Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
692.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o maşallah allah bağışlasın. Yazdığım cümlede sizin bekar olduğunuzu kast etmemiştim ama okununca öylede anlaşılıyormuş sonradan fark ettim. Neyse hayırlısı olsun şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: netalti

    quote:

    ben dün akşam 1 saate yakın kurcaladım , bir ara manuali okurken 5-10 dk bi işlem yapmadım navigasyon ve teyp kendi kendine kapandı. Acaba aküyü mü zorladık yada önlem olarak mı kapattı bilemiyorum. sonra aracı çalıştırdım bi 10 dk ama düşük akü uyarısı vermedi. Sen uzun süre aktif olarak kurcaladıysan ki muhtemelen parklarıda açtın benim gibi joystick menüsünü görmek için , akü krtik seviyeye düşmüş olabilir . Bence 1 saatte bişey olmaması lazım sen ne kadar kurcaladın?


    20. dakikada otomatik kapanır, kartı çıkarıp kapıyı açarsanız kapanır...

    kartı çıkarıp kapıyı açtığımda kapanmıyor . hatta kartı takmadan açılıyor ama kapıyı açıp çıktığımda kapanmıyor. Akşam bir daha bakıcam ama öyle hatırlıoyrum. Hattaa yadırgamıştım neden kapanmıyor diye.




  • kartı çıkarıp kapıyı (sol kapı, sağ kapı işlevsiz) tamamen açtığında global kapan ma yapması lazım tüm elektrik sistemi kapanmalı!
  • dediğiniz mantıklı öyle olması lazım. akşam tekrar denerim .
  • bu arada ıamnotsuperman ve orto navigasyonu ne yaptınız ayarlayabildinizmi fm ve cd bilgilerini görüntülemeyi??
  • Sana kızmadım haaa.. Sadece bilgi vermekti. Bizim ilk 4 arabamız da 2 kapılıydı. Ama 20 yıldır 4 kapılı kullanıyoruz. Annem zaten rengine hasta oldu. Bir deneyelim bakalım. Ayrıca Coupe alan az olur. Çok dikkat çekeceğiz çooookkkkkk.....

    Bu arada ben yaşlı da değilim. 31 yaşındayım. Gençliğimizde biraz spor olalım...............


    quote:

    Orijinalden alıntı: huey

    o maşallah allah bağışlasın. Yazdığım cümlede sizin bekar olduğunuzu kast etmemiştim ama okununca öylede anlaşılıyormuş sonradan fark ettim. Neyse hayırlısı olsun şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: netalti

    kartı çıkarıp kapıyı (sol kapı, sağ kapı işlevsiz) tamamen açtığında global kapan ma yapması lazım tüm elektrik sistemi kapanmalı!

    Kapıyı açtığında navigasyon ve müzik sistemi kapanıyor ama hız ekranı kapanmıyor kiltleme yapana kadar kiltleme yapmaz isen o ekran sürekli açık kalıyor bir ayarı var mı acaba ?
  • Bende 32 yim AMA bak grand scenice biniyoz ;) saka bi Yana tercihin guzel rahat edebilecegini dusunuyorsan sorun yok AMA genede grand scenici bi dusun derim ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huey

    bu arada ıamnotsuperman ve orto navigasyonu ne yaptınız ayarlayabildinizmi fm ve cd bilgilerini görüntülemeyi??

    Sanırım hız ve devir saati TFT ekran olmayan modellerde radyo cd bilgileri tom tom ekranında görülüyor, bu kanıya kullanım klavuzundaki açıklamalardan vardım.
    Bu arada ben İzmirdeyim harita burada pek iyi değil, daha önce tomtom haritasını Ankara ve İstanbulda kullanmıştım oldukça iyiydi.
    Gps underground ve ipmart forum isimli forumlarda da carminat tomtom ile ilgili bayağı bir konu var zamanı olan arkadaşlar incelerse faydalı bilgiler edinebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orto -- 12 Kasım 2009; 21:14:35 >
  • Bir bakmakta fayda var dediğin linklere.Tft ekran ve arkamays 3d müzik sisteminde yani en üst aksesuarda görememen ilginç konu ile ilgili mail hazırlığım devam ediyor fransa renaulta yazıyorum sizin eklememi istediğiniz ve ya sormamı istediğiniz şeyler varsa pm den mesaj attın hafta sonu tamamlayıp(iş yoğunluğundan anca fırsatım olacak)pazartesi göndereceğim gönderdiğim metnin türkçesini ve gelen cevabı türkçeye çevirip burdan sizinle paylaşacağım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 13 Kasım 2009; 14:27:42 >
  • Valla dehşetsiniz. Sizin sayenizde bakalım daha neler öğreneceğiz? Aklımdayken şunu da yazıver: Türkiye'deki ekranlar SD kartlı 5,8''. Yurt dışındaki bazı modellerde kartsız, DVD'li 7'' ekranlar var. ülkemize bunlardan gelip gelmeyeceğini sorsanız sevinirim. Ayrıca, hangi SD kartla bu cihazı çalıştırabiliriz???

    quote:

    Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

    Bir bakmakta fayda var dediğin linklere.Tft ekran ve arkamays 3d müzik sisteminde yani en üst aksesuarda görememen ilginç konu ile ilgili mail hazırlığım devam ediyor fransa renaulta yazıyorum sizin eklememi istediğiniz ve ya sormamı istediğiniz şeyler varsa pm den mesaj attın hafta sonu tamamlayıp(iş yoğunluğundan anca fırsatım olacak)pazartesi göndereceğim gönderdiğim metnin türkçesini burda ayınlayacağım gelen cevabı vurdan türkçeye çevirip burdan sizinle paylaşacağım...




  • Bizdeki donanim mono cd arkayms 3d birde bunun 6 Li cd DVD olani varmis yurtdisi donanimda gormustm bizdeki tape manualindede yaziyo acaba o versiyondami gosteriyo fm cd bilgilerini ?
  • İnternet sitesinde verilecek denen ama verilmeyen paspas için mücadelemi kazandım?Konu ile ilgili orjinal pasapası alıp fatura ettrip konuyu merkeze mail ve telefon ile aktardım, taahüt ettiğiniz aksesuarı paramla aldım ve bu renault gibi bir markaya yakışmayan bir yaklaşım dedim.Renault da konu ilgili özür dileyerek almayı düşündüğüm ön rüzgarlığı daha pahallı olması rağmen hediye etti bilginize....
    Detay otomotiv ile görüşüp taktırmaya gideceğim.......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 13 Kasım 2009; 11:59:43 >
  • tebrikler, halı paspasın haricinde kauçuk paspas ta mı oluyor? benimkinde de yok kauçuk paspas sadece halı paspas var
  • halı pas pas ayrı orjinal scenic paspası kaucuk olanı ve trafik setini fiyatlarımıza dahildir diye fiyat bölümünün altında küçük harfler ile yazılmış bir not var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 13 Kasım 2009; 14:17:46 >
  • Teşekkürşer sayende bende aldım , aradım rica ettim ok dediler :)
  • Huey sevindim ödediğimiz paranın içinde buda var vermemeleri olmazdı.Maisimi aldığın yeri mi aradın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 13 Kasım 2009; 16:43:22 >
  • aldığım yeri aradım . önce yok mok dediler sonra dediğin yeri tarif ettim orda açıkça yazıyomuş işin garibi ben de dikkat etmemiştim görünce onlarda ok dedi, tekrar teşekkürler . sen ne yaaptın taktırabildinmi rüzgarlıkları
  • Ben fırsat bulup gidemedim haftaya kalacak sanırım.Cam filmi işini bu ay bitene karar verelim en geç aralık başında yaptıralım derim sen ne dersin?
  • ben hazırım. müsait bi zamanda buluşup sökmeden yapan bostancıdaki yere gidelim istersen. sorup soruşturalım bakalım ne diyecekler ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.