Şimdi Ara

Gözlüksüz 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 52 inçlik gözlüksüz 3D TV Japonya'da
    Dimenco'nun gözlüksüz 3D destekli Full HD televizyonu Japonya raflarında yerini aldı.

    Autostereoscopic özellikli (gözlüksüz üç boyut) 52 inçlik Full HD TV artık hayal olmaktan çıktı, hatta Japon elektronik marketlerin raflarında yerini aldı. Yaklaşık 15.000 euro'dan satılacak olan Dimenco BDL5231-3D2R, 8ms gecikme oranına, 700 nit parlaklığa, 2000:1 kontrast ve 60Hz tazeleme oranına sahip.

    Toshiba'nın ve Samsung'un da gözlüksüz 3D TV'lerinin yakında piyasaya çıkacağını biliyoruz. Bakalım gözlüksüz 3D televizyonlar kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarabilecek mi, bekleyip göreceğiz.

    Alıntıdır.

    Sanırım yeni TV teknolojileri gelmeye başlıyor







  • Bence şuanda gözlüklü 3 boyut destekli tv teknolojisi yeni yeni oturmaya başladı.2010 tvlere nazaran çok daha kaliteli ve temiz görüntü verebilen tvler ürettiler.Bence gözlüksüz tvler çıksa bile bir sonraki neslini beklemekte fayda var.Sonuçta ilk nesil herzaman sorunlu oluyor.Sonradan hatalarını görüp düzeltiyorlar.Birde 15000 euroluk fiyat etiketi bizim ülkeminde 40-50 bin tl civarı bir paraya geleceğini düşünürsek tv yerine orta sınıf bir araba ya da tokinin evlerinden birine biraz daha para verip almak daha mantıklı gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deleteextra

    Bence şuanda gözlüklü 3 boyut destekli tv teknolojisi yeni yeni oturmaya başladı.2010 tvlere nazaran çok daha kaliteli ve temiz görüntü verebilen tvler ürettiler.Bence gözlüksüz tvler çıksa bile bir sonraki neslini beklemekte fayda var.Sonuçta ilk nesil herzaman sorunlu oluyor.Sonradan hatalarını görüp düzeltiyorlar.Birde 15000 euroluk fiyat etiketi bizim ülkeminde 40-50 bin tl civarı bir paraya geleceğini düşünürsek tv yerine orta sınıf bir araba ya da tokinin evlerinden birine biraz daha para verip almak daha mantıklı gibi


    Dediklerine aynen katılıyorum. Bu teknolojinin piyasada yaygınlaşması ve uygun fiyatlara inmesi 5 yıl sürer tahminimce o zamana kadar gözlüklü 3d veren teknolojiler iyice yaygınlaşmaya başlar. Bizde artık bu tip televizyonları incelemeye başlarız (kısır döngü)




  • Nerden alıntı? Gözlüksüz 3D TV lerde en büyük sorun izleme açısıdır, bu sorun nasıl çözülmüş? (ya da çözülmüş mü?)
  • arkadaşa katılıyorum 3D full HD TV lerde bu izleme açısı sorunu nasıl aşılmış ? Türkiye ye gelmesi ne kadar zaman alır acaba. belki alma imkanımız olmaz ama deneme şansımız olur en azından.
  • deleteextra çok haklı 50 bin tl'yi o televizyona vereceğime gider araba alırım daha iyi, daha çok keyfini sürebilirim. günün çoğunu dışarda geçiriyoruz,günde en fazla bir-iki saat izleyebileceğim bir televizyona o parayı vermek pek aklı işi değil; birde arkadaşların da dediği gibi izleme açısı sorununu nasıl ortadan kaldırdılar acaba ?
  • http://thecoolgadgets.com/dimenco-display-glasses-free-3d-tv-bdl5231-3d2r/

    Arkadaşlar buradan alıntı yaptım teknik bilgilere yer vermemiş site malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.