Şimdi Ara

Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar: Mânâlùx Râpérâ
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]



    Steam Link: Grey Zone Warfare

    Tür: Open World, MMO, Extraction Shooter

    Geliştirici: MADFINGER Games, a.s.

    Yayıncı: MADFINGER Games, a.s.

    Çıkış Tarihi: Q1 2024 Early Access

    Fiyat: TBA






    Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]MADFINGER Gamesyoutube
    Gray Zone Warfare is an immersive tactical first-person shooter with a maximum focus on realism. Become a part of a Private Military Company and navigate an expansive open-world setting alone or in a squad. Adapt to your surroundings, use tactics to your advantage, and fight for survival against other human operators and AI-controlled enemies. Wishlist now at https://store.steampowered.com/app/2479810 Learn more at https://www.grayzonewarfare.com/ Enter the Gray Zone on Discord https://discord.gg/grayzonewarfare Follow http://twitter.com/grayzonewarfare #tacticalshooter #fps #steamgame
    https://www.youtube.com/watch?si=bQ6GlIkFIZ957_fj&v=QboUaqSOT54&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Kasım 2023; 0:23:57 >







  • Oyun PvEvP olacak. Oyunda 3 grup olacak 1'i oyundaki pve kısmını diğer 2'si pvp kısmını temsil edecek. Extraction shooter mi yoksa survival shooter mi olacak tam bilinmiyor. Oyun 42km'lik bir alanda Güneydoğu Asya ülkesinde geçecek. Oyunda ekipman, silah vs craftlama ve değiştirme detaylı ve gerçekçi balistik, yaralanma sakatlanma organ hasarı, su ve enerji yönetimi olacak. Ayrıca oyunda mikro ödemeler olmayacak.

  • Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]IGNyoutube
    Get a look at 23 minutes of exclusive gameplay from Gray Zone Warfare, the upcoming Unreal Engine 5-powered military shooter from developer Madfinger Games. Wishlist it on Steam if you're interested: https://store.steampowered.com/app/2479810/Gray_Zone_Warfare/
    https://www.youtube.com/watch?si=ORUDZNMVz6OuVX5G&v=TGj7gMeo3Jo&feature=youtu.be
  • oyunu oynayan bazı kişiler var, performans optimizasyon vs açısından bir beklentiniz olmasın 12900k 4080 ile 4k da high settings 35-40fps, 2k da medium setting 60-65 fps arası gidiyor oyun. 3080 ile 20fps :)) bu açıdan diğer ue ile yapılan coğu pvp ve mmo oyun gibi çöp bir şekilde çıkacak diye düşünüyorum. grafik, animasyonlar, 3d objeler, gunfight vs ise oldukça iyi pre alphada olan performans ve ai hareketlerini düzeltirlerse güzel bir oyun olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 16 Mart 2024; 0:47:26 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Hocam konudan ayrı Online FPS oyunları için olan ilginize hayranım. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU] 

  • Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]
    Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]store.steampowered.com
    Gray Zone Warfare on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2479810/Gray_Zone_Warfare



    yarın ea açılıyor, biraz hype yapıldı genelde 1-2 ay içinde unutuluyor bu oyunlar. optimizasyon sorunları olmazsa şans verilebilir.

  • Muhtemelen TSİ öğleden sonra 4:00'te Steam'e düşecek.

  • 35 usd ile 100 usd arası fiyatlandırması olacak. ea access çöpleriyle dolu steam mağazasına bir yenisi daha eklenecek gibi duruyor. ue nin free ve ücretli assetleriyle yapılmış bir oyunun tutma imkanı yok bence. hele hele tarkovun yerini alabilecek extraction shooter oyunu kesinlikle değil. 2 ay içerisinde oyuncu sayısının %90nını kaybeden oyunlarla aynı kaderi yaşayacaktır diye düşünüyorum. mena fiyatıyla editionlara göre 18-46 dolar çıkma ihtimali hayli bir fazla. illa denenmek isteniyorsa yerel fiyatlandırmayla 18 dolara en ucuz edition olan standart edition alınabilir. oyun tutarsa edition yükseltilebilir. global ücretten alınacak bir oyun değil kesinlikle.

  • Oyunun fiyatları açıklanmış. 11,50 dolar olan Tactical Edition paket büyük ihtimal ek pakettir, dikkatinize.Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU] Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU] 


    Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]


    Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]


    Oyun ile ilgili bir kaç kez Stodeh'in yayınlarına denk gelmiştim. Grafikleri dışında pek ilgimi çekmemişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 30 Nisan 2024; 13:25:17 >




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Tactical edition alınca yanında oyun geliyor mu anlamadım. Yanında iade edilemez bilgisi var. Sanki kozmetik paketi gibi geldi bana.

  • Xallez X kullanıcısına yanıt

    Sepete ekle dediğimde ek paket olarak göründü. İlk mesajımı da düzelteyim yanıltıcı oldu hocam.Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU] 


    Grey Zone Warfare (2024) [ANA KONU]
  • Mmo bir oyun yapıyorsunuz bari tps yapın gerçi kısa zamanda unutulcak bir oyun gibi duruyor bom boş bir açık dünya silah kullanımı zayıf yapay zeka da pek iyi gibi durmuyor ztn
  • Ya o kadar yayında ve videoda bu oyunu izledim bana mı denk gelmedi bilmiyorum ama sürekli silah elinde koşuyor insanlar mermi sesi duymadım daha :D


    TL olarak kaç TL oluyor tam aldığımız zaman acaba satın alan var mı ?

  • Bence kesinlikle şansı hakeden bir oyun. Uzun süre Escape From Tarkov oynamış biri olarak yeni bir kana ihtiyaç var kesinlikle. Tarkov türünde tekelleşmeye başladı çünkü.


    Çatışmaya denk gelmediğini söylemiş arkadaşlar, taktiksel fps oyunu bu, call of duty değil. Ayrıca kapalı ALFA sürümüydü o izlediklerimiz.

    Dünya bomboş denmiş, Tarkov'un ilk erken erişime açıldığı dönemi izleyin sonra bir daha değerlendirelim.


    Özetle bence denenebilecek bir oyun kesinlikle potansiyeli yüksek.

  • oyunda daha önce de dediğim gibi ciddi optimizasyon sorunu var. o da neredeyse oyundaki hiç bir şeyi kendileri yapmayıp marketten alıp optimize etmeden koydukları için.


    tarkovu 120+ warzoneyi 200+fps oynarken 2024 yılında 60fps oyun oynayamam valla.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Oynamayabilirsin zaten bundan yana sorun yok. Kimse bize zorla bir oyunu oynatmıyor ;)


    Tarkov'u 120+ hangi sistem ile oynuyorsunuz ve hangi map? :) ayrıca Tarkov 0.13'ten sonra bir nebze fps konusunda rahatladı, 0.13 güncellemesi oyun erken erişime geçtikten yaklaşık olarak 7 yıl sonra geldi bunu da unutmayalım :)

  • Bu oyunun şansı oldukça yüksek, öldürmeyin derim. Oyunun motoru en güncel ve yeni motor, yeni teknolojileri Dr kullanıyor, dlss frame Gen ve fsr gibi. Günümüzde oyun yapma maliyeti oldukça yüksek.
    Güzel bir çıkış yaptılar. Mevcut sorunların hepsi açılabilen sorunlar ve hemen hemen bütün erken erişime açılan oyunlarda yaşanan sorunlar umutsuz olmayın. Planları mevcut hataları düzeltmek ve içeriği belirledikleri hedefe ulaştırmak.

    Sisteminiz oynamanız müsade ediyorsa yapmanız gereken şey görevleri takip ederek pve bölgelerinden ufak ufak harita derinlerine pvp temaslarda bulunarak pvpve kontentine ulaşmak olacak. Sabırlı olun tekrar diyorum görev yapın lvl atlayın yeni ekipman ve silah modifikasyonlarını deneyin. Pvp deneyiminin mükemmel olduğunu söyleyen reddit yazıları mevcut.

    Siz oyunu keşfederken zamanla hatalar düzelir ve serzenişleriniz son bulacaktır. Lütfen şu oyun yokluğunda bir oyunu daha öldürmeyelim.
    Bekledikleri çıkışı yakaladı oyun yapımcıları ve motivasyonları yüksek. Güzel de bir gelir elde ettiler. Bu gazla bu oyun yürür umarım oyuncu kitlesi sabırlı olur.




  • r5 3600 ve rtx 3060 ile oynanabilir seviyede değil sanırım. herkes optimizasyondan şikayet ediyor.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.