Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
692.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yarın çalışmıyorsan müsat de olursa ben öğlen 11 ile 2 arası boşum bilgin olsun gidip bakalım bir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 13 Kasım 2009; 16:58:28 >
  • yarın full dolu ne yazıkki pazar günü açıksa uygunmu senin için?
  • Pazar dokunulmaz aile günü.Herkesin hiç bir bahanesi olmadan birlikte olmak zorunda olduğu bir gün bizim için onun için haftaya cumartesi olabilir belki
  • Mp3 player yada ipod bağlayanınız oldumu ben ipod bağlayamadım elimdeki kablolara arbanın soketine buyuk geldı baska kablo almak lazım sanırım soketler kulaklaık soketleri gibi kucuk acaba ıkı soketide kullanacakmıyız bilgisi olan var mı ?
  • sanırım o soketler tos diye tabir edilen çıkışlar olması lazım. ben daha denemedim ,daha doğrusu bir tarafı tos diğer tarafı usb yada mini usb çıkışı olan kablo almam lazım. sendeki kablo standart tos kablosumu ? o olmadıysa işimiz zor incesini nerden bulacaz. ? zaten baştan kıl olmuştum onun yerine usb koysalarmış iyimiş. iki girişide kullanmalıyız streo ses için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

    Mp3 player yada ipod bağlayanınız oldumu ben ipod bağlayamadım elimdeki kablolara arbanın soketine buyuk geldı baska kablo almak lazım sanırım soketler kulaklaık soketleri gibi kucuk acaba ıkı soketide kullanacakmıyız bilgisi olan var mı ?

    Ben mp3 player bağladım sorunsuz çalıştı. Girişler için kabloda bir uç ikili erkek tos jak, diğer uçta (normal mp3 çalar, N95 ve N96 telefonlarda) 3,5 luk stereo kulaklık jakları oluyor. Eski vcd playerlerde ses bağlantısı için bu jaklardan pakette çıkardı, genelde kırmızı ve beyaz olurdu. Ben evde öyle bir kablo buldum ama kablo uzun olduğundan, media marktan 15cm lik olanını 5 tl ye aldım. Bunda da 3,5 luk uç dişi idi, ikitarafı erkek 3,5 luk jak arakabloyla 40 cmlik bir kablo oldu. Radyo kumandaları mp3 çalara kumanda etmediğinden araç kullanırken kullanımı çok pratik değil. Playlistler oluşturup öyle dinlenebilir. Ses kalitesi de bana çok tatminkar gelmedi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

    Mp3 player yada ipod bağlayanınız oldumu ben ipod bağlayamadım elimdeki kablolara arbanın soketine buyuk geldı baska kablo almak lazım sanırım soketler kulaklaık soketleri gibi kucuk acaba ıkı soketide kullanacakmıyız bilgisi olan var mı ?

    Ben mp3 player bağladım sorunsuz çalıştı. Girişler için kabloda bir uç ikili erkek tos jak, diğer uçta (normal mp3 çalar, N95 ve N96 telefonlarda) 3,5 luk stereo kulaklık jakları oluyor. Eski vcd playerlerde ses bağlantısı için bu jaklardan pakette çıkardı, genelde kırmızı ve beyaz olurdu. Ben evde öyle bir kablo buldum ama kablo uzun olduğundan, media marktan 15cm lik olanını 5 tl ye aldım. Bunda da 3,5 luk uç dişi idi, iki tarafı erkek 3,5 luk jak arakabloyla 40 cmlik bir kablo oldu. Radyo kumandaları mp3 çalara kumanda etmediğinden araç kullanırken kullanımı çok pratik değil. Playlistler oluşturup öyle dinlenebilir. Ses kalitesi de bana çok tatminkar gelmedi.




  • Bilgi paylaşımın için çok teşekkürler bir ara fırsatında olursa kucuk bır foto koyabılırsen mediamarkt tan bende bulmaya calısacağım.
  • Al sana bir eksi yondaha yapamamışlar bır usb suraya gercı yurtdısında var usb gırıslı grand scenicler.Arayıp bulup yada renaultan getirmelerini bekleyeceğiz toplamda 5 euroluk bır aparat ama yok sinir oldum sımdı.
  • Bu arada arabadan ufak bır tıkırtı gelırse bılınkı araka bagaj perdesınınden gelıyor bulana kadar bayagı bır ugrastım ama buldum sonunda.Sizlerde yapmıyor olabılır normal yollarda yapmıyor ust uste cukur yada arnavut taslı yollarda falan yapıyor.Çözümü ise basit o aparatın sağ tarafı yaylanıyor düzenek otursun diye onun arası biraz bosluk ve metal kısmına carpıyor araya yarım santım enınde 2 cm boyunda kestiğim kaydırmaz(telefonlar falan kayması diye ön göğüse bir zamanlar koyduğumuz delikli bir malzeme) parçasını sıkıstırdım saatcılerın kullandığı kucuk tornavidayla ses gitti.Bu perde yerine zamanla sert olanından gelirse hemen almak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 16 Kasım 2009; 22:00:21 >
  • Buda fotoğrafı.

     Grand Scenic III Paylaşım Platformu
  • Siparisler cogaldi ;) bu arada Geri gorus kamerasiyla ilgili bi donus olmadi bana size gelen bisey varmi arkadaslar ?
  • Valla ben yazdım franasaya bır seyler.Temel olarak
    1-Turkiyede araba ile ilgili bilgili olan kimsenin olmadığını en az bır kısının tam bılgılı olması gerektiğini
    2-Navigasyon ekranında daha alt modellerde gördüğümüz müzik sistemi bilgilerini görmemizin mumkun olup olmadığını
    3-Ön park sensörü ve geri görüş kamerasının takılmasının türkiyeye gönderilen vesiyonlarda mumkun olup olmadığını

    sordum ama daha bugun yolladım sanırım bu hafta ıcınde cevap gelecektır.
  • Haberlerini bekliyoruz ozaman bu arada navigasyon ekranindan dis ortam sicaklik bilgisi gorunuyormu Ben bulamadimda.
  • Yok huey o da yok hız ekranında var birde ses sistemini kaparsan saati öğrenme şansında yok :)
  • Hiz ekraninda var dogru AMA sanki bi resimde gordum navigasyonda sicaklik bilgisini kullandikca eksiklikler cikiyo meydana AMA cok can sikici bi durum olmadi gerci iamnotsuperman en cok sen kullandinaramizda sen daha cok tecrube ettin araci Ben daha 111 km oldum . Orto sen kac km oldun?
  • Ata demirerin eyvah eyvah da dediği gibi aylardır getiremediğiniz temmuzda getirceğinizi iddia etiğiniz gs nin dümenine dingiline kaydırı verem :)

    Komedi ya gerçekten Renault markası benim için bitmiştir bu arabaya bu kadar para verilirmi diyenler renonun bu tutumu yüzünden bunu söylüyor olabilirler haklılar sanırım.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 12 Mayıs 2011; 23:06:50 >
  • Bende oyle kullanim cok rahat sirket arabam 2007 focus 115 ps benzinli . pazar gunu butun gun scenici kullandim bagdat cad trafigi hic bu kadar keyifli olmamisti manevra ve park cok kolaydi. Ford tan sonra cok rahat geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huey

    Hiz ekraninda var dogru AMA sanki bi resimde gordum navigasyonda sicaklik bilgisini kullandikca eksiklikler cikiyo meydana AMA cok can sikici bi durum olmadi gerci iamnotsuperman en cok sen kullandinaramizda sen daha cok tecrube ettin araci Ben daha 111 km oldum . Orto sen kac km oldun?

    Ben 1400 km oldum, İzmirdeyim, geçen hafta Çeşmedeki kongre nedeniyle hergün gidip gelince arabayı bol kullanma fırsatım oldu, ama rodaj nedeniyle otoyolda 120 yi pek geçemedim. Ben de arabanın ivmelenmesinden memnunum, 1500 km den sonra daha yüksek devirlerde performansı daha iyi hissedebileceğimi düşünüyorum. Daha önceki arabam verso'da bagajda içinde araba ile ilgili malzemelerin olduğu büyükçe çanta dururdu, onun içindekileri stepne çevresine rahatça yerleştirdim bir sürü de yer arttı, (yalnız onda hiç kullanmadığım 6.ve7. koltuklar vardı).




  • Patinaj dedinde aklima geldi kis lastigi dusunuyormusun ? Ben yarin anlasmali lastikcimden fiyat alicam dusunursen sanada yollarim fiyatlari
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.