Şimdi Ara

Gozle gorulur gelisme neden 6 ay ve sonrasinda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
28.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler simdi dikkat ettiysenkz her before adter fotosu 6. Aydna sonra falan.

    Vucut ilk 1 ay isindi tamam
    2. Ay napti
    3. Ay nokdu
    4. Ve 5. Ay bitinine kadar vucut dogal STEROID Mi basti ? Cidden merak ediyorum :D dikkat ettiyseniz 4. Ayinda gogus kasi bile belli olmayan kisi 6. Ayda cikarmis oluyor.
    testestoronmu fazla salgilaniyor ? Bu konu hakkinda bilgili birisi bir aciklama yaparsa cok memnun olurum

    Bende mesela soyle
    1. Ay hic bisi yoktu(cm oynadi)
    2. Ay hic bisey (cm oynadinsadece)
    3. Ay kollar bombe yapti hatta bicepsi yandan sikinca top olmaya basladi.Triceps buyudu,dirsege kadar uzanmaya basladi yavastan. sadece kollarda fark oldu.Gerisi ayni.

    Cidden merak ettigim bir soru bu.Vucuttaki degisiklikleri biz farkedemiyormuyuz ? Yoksa degisiklikler birikip birikip bir gecedemi oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 2 Ağustos 2013; 15:03:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 6 ay sınırı diye bir şey yok.Ektosundur büyük ihtimalle bu sebeple gelişme(hacim) yavaş gelir.Devamlı kendini gördüğünden yavaş gelişen bölgelerde farkı anlayamazsın.Bu bir ihtimal tabi diğer ihtimal de gerçekten gelişememiş olman.6 aydan sonra gelişeceksin diye bir şey de yok.Yanlış giden bir şeyleri doğru yapmaya başlarsan gelişme olabilir.Yani bu olayların 6 ayla alakası yok.

    Bir ihtimal de sinirsel gelişimin tamamlanıp artık kasların gelişmeye başlaması.İlk başlardaki güç artışı sinirsel gelişimden geliyor mesela.Ama yine de 6 ay diye bir şey yok.Zaten kimisi 3 ayda da gayet gözle görülür değişim yaşayabiliyor.Vücut tipi,doğru yapılanlar,spor geçmişi vs hepsine bağlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 2 Ağustos 2013; 15:35:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uohk061_TS

    6 ay sınırı diye bir şey yok.Ektosundur büyük ihtimalle bu sebeple gelişme(hacim) yavaş gelir.Devamlı kendini gördüğünden yavaş gelişen bölgelerde farkı anlayamazsın.Bu bir ihtimal tabi diğer ihtimal de gerçekten gelişememiş olman.6 aydan sonra gelişeceksin diye bir şey de yok.Yanlış giden bir şeyleri doğru yapmaya başlarsan gelişme olabilir.Yani bu olayların 6 ayla alakası yok.

    Bir ihtimal de sinirsel gelişimin tamamlanıp artık kasların gelişmeye başlaması.İlk başlardaki güç artışı sinirsel gelişimden geliyor mesela.Ama yine de 6 ay diye bir şey yok.Zaten kimisi 3 ayda da gayet gözle görülür değişim yaşayabiliyor.Vücut tipi,doğru yapılanlar,spor geçmişi vs hepsine bağlı.

    Ekto degilim,mezoyum.
    Beslenmem vs hersey normal bulktayim 2.protein 4.karb aliyorum vucut agirlimin.Ara ogunleri ihmal etmem.

    Zaten benim sorunum kucuk kas gruariyla degil,buyuklerke.Mesela goguslerle.Omuz zaten genis ve baslari iri,kollardada gozle gorulur irilesme oldu arkadaslarim bile farketti.

    Benim 6.aydan kastim gogus,bacak gibi kas gruplariydi aslinda.Mesela bende suan gogus cok az.Umarim anlatabilmisimdir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce spor yapıp bıraktıysan vücut alışık olduğu için 3 ayda yenilenebilirsin.

    Diğer türlü ilk 3 ay vücudun spora alışması, sıkılaşması söz konusudur. Devamındaki süreçte ise gelişim başlar.

    Ayrıca 6 ay gibi spesifik bir rakam vermek pek doğru gelmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 2 Ağustos 2013; 18:45:46 >
  • Her ay birkaç cm artış olur, 6 ay bir araya gelince anca gözle görülür bir fark olur diye 6 ay deniyor. Yuvarlama bir rakam bu. Senin sandığın gibi 1 de birşey yok, 2-3-4 de yok, 5. ayın son haftasında yok, 6. aya girdin hoba rambosun falan değil
  • 6 ayda apartman temeli atabilirsek ne mutlu dostum.
  • şu yaşıma kadar bargiks hep 0 oldu.ramazanfa çalıştım sandalye yardımı ile 30 çekmeye başladım.dün gittim asıldım bi yere 4 tane çektim.asıldığım yer düzügn bi bar olsa idi belki daha rahat çekerdim.evde asıldım,ki dizleirm yere değer, o halde bile bir kaç tane çektim.işte sana kısa sürede gelişme.ama bakarsan öyle yusyuvarklak omuzlarım yok.değişikliğimi ise en belirgin giremediğim pantollona girince anladım.hem 50 kilo ile bacak kaçlışıyorum hem aks belirignleşmiş hemde yağlar erimiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    Her ay birkaç cm artış olur, 6 ay bir araya gelince anca gözle görülür bir fark olur diye 6 ay deniyor. Yuvarlama bir rakam bu. Senin sandığın gibi 1 de birşey yok, 2-3-4 de yok, 5. ayın son haftasında yok, 6. aya girdin hoba rambosun falan değil

    Anladim hocam ben zannediyorum 5. Ayda falan obaaa rambo mod on :D dedigibiz gibi zaten suan cm oynuyor bakalim insallah 6. Aylari 1 seneleri gorucem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takdiri ilahi kardeşim.Çok kurcalamamak lazım böyle şeyleri
  • ekto, mezo nedir kardeşler?
  • Ya ilk 6 ayda birşey yok ben 3 ayda çevremdekiler tarafından fark edilmeye başladım.Düzenli yedim düzenli besin desteği aldım antremanı hiç aksatmadım 3 ayda gözle görülür fark yarattım.

    Sigara alkol yok.
  • İlk 6 ay olayı yalnızca daha önce spor yapmamış yani kas hafızası olmayanlar için geçerlidir.

    İlk 6 ay vücut sıkılaşır, spora hazır hale gelir.

    Sonrasında acı dolu ama bir o kadar da güzel zamanlar başlar
  • kendini fark edebilmen ortalama 1 sene sonrasında oluyor. eğer düzenli ağır antrenman yapıyor ve takviyelerini kullanıyorsan bu geçerli. kasların hacimlenmesi ortalama çok iyi anrtenmanla minimum 1 sene sonra kendini farkedebilirsin.
  • İlk 3 ay zaten alışması evresi gerek ağırlıklar gerek beslenme dinlenme olay 6-7 ay sonra başlıyor ee tabi hakkını vermişseniz gözle görülür bir şeyler olacaktır elbet.
  • Arkadaşlar bu konuyu iyiki açmışım.
    5. aydayım şuanda.Göğüslerim belirginleşti.Yani şöyle diyim bu göğüsümün iyicene oturması için böyle tam "göğüs kası" olması için 2 ay ıdaha var.Yanlar ve üstler özellikle.Göğüslerimden yakınmışım galiba bu konuda ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 9 Ekim 2013; 19:26:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZapieL

    Arkadaşlar bu konuyu iyiki açmışım.
    5. aydayım şuanda.Göğüslerim belirginleşti.Yani şöyle diyim bu göğüsümün iyicene oturması için böyle tam "göğüs kası" olması için 2 ay ıdaha var.Yanlar ve üstler özellikle.Göğüslerimden yakınmışım galiba bu konuda ben.

    ben şuan 4.aydayım 2.aydan ıtıbaren aslında saglam gelışme gordum ama yeterlı gelmıyor bıde yag oranımı duşurmem gerek 6.ayı sabırsızlıkla beklıyorum :D
  • Bende gözle görülür gelisme 1.aydan itibaren baslamisti. Yağsiz bir vucudunuz varsa ve biraz da hardcore calisiyorsaniz daha hizli gelisirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.