Şimdi Ara

Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik Nedir ve Neden Kullanılmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gözenek Nedir? Gözenekler Nasıl Kapanır?


    Cildinizdeki gözenekler, cildinizin nefes almasını sağlayan ve cildi dış etkilerden koruyan, aynı zamanda da vücudunuzdan ter ve yağ çıkışını sağlayan hücrelerdir. Gözenek sıkılaştırıcı tonik ile sağlanan sağlıklı bir gözenek yapısı cildinizin daha canlı görünmesinin en önemli faktörlerinden birisidir. Gözeneklerimiz çeşitli nedenlerle zamanla tıkanabilir ve genişleyebilir. İyi temizlenmemiş makyaj kalıntıları, gün içerisinde cildinizde biriken kirler, olumsuz şehir hayatının koşulları gözeneklerinizin tıkanmasının başlıca nedenleridir. Cilt tipimize uymayan cilt bakım ürünlerini kullanmak da gözeneklerinizin genişlemesine neden olabilir.


    Agarta Kozmetik hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için lütfen https://www.agartakozmetik.com.tr/agarta-bitkisel-kozmetik-hakkinda sayfasınız ziyaret ediniz.


    Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik Nedir ve Neden Kullanılmalıdır?

    Gözenekleriniz tıkandığında ve genişlediğinde, cildiniz kirlenir, nefes alamaz ve hoş olmayan lekeler ve noktalar oluşur. Böyle bir durumla karşılaşmamak için gözeneklerinizi uygun bir yöntemle temizlemeniz ve sıkılaştırmanız gerekir. Bu yöntemlerin en kolaylarından biri de cilt tipinize uyumlu gözenek sıkılaştırıcı tonik kullanımıdır. Temizlenen gözenekleriniz açılacak ve kullanacağınız doğal cilt bakım ürünleri de cildimizde daha hızlı ve etkili bir şekilde emilimini sağlayacaktır.


    Günlük cilt bakımımızı tamamlarken genellikle cilt temizleyicileri ve yüz maskeleri kullanıyor olsak da tıkanmış gözeneklerimizi açtıktan sonra gözeneklerimizi sıkılaştırmak da gerekir. 


    Agarta Kozmetik cilt bakım ürünleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için https://www.agartakozmetik.com.tr/cilt-bakim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


    Cildinizin fazla yağ üretmesi veya gün içinde toz ve kirlerin gözeneklerimizi tıkaması sonucu gözenekler büyür, canlılığını ve parlaklığını kaybederek leke oluşumuna açık hale gelir. Daha çok yağlı cilde sahip kişilerde görülse de her cilt tipinde gözenek genişlemesi problemi yaşanabilir. Eğer sağlıklı gözeneklere ve canlı bir cilde sahip olmak istiyorsanız gözenek sıkılaştırıcı tonik kullanımı günlük cilt bakım uygulamalarınız arasında mutlaka yer almalıdır.



    Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik Önerisi 


    Peki, en iyi gözenek sıkılaştırıcı tonik hangisidir? Alırken nelere dikkat edilmelidir? Gözenek sıkılaştırıcı tonikleri seçerken öncelikle cilt tipinizi iyi tanımalısınız. Cilt yapınızın yağlı, kuru, hassas veya karma olması seçeceğiniz tonikte temel belirleyici unsurdur. Cilt tipinize uymayan bir cilt bakım ürünü kullanmanız gözeneklerinizi sıkılaştırmak ve iyileştirmekten daha çok yapısının bozulmasına neden olabilir. Toniklerin içeriğinde cildinizde duyarlılık oluşturacak bir bileşen olmamasına da dikkat etmelisiniz. Doğal bileşenlerden üretilmiş ve paraben içermeyen doğal bir gözenek sıkılaştırıcı tonik tercihiniz etmelisiniz.


    Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik Nasıl Kullanılır?


    Cilt tipinize uygun toniği belirledikten sonra gelelim sıkılaştırıcı toniğin uygulanmasına. Gözenek sıkılaştırıcı tonik kulllanımı şu şekildedir; Günlük cilt temizleme işleminizi bitirdikten sonra toniği bir parça pamuğa damlatarak cildinize hafif dairesel hareketlerle sürmelisiniz. Uygulama yaptığınız pamuğun kirlenmesi durumunda pamuğu yenilemeniz faydalı olur. Gözeneklerinizin büyüklüğüne ve cilt tipinize bağlı olmakla birlikte sabah ve akşam bu uygulamayı yapmanız sağlıklı gözeneklere sahip olmanız için yeterlidir.


    Ayrıntılı bilgi için; https://www.agartakozmetik.com.tr/gozenek-sikilastirici-tonik-nedir-ve-ne-ise-yarar










  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.