğit? Yeni başlıyorum oyuna anlamak için günler geçirmek gerekecek aksi takdirde.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.