Şimdi Ara

Grupanya.com Sizi de kandırmasın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 aydır Grupanya.com ile çalışmaktayım. Ben işletme olarak grupanyaya hem abonelik bedeli ödüyorum hem de yapılan her işlemden yüzde 25 gibi bir kesinti tarafımdan tahsil ediliyor. Abonelik bedeli ilk başta ne tuttururlarsa o 700-800.. Daha sonra ise sürekli düşüyorlar yeterki aboneliği bırakma 3 aylık 400 TL. Ancak yayınladığım fırsatın bedelinin artmasını istediğim zaman bunu yapmayacaklarını yaparlarsa satışların azalacağını vb. bahanelerle bunu yapmıyorlar. Bazı firmalara tabi ki ayrıcalık tanınıyor ve kesinlikle adil bir firma değil! Bende madem yapmıyorsunuz o zaman sizinle yapmış olduğum 3 aylık ödemenin kullanmadığım 2 ayını iade edin diyorum. O zaman da bana kalkıp firma politikamızda iade yok diyorlar. Sakın Grupanya.com yalanına inanmayın direk gidin işletmelere hem grupanyanın yüzde 25 i olmadığı için daha ucuza işinizi görün. İlla koda gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@M@N -- 9 Ağustos 2018; 16:58:46 >







  • işletmeye kapıdan girince daha kazık. nasıl olsa ayağımıza gelmiş müşteri, kucaklayıp öyle gönderelim mantığı hakim. firmanın biri yemeksepetinden yemeği getirirken magnet verdi, bir daha buradan söyleyin, çok komisyon kesiyorlar dedi. yemeksepetini aradan çıkarınca %15 indirim yapacak mısınız dedim. maalesef dedi. yine yemeksepetinden söylüyorum. en azından arada iyi kötü bir muhatap var.
  • oha hem aylık para ödüyorsun,bir de satış başı %25 ödüyorsun,nası bi kazıktır bu.

    Arkadaşın da dediği gibi dükkana gidince daha ucuz olmuyor.Adamı arıyorum bu fırsat sitesinde şu fiyat orda ödesek daha ucuz olur mu diyorum olmaz diyorlar,keza aynı şekilde otellerle de pazarlık yapıyorum %15 komisyon vardır en az %10 indirim yap diyorum kabul etmiyor çoğu,Muhtemelen pazarlık yapanları sen de geri çevirmişindir,kuyruğunaza basılınca burda kötülersiniz anca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 15 Ağustos 2018; 17:53:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.