Şimdi Ara

Grand Hotel Temizel (Ayvalık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ramazan bayramını bir tatil fırsatına çevirmek için İstanbul'a yakın olan Ayvalık'ı tercih ettik eşimle. Setur'dan rezervasyonumuzu 5 yıldızlı (!) bu otele yaptırdık ve yorumlara istinaden deniz tarafından oda talep ettik, not düştüler.

    Resepsiyondan aldık kartimizi odaya ciktik. Oda denizi gormuyor koridorda anladim zaten, neyse soz de vermemislerdi dedim gectim. Kart temazsiz ozellikli ve yeşil ışık yanınca kapı açılabiliyor. Hesapta tabi. Okuttuk ancak hem yeşil hem kırmızı ışık yandı. Kapi da duvar. Yan odaya cocuklu bir cift geldi onlarin da kapi açıldı ancak odada yataklar ayrı ve çocuk yatağı yok. Neyse resepsiyona indim adamlar aşina zaten iki ışık yanıyor degil mi diye soruyor. Neyse birini yolladılar da kapıyı açtı. Ama ne göreyim bizim yataklar da ayrı

    Aşağı indim konuyu actim vay efendim otel çok doluymuş da ancak sabah degistirilebilirmis(bu arada ekşi sözlük de baktim hep ayni şeyi söylüyor bu otel). Zorla akşama duruma bakma sözü aldim. Odaya ciktim yerlesicez inicez denize ama elektronik kasanın icindeki yonerge kapisinin içinde düğme var diyor icinde ise bir delik var sadece. Aradım resepsiyonu beyefendi "aaa soket vardı almadiniz mı" demezmi. Evden getirmeyi unutmusuz diyecektim de neyse dedim

    Denizden sonra hem oda değişikliği hem de kasa soketi icin resepsiyona gittim. Orada zaten görevliler resepsiyonun cekmecelerinde soket arıyordu. Boş odaları arasak mı arasak bulur muyuz diye tartisiyorlardi. Neyse yine odayi degistirmediler. Belli ki siz kasayı da beceremeyeceksiniz yaptim çıktım odaya.

    Sonra komple tatile gitmiş olan Setur ile maceramiz başladı. Çağrı merkezi dahil tum telefonlar çalıyor ama açılmıyor. Şu saatler arasında çalışıyoruz da yok. Neyse genel müdürlük binasini aradim ve guvenlik gorevlisi "acil otel gorevlisi" denen ama nasıl ulaşılacağı muamma olan efsane şahısa bağladı. Derdimizi anlattık telefon kapandı sonra adam aradi tekrar ve resepsiyondan İsmail'in yanina gidersem oda değişikliğinin yapılacağını iletti. Ben hala burunlarindan kıl aldırmayıp yanlarına gitmem gerektiğinin söylenmesine sayarak toplanirken ismail denen şahsiyet aradı bir üst kata randevu verdi buluşalım diye.

    Bir odaya götürdü deniz manzaralı ama kapısı ilk oda gibi açılmıyor. Teknik ekip çağırdı açtılar kapıyı oda istediğimiz gibi ama küçük bir kusuru var; yan oda ile bağlantılı. Anahtar olmadan geçemezler zaten biz de anahtarı vermeyiz dedi ismail. Yok verseydin bir de!

    Neyse odada kaldık. 2 günlük tatilde oda kilidi tekrar tekrar bizi içeri almadı. Bir de gelin baska kart verelim isterseniz diye alternatif sunuyorlar. Adam yolla gelemem diyorum. Her soruşumda kasanın soketi için oda numarasını not ediyorlar. Ama soketi vermeye niyetleri yok aldanmayin. Hepsi yıldırma çabası. Ekşi de yaziyor aynilari.

    Her neyse efendim bu otelin banyosunda sadece şampuan var. Duş jeli yok. Koymuyorlar asla. Herşey dahil konsept icinde minibardaki 2 şişe su beleş. Bir de yemekhanede masalarda olanlar. Gerçi bir kere masaya koydular. Onun dışında sular kasalarda duruyor başındaki adamdan istiyorsunuz. Damacanalardan icebilitsiniz. Ama kapasite folayisiyla sebilden soğuk su yakalamak zor.

    Kutu ve şişe icecekler paralı. Açık içecekler vasat. Ayranı bir kez havuz barında gördük. Bir daha her soruşumda yok dediler. Açık aurandan bahsediyorim elbette.

    Ha bunlar bir kişinin başına gelenler değil. Bütün otel homurdanma halinde. Herkese ayni saçma oda tahsisleri, herkes kapıda kalıyor, kimse kasayı kullanamıyor, çay bile kahvaltida uzun bir sırada bekleme gerektiriyor. Havuzda wc var ama oradan çıkan doğru havuza giriyor. Dezenfekte havuzu hiç bir yerde yok. Yemekler az çeşitli. Öğlende akşamdan ne tatlı kalirsa onu veriyorlar. Kimsenin isyemedikleri yani.

    Personelin çözüm üretmek adına bir çabası zaten yok. "Maalesef" en sevdikleri kelime. Bana oda yok diyor herif 15 dakika sonra Setur aradı diye bana yüzü kizarmadan oda gösteriyor. Bilerek yapıyorlar.

    Kısaca Ankara'nin dikmeni bi daha grlirsem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yigit105 Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.Bence Türkiyede Hizmet Alanı çok Kötü "Daha Doğrusu Kimse Kimsenin Umrunda Değil.Bende bir çok Otele Gittim ama Hepsi hemen hemen Aynı "Daha çok şeyler yazarım ama neyse Artık Türkiye tatil otel benim için bitmişti zaten.Kral değilsen Kimse umursamaz ....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz arastirsaydiniz keske oteli bölgenin en kotu oteli orasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

    Biraz arastirsaydiniz keske oteli bölgenin en kotu oteli orasi

    Araştırdım ama iyi çok yorum var internette. Tatilsepetinde mesela. Ben de yorum yapmak istiyorum tatilsepetinde ama yorum yazma kısmını bulamadım. Halbuki üyeyim. Oradan satın almadim diye herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lene

    Geçmiş olsun.Bence Türkiyede Hizmet Alanı çok Kötü "Daha Doğrusu Kimse Kimsenin Umrunda Değil.Bende bir çok Otele Gittim ama Hepsi hemen hemen Aynı "Daha çok şeyler yazarım ama neyse Artık Türkiye tatil otel benim için bitmişti zaten.Kral değilsen Kimse umursamaz ....

    Biz balayımizi Voyage Belek de yaptik. %50 daha pahalı ama mukemmeldi hizmet. Herkese de aynı hizmet kalitesi sunuluyordu sadece balayı çiftlerine degil. Gönül rahatlığı ile önerebilirim.

    Yakın diye bu sefer bu oteli tercih etmiştik. Ders oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit105 -- 19 Temmuz 2015; 21:11:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayvalık bölgesinde doğru düzgün, 5 yıldız hizmet veren otel sayısı sıfır!!!
    Koskoca tatil beldesinde eski oteller dolu, turizmciler ne bekliyor acaba?


    Ramada grubu duy sesimizi,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 20 Temmuz 2015; 15:25:56 >
  • öncelikle geçmiş olsun. espirili yazınız bu saatte beni çok güldürdü çok yaşayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_tunc -- 22 Temmuz 2015; 2:23:15 >
  • Hotel Marine giden veya tavsiye eden var mı arkadaşlar?
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Selamlar @awdasase,

    Ayvalık bölgesinde de oturduk birkaç yıl ancak ne yazık ki gerçekten otelciliğe değer veren bir yapısı yok. Ramada da Kazdağlarına bir otel açtı bence de Ayvalık bölgesinde de bir Ramada lazım! :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.