Şimdi Ara

Gözünüzü seveyim trafikte sakin olun,he deyin geçin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kısasa kısas şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu beyler/bayanlar sonuçta ne yapılacağından çok(hapis, idam vs.) sebep önemli. benim gördüğüm kadarıyla bunların en büyük sebebi maddiyat. kredisiz araç alan yok. borcu olmayan yok. bakın avrupa ya mesela, adamların rahat ve sakin olmalarının en büyük sebebi maddi sıkıntı olmaması. tek sebep değil, yanlış yorumlamayın ama en büyük sebep. kafada sürekli iş sıkıntısı, para sıkıntısı olan adam trafikte deliriyor. kendimize ayıracağımız, kafayı sıfırlayacağımız vaktimiz yok. bunun yanında dizilerde sürekli şaşalı hayatlar, sadece kız derdi olan genç işadamları falan. ne yalan söyleyeyim bana da koyuyor, ben de imreniyorum ulan altımda bi RangeRover olsa, iş yüküm olmasa da sekreter kızla entrikalı aşk hayatım olsa diye. bunun için isyan edip, trafikte kavga çıkarmıyoruz elbet ama bunlar milletin aklına alttan alttan yerleşiyor ve sonuçta herkes sinirli.

    bundan bir 10-15 sene önce trafikte böyle kavgaya yaklaştığımı ben hatırlamıyorum. ki o zamanlar daha cılız bir tiptim. şimdi ufacık bir şerit paylaşamama olayında bile millet köpürüyor şaşıyorum. ben kendi sinirimi tutmaya çalışan bir insandım, şimdi millete bakıyorum herkes sinir küpü. herkes durup bir derin nefes alsın böyle durumlarda. fark etmeden en sakinimiz bile delirebiliyor. en son yaşadığım olayda normal düşünmeye başlamam 5 dakikamı aldı.

    lafın özü şu ki; olayın temeline, buna hazırlanan zemine, bizi delirtenlere odaklanalım. bunları haketmiyoruz. ben ülkemden göç etmeyi düşünüyorum, kendi öz vatanımdan. sırf bu sinir harbi yüzünden. mecbur değiliz ama mecbur bırakılıyoruz.




  • Allah göstermesin benim babamı öldürecek kendisiyle birlikte bütün ailesini öldürür sonrada bir tane kendi kafama sıkarım.
    Babam öldükten sonra koyayım dünyasına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik Orta Doğu zihniyetine sahip ülkelerden biri olduğumuz için basit olayları gereksiz yere büyütüyoruz. ABD'de ya da Avrupa'da da benzeri oluyor ama insanlar medeni, camını kapatıp gidiyor dahası da gerekiyorsa polise ihbar geçiyor. Her şeyi kişiselleştirme gereği gösteren egosu tavan yapmış adamlar var memlekette, sallayın geçin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rena34

    iyide zaten haksız olan adama karşı geri vites yapıp haklısın falan derseniz daha da üstünüze gelir. Mağara adamları orman kanunlarını kullanır. Kim güçlüyse onun sözü geçer. Öyle pısırık bir şekilde evet abi haklısın abi derseniz daha da tepenize çıkarlar.

    +1

    Haklı veya haksız bir öküze abi çekerseniz tepenize çıkar.Karşı çıkarsanız böyle de hem dövüp hem vururlar.

    Bir kere bir hödük dolmuş şöförü ile yaşadık bu durumu.

    Türkiye'de bu tarz sıkıntı yaşamamak için ya yüksek rütbede polis,asker olacaksınız ya da ensesi kalın bir iş adamı veya iş adamı yakını.Öbür türlü çok sıkıntı çekersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.