Şimdi Ara

GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
2.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bestsafe HS-23 Kablosuz Gsm Alarm seti foruma özel fiyatla ürünlerimiz resmi ithalat olup imei numaraları bakanlığa kaydettirilmiş ve 2 yıl garantilidir. Ürün hazır kurulu paket şeklinde gelmektedir tüm kumanda ve sensörler tanıtılmış olup set içeriğinde 1 ana ünite 1 siren (118 db) 2 kumanda 1 kablosuz pır 1 kablosuz kapı manyetiği ve adaptörü vardır. Ayrıca sistem 99 bölgeye sahip olup istenmesi durumunda ilave pır sensör kapı manyetiği duman dedektörü gaz dedektörü su baskını dedektörü darbe sensörü de eklenebilir ayrıntılı bilgi ve Türkçe kurulum videosu için Youtube adresimiz ziyaret edebilirsiniz Aşağıdaki linklerde değişik sitelerdeki satış fiyatlarını göreceğiniz Bestsafe HS-23 GSM Alarm seti forum üyelerine özel nakit alımda sadece 825 TL kargo dahil









    Türkçe tanıtım videosu:

    GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİBestSafe - Güvenlik Sistemleriyoutube
    Urun linki: https://www.bestsafealarm.com/ Kablosuz kumandalı sadece 15 dakikada evinizde kırma dökme yapmadan herhangi bir tadilata gerek kalmadan kurulumunu yapıp kullanmaya başlayabileceğiniz komple bir alarm seti. GSM hatlı model olup alarm anında 6 adet telefon numarasını arayıp haber verme ve 3 adet telefon numarasına sms gönderme özelliğine sahip. Kumandası ile kullanım kolaylığı sağlayan bir ürün.Uzaktan erişimle telefonla kurma çözme ve ortam dinlemesi yapabilirsiniz. Set halinde satılmakta olup ilave dedektör veya siren ekleme imanın sunan komplike bir ürün.Sürekli Youtube a giremediğimiz için sorularınızı 0505 465 52 90 nolu whatsapp iletişim hattına iletebilirsiniz. Daha hızlı cevaplarız. Videoyu beğendiyseniz beğen tuşuna basmayı ve güncel ürünlerimizi kaçırmamak için kanalımıza abone olmayı unutmayınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=zybx6M3FnKc


    GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİ


    GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİ









    GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİ
    GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİgittigidiyor
    Bestsafe HS-23 GSM Alarm Seti Hazır Kurulu Tak Çalıştır Sistem Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/bestsafe-hs-23-gsm-alarm-seti-hazir-kurulu-tak-calistir-sistem_pdp_706825499








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgunelektronik -- 17 Ağustos 2021; 22:14:10 >







  • yaşlı insanların kullanamayacağı bir ürün

  • 10-11 yıl önce sizden aldığım alarm sistemini hâlâ kullanıyorum. Sadece bataryayı değiştirdim. Malının arkadında duran bir esnaf olarak hayırlı kazançlar dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 11 yıl önce Lifesos marka alarm sistemi almıştım Akgün Elektronikten, halen çalışıyor. Kendileri o dönemde oldukça yardımcı oldular sağolsunlar.


    Sanırım pil değişikliği gerekiyor, onun için firmayı arayacaktım bu konuyu görmem iyi oldu.

  • Her yıl araç değiştiren bir kişiyim. Sök tak uygulaması kolay olan bir ürün mü yoksa benim için eziyet mi olur acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, videodaki anlatımınız aşırı yalın ve açıklayıcı, gerçekten alıp sorunsuz şekilde kurabileceğimi düşündürdü. Teşekkür ederiz.


    Aynı sistemin sabit telefon ile kullanılanı var mı varsa link ya da fiyat paylaşabilir misiniz? Pır ve sensörlerin pil ömürleri ne kadar ? ne sıklıkla pil değiştirmek gerekiyor ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rower53 -- 27 Eylül 2021; 15:51:53 >
  • rower53 R kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geç cevap için özür dilerim. Evet sabit telefon hatlı modelimizde mevcuttur aşağıdaki linkten ürün özelliklerine ve videosuna ulaşabilirsiniz fiyat olarak foruma özel indirim yapılır. pil ömürlerine gelince pır dedektörlerin pilleri ortamdaki hareket yoğunluğuna göre değişmektedir. Yani alarm kurulu olsa da olmasa da pır dedektör her hareketi algılayıp ana üniteye ilettiği için hareket çok fazla ise duracell pil kullanmanızı yada 12 volt adaptör ile beslemenizi tavsiye ederiz. Kapı manyetiklerinin pilleri eğer iş yeri değilse yani özellikle kış aylarında sürekli açınıpkapanan biryer değilse yeni takacağınız pillerle 1 yıl kullanabilirsiniz.



    GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİ
    GSM Arama Modülü Fiyatına GSM Alarm SETİbestsafe
    Bestsafe HS-12 Kablosuz Alarm Seti Telefon Aramalı Hazır Kurulu Set
    https://www.bestsafealarm.com/urun/bestsafe-hs-12-kablosuz-alarm-seti-telefon-aramali-hazir-kurulu-set/




  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Hocam aksine alarm kullanacaksa yaşlılar piyasadaki en uygun ürün diyebilirim. Hem kumandalı şifre girme derdi yok evden çıkarken bir tek tuşa basıp çıkacak geldiğinde içeri girmeden bir tek tuşa basıp çözecek tıpkı araç kumandası gibi. Asıl diğer kablolu alarmları yaşlıların kullanması zor olur belli süre içerisinde şifreyi girmesi gerekecek hata yaparsa siren çaldığında panikleyecek ve kapatamayacak. Hemde paket size hazır kurulu geliyor tanıtım yapmanıza gerek yok tak çalıştır şeklinde sadece Turkcell veya Vodafone bir hat alıp pin kodunu iptal edip cihaza takmanız ve arayacağı numaraları yüklemeniz yeterli bunun içinde teknik destek sunuyoruz hatta sim kartı taktıktan sonra arayacağı numaraları uzaktan yüklemesini de yapabiliriz.

  • Kerros kullanıcısına yanıt

    Evet efendim panel içerisindeki bataryayı değiştirmeniz yeterli olacaktır.

  • mexalon M kullanıcısına yanıt

    Hocam bunu araçta mı kullanmayı düşünüyorsunuz araç için gps sistemini öneririm

  • takıpde olan vısor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.