Şimdi Ara

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
30
Favori
95.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayfayı ben açayım dedim. Malum bu siteden bayağı gidecek arkadaş var. Otel mayıs ayında açılıyor ve sanırım haziran da gidecek arkadaşlar vardı. Ben 6\11 temmuzda oradayım. İlk gidenlerin yorumları belirleyici olacaktır. İnşallah ramada bizi üzmez...


    MaddoXTR arkadaşımızın açılış izlenimlerini sayfamızın başına taşıyayım istedim.

    Ramada Akbuk resort otele öğlen saat 14:00 da giriş yaptık bizi güler yüzlü personeller karşıladı ,ancak çok heyecanlı ve istekliydiler rezervasyondan Elçin hanımla görüşmek istediğimizi belirttik resmen yarış halinde hepsi seferber oldu personelde biraz acemilik var gibi ama normal karşılamak lazım çünkü otelin ilk açılış günüydü.

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Otelde 3 adet havuz var ana havuz oldukça genis ve derinliği max:1.40
    Ayrıca yetişkin havuzunda 2 adet kaydırak mevcut nedense fotosunu çekmemişim
     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI



    Çocuk havuzu derinlik 50 cm ve küçük ve yetersiz ..
     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Sessiz havuz ancak bence sadece adı sessiz havuz olur bunun çünkü ana restorantın neredeyse içinde ve yemek saatleri orada curcuna olacağı kesin ..
     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI



    Restorant ana ve ve alakart olmak üzere 2 adet
    Ana rest. büyük bir bölümü kapalı alan ancak oldukça geniş ve nezih , ben şahsen yazın kapalı alanda yemek yemekten keyif almam malesef sigara kullandığım için hep dışarıda oturmak isterim açık rest. alanında kalabalık zamanlarda yer bulmak sıkıntı olacak gibi geldi bana ayrıca yukarıda bahsettiğim gibi sessiz havuzla iç içe 5 yaşında oğlum orada yemek yerken o havuz ne kadar sessiz kalır inanın bilmiyorum ..

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

    [simage]http://i.hizliresim.com/MYD8Z6.png [/simage]

    Alacarte rest. keyifli bir mekana benziyor ancak biraz küçük gibi geldi bana açık kısmında üç beş masa var .Misafirlere bir gece ücretsiz hizmet veriyor erken kalkıp rezervasyon yaptırmakta fayda var hızlıca dolacaktır her otelde oldugu gibi..


     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Odalar deniz ve doğa manzaralı ikiye ayrılmış.bence deniz manzarasında çok ısrarlı olmayın özelikle çocuklu aileler sakın ısrar etmesin çünkü ne alaka bilmiyorum ama otelin denize bakan odaların büyük bir kısmı diğerlerine nazaran daha küçük bunu oteli arayıp teyit edebilirsiniz bir kaç blokta istisna var ama riske girmeye değmez ayrıca deniz manzarası kocaman bir bolon ...Ramada tesisi satın almadan önce burası devre mülk olarak tasarlanmış o yüzden mi bilmiyorum odalar gerçekten dar ancak neredeyse odanın yarısı kadar balkonlar var sanırım devremülkçüler geniş balkonlar istiyorlar o yüzden gereksiz büyük balkonları var bence ileride odaları genişletmek için balkonların bir kısmını içeri almak zorundalar müşteriler oda ölçüleri ile ilgili şikayetçi olacaklardır.olacaklardır. Family odaları (dubleks) geniş ve çok zevkli döşenmiş eğer kalabalık aile iseniz mutlaka family odalarında ısrarlı olun .Ancak yok ise connection (ara kapılı) odalarda olabilir en kütü ihtimal iki oda yan yana olabilir ama 3 yetişkin aynı odada kalamaz gerçekten dar..
    Odaların dar olması dışında kusursuz döşendiğini led tvden ücretsiz şifreli kasaya ,su ısıtıcıdan ,kullanışlı banyolara,minibardan iç aydınlatmalı gardıroba kadar gerçekten her ayrıntının düşünüldüğünü gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
    Kara tarafı standart odanın görünümü..

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Family odasının alt katı o koltuklar açılıp yatak oluyormuş..

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Otelin sauna .hamam .buhar odası ve fitness salonu ücretsiz ve yeterliler özel masaj talebiniz olursa ücret ödemeniz gerekiyor .Bu alana girincede buranın termal devre mülk gibi tasarlandığını çok iyi anlayacaksınız bir sürü masaj odası var bütün misafirler aynı anda masaj talep etse bu isteği yerine getirebilirler..
    Ayrıca bu relaks alanı çok güzel döşenmiş bu fiyatlara böyle bir otelde kalıp yukarıda bahsettiğim hizmetlerinde ücretsiz olması pastanın üzerindeki çilek gibi oluyor bence.
    Sauna ..(çalışır vaziyetteydi otele 17 mayıs itibariyle beş oda giriş yapmıştı ona rağmen tesis vaatlerinin hepsini sayılara bakmadan kullanıma sunmuştu ,bu ufak ayrıntı bile otelin profesyonelce yönetildiğinin göstergesidir)
    Ayrıca disco denen ancak disco dan ziyade toplantı,seminer odası gibi dizayn edilmiş yine kapalı bir alan var gitmeye değmez diye düşünüyorum .İmkanınız varsa akşam otelden çıkıp altınkum a inin orada oldukça fazla alternatif var en kötü ihtimal alın dondurmanızı ,çiğdeminizi oturun bir yere çok renkli bir akşam geçirmiş olursunuz..

    Hamam küçük ancak çok güzel yapılmış fotoğrafta belli olmasa da ışıklandırmaları vs çok güzel bir bütünlüğü vardı..


     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Çocuklara yönelik yukarıda resmi olan havuz ve daha hazırlanmamış bir oyun parkı vardı ancak kids clup ve animasyonlarla çok güzel aktiviteler vadettiler umarım en kısa zamanda hazırlarlar çünkü aileler için tatil çocuklarının hoş vakit geçirmesi demektir ,otel için çocuk dostu demek zor arkadaşlar buda benim şahsi görüşümdür.
    Çocuk parkı hazır oyuncaklar en kısa zamanda gelecekmiş..Kids clup ı göremedik ama güzel olacağını söylediler.

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Tesis bloklardan oluşmakta H blok hem denizi hem tesisi görüyor önden arkadan da direk orman manzarası var A blok önden denize arkadansa direk çocuk ve ana havuza bakıyor
    ayrıca resepsiyon burada.Otel üç kottan oluşmakta ilk kotta ana rest. var ikinci kotta ABC blokları havuz snake bar aktiviteler vs hep orada üçüncü kot tesise tepeden bakıyor az bir farkla tabi bu ayrıntılar kafanızı karıştırmasın çok ciddi farklar yok.

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI



    Deniz deniz deniz ...Foto için affedin o uzakta gördüğünüz beyaz şemsiyeler vs olan kısım otel misafirleri için inşa ediliyor , Didim altınkumda pek çok defa denize girmiş biri olarak Türkiye nin nadir güzelliklerinden biridir dersem yanılmış olmam sanırım .Akbük de altınkumdan geri kalır yanı yok sığ ve genelde kumlu gibi (fotoyu çektiğim yerden denize girilmiyor zaten otele ait olan yer temizlenmiş)Kısacası bence bu deniz ve tesis imkanlarının kumsalda da kullanılabilir olması(yemek ,içecek,şezlong)Ramada Akbük ü benim için tercih sebebi yapıyor.Arabam ile 2 dakikadan kısa bir sürede denize indik ayrıca 15 dakikada bir kalkacak üstü açık ring aracıda emrinizde olacak mesafeye takılmayın yani.

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Şimdi geldik zurnanın zırt dediği yere hayatımda ilk defa bir otelin ortasından yol geçtiğini gördüm arkadaşlar ,yanlış okumadınız bildiğiniz otelin içinden yol geçiyor normalde bu konunun üstünde durmazdım ancak önemli bir durum var..

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI


    Yukarıdaki iki resimde gördüğünüz gibi otel ile ana rest.i ayıran neredeyse 3 şeritli bir yol söz konusu günde üç öğün yemek için o binaya geçileceğini düşünürsek yollun tatilinizi ne denli etkileyeceğini düşünün ve gider gelirken çocuklu ailelerin yaşayacağı stresi ve ya rest . kısmına otel misafirleri dışında insanlarından ellerini kollarını sallayarak gireceklerini düşünün aynı zamanda orada sessiz havuzda olduğunu unutmayın..Yol ana yoldan bağlanıp toprak bir yola çıkıyor mantıken çevre sakinleri tarafından çok tercih edilmemesi gerekir zaten yolun başında güvenlikler var hemen soruyorlar nereye diye ancak benim orada yazlığım olsa o güvenliğe sana ne kardeşim der geçerim anlatabildim mi? Çünkü orası şehir imar planında yol olarak gözüküyormuş ve bu prüzü belediyeden acilen çözmeleri gerekir diye düşünüyorum..
    Yol konusu dışında diğer bir olumsuzlukta (ki bazı durumlarda avantajda olabilir) personel çok genç sanırım büyük bir kısmı turizm otelcilik öğrencisi .Lobide Elçin Hanım (fotoğraflarda gördüğünüz hanımefendi) bize bir şeyler ikram etmek istedi barda limonata olduğunu düşündüğüm sıvıdan bir bardak istedim :) bardaki bayan kardeşimiz bana ne olduğunu bilmediğini sorması gerektiğini söyledi ,içeri gitti teyit aldı ve nihayet limonata olduğundan emin olduğumuz sıvıyı içebildik :)..
    Otelin bu olumsuzlukları dışında geri kalan ayrıntıları hoş eğer ucuza rezervasyon aldıysanız parasını fazlasıyla hakkettiğini belirtmek isterim .Eğer personel ve o yol konusuna bir çözüm getirirlerse tek sıkıntı odaların biraz ufak olması kalacaktır ben eşim ve biri bebek iki çocuğumla o odaya sığarım ama oğlum 12 yaş ve üstü olsaydı biraz kaygılanırdım açıkçası.
    Ramada akbük resort otelin genelde olumsuzluklarına değindim bu bahsettiklerim dışında gerçekten keyifli bir tatil yapacağınızı düşünüyorum en kötü ihtimal sabah kahvaltınızı yapın
    üstü açık araca atlayın inin denize orman +kumsal+mükemmel denizin tadını çıkarın yiğin için eğlenin..

    Araçla gelecekler için İzmir den İzmir aydın otobanına çıkın otobanda tüneli geçince söke ayrımından çıkın ,tabelaları takip edin ancak önemli bir durum var söke çıkışında didim ayrımından dönmeyin devam edin akbük tabelasını takip edin direk Akbük e girin Akbük ün içine girince mutlaka oteli sorun tabela filan yok belki yaza kadar çözerler o sorunu.
    (Aracınızla geleceksiniz alışverişinizi söke ye saklayın yol üstünde devasa outletler var
    tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla ve ucuza oralardan karşılayabilirsiniz (örn:http://www.novadasoke.com/)

    Tesisi baştan sona bizi gezdiren sabırla her sorumuza cevap veren Elçin hanıma şükranlarımı iletmek istiyorum Kendisi oteli tercih etmemiz konusunda bizi mart ayında ikna etmişti ve onun sözlerine istinaden baya bir oda rezervasyonu yaptık ve bence beklediğimizden de iyi bir tesisle karşılaştık.Bütün personel Elçin hanım gibi özverili olursa zaten tatilinizin kusursuz geçeceğini granti edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokolik35 -- 2 Haziran 2014; 13:15:35 >







  • Bende 20-26 Temmuz arası ramada akbükteyim. İnşallah güzel bir tatil geçiririz. Giden arkadaşların yorumları çok önemli.
    Ama içimden bir ses en iyi seçimi yaptığımızı söylüyor... Herkese iyi tatilller...
  • Gidenlerin tarihlerini ilk mesajda güncellerseniz sevinirim,burası ilerlediğinde kim ne zaman gidiyor ona göre takip ederiz.

    Benimki 13-18 Temmuz 2014.
  • 25-31 Ağustos tarihleri arasında oradayız inşallah :)
  • Bende bu furyaya kapıldım hadi hayırlısı. 18-23 haziran oradayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14-18 temmuz oradayiz kısmetse.
  • Bizde 21-26 temmuz arasında oradayız.

    Haziranda gidecek arkadaşlar paylaşırsa bizde ona göre bir pozisyon alacağız.

    Umarım herkesin tatili güzel geçer.
  • 20-26 temmuz aldim alicam. zor tutuyorum kendimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbük küçük biryer arkadaşlar. çok hareketli bir tatil yapacagınızı sanmıyorum :)
    artık didim merkeze gidersiniz.
  • Ben de şimdi 2 yetişkin + 1 çocuk 14-19 Temmuz arasına deniz tarafı satın aldım. World Card ile ödemediğim için indirim oranı biraz azaldı - Axess ile 6 taksitte 1200 TL + 12 TL iptal sigortası yaptırdım.

    Muhtemelen orası DH ekibi dolu olacak :)

    Bizden ilk kimin rezervasyonu vardı acaba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 10 Mart 2014; 11:35:32 >
  • Şuraya Ağustos için kıvrılayım :), erken giden arkadaşların yorum foto vs bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomvenom

    Şuraya Ağustos için kıvrılayım :), erken giden arkadaşların yorum foto vs bekliyoruz.

    +1

    ETS'deki fiyat listesine göre Mayıs başında açılacak gibi görünüyor. Sıcak fırsatlar başlığında Haziran'da gidecekler olduğunu hatırlıyorum. Giden arkadaşlar bilgi paylaşırsa çok iyi olur..

    Şimdi aldım ya, vakit geçmez bir türlü :o
  • istanbulda ramada akbük'e nasıl bir ulaşım seçiyorsunuz arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hassin

    istanbulda ramada akbük'e nasıl bir ulaşım seçiyorsunuz arkadaşlar.

    Biz Bursa'dan araba ile gideceğiz. Uçak, aktarma filan derken daha uzun sürüyor.

    Uçak için Muğla/Milas havaalanı sanırım en yakın oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada, ETS'deki Ramada sayfasında Yeme/İçme kısmı eksik görünüyor. Facebook sayfasında daha detaylı bir liste var :)

    RESTAURANTLAR & BARLAR

    Ana Restaurant
    Kahvaltı Açık Büfe :07:00-10:00
    Geç Kahvaltı Açık Büfe :10:00-11:00
    Öğlen Açık Büfe :12:30-14:30
    Akşam Açık Büfe :19:30-21:30
    Gece Çorbası ve snack büfesi :24:00-01:00

    Gün Boyunca Yiyecek Servisi
    Snack Bar’ da aperatifler : 12:00-17:00 Havuz başında
    Beach Bar’ da ızgara, sandviç, pizza,
    makarna, salata ve tatlı çeşitleri :11:00-16:00 Plajda
    Pide ve Gözleme Çeşitleri : 12:00-17:00 Havuz ve plajda
    Çay saatinde kek, kurabiye ve poğaça çeşitleri : 17:00-18:00 Havuz başında
    Dondurma Çeşitleri : 15:00-17:00 Havuz & Plajda
    Türk Tatlıları : 17:00-18:00 Havuz başında
    Lokma saati : 12:00-17:00 Plaj ve Havuzda

    Barlar

    Lobby Bar : 24 Hours (01:00-06:00 Soğuk sandviçler)
    Pool Bar : 10:00-24:00
    Vitamin Bar : 10:00-20:00
    Beach Snack Bar : 12:00-18:00
    Disco : 22:00-03:00

    A'la Carte Restaurantlar
    Geleneksel Türk Mutfağı A'la Carte : 19:30-21:30
    Haftada bir kez ücretsiz

    Balık A'la carte Restaurant : 19:30-21:30
    Haftada bir kez ücretsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 12 Mart 2014; 12:04:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok kararsızım arkadaşlar hayatımda ilk kez tatile çıkacağım 5 yıldızlı otelde ve balayı olacak .Siz nasıl olacağını düşünüyorsunuz almalımıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 13 Mart 2014; 16:37:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hassin

    Çok kararsızım arkadaşlar hayatımda ilk kez tatile çıkacağım 5 yıldızlı otelde ve balayı olacak .Siz nasıl olacağını düşünüyorsunuz almalımıyım ?

    Ramada'lar genel olarak iyidir. Çoğu 5 yıldızlı otelde olduğu gibi bunlarda da "balayı paket" vardır diye tahmin ediyorum. Odaya çiçek, şarap, çikolata vs servisi.

    Eğer bütçeniz buna uygunsa elbette gidilebilir. Zaten balayında ilk 2-3 gün düğünün yorgunluğunu atacak olduğunuz için nerede kaldığınızı pek fark etmeyeceksiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfiliz

    Bu arada, ETS'deki Ramada sayfasında Yeme/İçme kısmı eksik görünüyor. Facebook sayfasında daha detaylı bir liste var :)

    RESTAURANTLAR & BARLAR

    Ana Restaurant
    Kahvaltı Açık Büfe :07:00-10:00
    Geç Kahvaltı Açık Büfe :10:00-11:00
    Öğlen Açık Büfe :12:30-14:30
    Akşam Açık Büfe :19:30-21:30
    Gece Çorbası ve snack büfesi :24:00-01:00

    Gün Boyunca Yiyecek Servisi
    Snack Bar’ da aperatifler : 12:00-17:00 Havuz başında
    Beach Bar’ da ızgara, sandviç, pizza,
    makarna, salata ve tatlı çeşitleri :11:00-16:00 Plajda
    Pide ve Gözleme Çeşitleri : 12:00-17:00 Havuz ve plajda
    Çay saatinde kek, kurabiye ve poğaça çeşitleri : 17:00-18:00 Havuz başında
    Dondurma Çeşitleri : 15:00-17:00 Havuz & Plajda
    Türk Tatlıları : 17:00-18:00 Havuz başında
    Lokma saati : 12:00-17:00 Plaj ve Havuzda

    Barlar

    Lobby Bar : 24 Hours (01:00-06:00 Soğuk sandviçler)
    Pool Bar : 10:00-24:00
    Vitamin Bar : 10:00-20:00
    Beach Snack Bar : 12:00-18:00
    Disco : 22:00-03:00

    A'la Carte Restaurantlar
    Geleneksel Türk Mutfağı A'la Carte : 19:30-21:30
    Haftada bir kez ücretsiz

    Balık A'la carte Restaurant : 19:30-21:30
    Haftada bir kez ücretsiz



    Son iki paragraftaki alacarte ler hariç , üsttekilerin belirtilen zaman aralıgında olmak üzere hepsi ücretsiz mi ?havuzda plajda..vs dahil ?




  • arkadaşlar garip bir şekilde otopark ücretli diyor sizce doğrumudur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okan_mersin

    quote:

    Orijinalden alıntı: cfiliz

    Bu arada, ETS'deki Ramada sayfasında Yeme/İçme kısmı eksik görünüyor. Facebook sayfasında daha detaylı bir liste var :)

    RESTAURANTLAR & BARLAR

    Ana Restaurant
    Kahvaltı Açık Büfe :07:00-10:00
    Geç Kahvaltı Açık Büfe :10:00-11:00
    Öğlen Açık Büfe :12:30-14:30
    Akşam Açık Büfe :19:30-21:30
    Gece Çorbası ve snack büfesi :24:00-01:00

    Gün Boyunca Yiyecek Servisi
    Snack Bar’ da aperatifler : 12:00-17:00 Havuz başında
    Beach Bar’ da ızgara, sandviç, pizza,
    makarna, salata ve tatlı çeşitleri :11:00-16:00 Plajda
    Pide ve Gözleme Çeşitleri : 12:00-17:00 Havuz ve plajda
    Çay saatinde kek, kurabiye ve poğaça çeşitleri : 17:00-18:00 Havuz başında
    Dondurma Çeşitleri : 15:00-17:00 Havuz & Plajda
    Türk Tatlıları : 17:00-18:00 Havuz başında
    Lokma saati : 12:00-17:00 Plaj ve Havuzda

    Barlar

    Lobby Bar : 24 Hours (01:00-06:00 Soğuk sandviçler)
    Pool Bar : 10:00-24:00
    Vitamin Bar : 10:00-20:00
    Beach Snack Bar : 12:00-18:00
    Disco : 22:00-03:00

    A'la Carte Restaurantlar
    Geleneksel Türk Mutfağı A'la Carte : 19:30-21:30
    Haftada bir kez ücretsiz

    Balık A'la carte Restaurant : 19:30-21:30
    Haftada bir kez ücretsiz



    Son iki paragraftaki alacarte ler hariç , üsttekilerin belirtilen zaman aralıgında olmak üzere hepsi ücretsiz mi ?havuzda plajda..vs dahil ?

    Doğrudur. Adı üzerinde herşey dahil :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 17 Mart 2014; 23:01:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.