Şimdi Ara

No Touch Lazer Ameliyat Sonrasi Süreç Merak edenler icin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
5
Favori
58.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkasdaslar. Merak edenler ve yaptirmak isteyenler icin konu takip edilebilir hergunumu yazicam bu konu altinda.

    Goz numarasi 2.0 astigmat uzak
    Korniya kalinligi 613

    Tektikler ameliyattan 1 hafta once yaklasik 4 saat surdu ucretsiz yapildi yalnizca 50 tl muayane ucreti odendi.
    Ve sonuc
    Goz hem normal hemde No Touch Lazer uygun.

    Tercihimiz No Touch Lazer tarafindan oldu.

    Ameliyat gunu 29.12.2017 cuma gunu veni vidi goz hast bostanci şubesi.
    Ameliyata aksam 5 gibi cagrildik
    Gittigimizde cok iyi ilgiyle karsilandik yaklasik yine 1 saat kadar ilaclar kullanildi. Ilgi alaka super titiz ve temiz merak edenler icin.

    Ve ameliyat ani geldi. Yaklasik 1 goz 40 sn surdu. Diger gozde ayni sekilde.

    Damlalar falan sikildi ve amleiyat haneden cikarildik.

    Gözde lens var ayrica robot gozlugu gibi gunes gozlugu verildi 4 gun boyunca yatarken dahil takilacak denildi rahat bi gozluk. Ve 6 ay boyunca disari cikilinca gunes gozlugu takilacak.

    Ilaclar icin detayli recete kullanim talimatiyla beraber verildi ilaclar alindi 4 adet yaklasik 58 tl tuttu.

    Ameliyat sonrasi ilk gece :
    Evde agrilar batmalar ve goz yasarmasi basladi. ( dayanilmayacak gibi degil) net goremiyorsunuz hep flu agrilar batnalar gece sabaha kadar devam etti ilaclar surekli saatinde kulanildi.


    1.gün 30.12.2017

    Sabah uyandimda agri fazla yoktu gozlerde capaklanma vardi ilaclari kullaninca gitti. Oglen gibi yine yanma batmalar devam etti. Danlalardan 1 tanesi ihtiyac halinde kullanima uygun oldugunda damlatilabilirdi. Kullandik. Biraz rahatlatiyor.

    Gorme net degil suanda telefona bakamiyorum gozluk cikinca isaga bakamiyorum duvardaki saati goremiyorum 48 saat bu durum boyle olacak. Bilgisi verilmisti.

    2.gün 31.12.2017
    Sabah uyandimda gozlerimi acamadim capaklanmadan dolayi hemen damlalar yapilip acabildim.
    Agrilar dahada artti Siddetli yanmalar ve batmalar var damlalar bir nevze rahatlatiyor ama yine devam ediyor gorme net degil halen duvardaki saati goremiyorum ornek olarak yazdim. 48 saat dolmak uzere... duzelcek diye umut ediyorum.

    3.gun 01.01.2018

    31.12.2017 gecesi sabah kadar agrilar siddetli idi

    kalktigimda oglenn gibi gozlerimizi zor actim biraz zaman gectikten sonra agrilar kayboldu yalnizca arada bi batmalar oluyor duvardaki saati cok net olmasa bile anlayabiliyorum 4.gun gozluk ve lens kalkacak yarin kontrol var sonuclari paylasacagim yine.

    4.gün 02.01.2018

    Bugun az agrilar oldu oglen gibi
    Doktora gittim lens ve gunes gozlugu cikarildi.
    Gorme net degil doktor 1 ayi bulacagini soyledi netligin operasyon gayet iyi gecti 10 gun sonra tekrar kontrole gidecegim.

    Baya ara verdik 05.10.2018 hersey yolunda ilaclar falan kullanmiyorum hatta temmuz ayinda tatile gittim denize falanda girdim hic bir sikinti yok her seyi hd kalitede goruyorum


    10-09-2020

    Ardaşlar yaklaşık 3 yıl olacak.

    görme ile alakalı herhangi bir problem yok

    tek sorun yaz aylarında gözlük kullanmak gerekiyor yoksa batma oluyor gibi ciddi batma değil gece mesela yakından telefona bakarken tam ışıkta hemen gözleri alıyor. ama televizyon izlerken hiç sıkıntı

    sonuç olarak ben memnunum

    Merak edilen bir sey varsa sorulabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayenne_41 -- 10 Eylül 2020; 13:49:58 >







  • Durumunuz şuanda nedir tamamen düzeldi mi
  • Ameliyat ücreti ne kadardi
  • Baya ara verrdim.

    Durum suanda cok.iyi her sey yolunda ufaktan gunes halen etkiliyor gerisinde sorun yok gormem cok net.
  • Merhaba bende ameliyat olacağım..



    https://forum.donanimhaber.com/lazer-ameliyati-olacagim-gozlukten-kurtulma-icin--133877447#133877447



    Konu açtım yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar yaklasik 10 ay oldu suanda gormem gayet iyi ilac falan kullanmayi biraktim yaklasik 1 ay oncesine kadar bu tarihe kadar ara sira ilaca ihtiyac duydum cok nadir olsada batmalardan oturu suanda hic bir sikinti yok.
  • lazer göz çizdirme operasyonu için bağdat caddesi şubesine gittim telefonda 170tl(muayene)+2295tl(başlayan fiyatlarda operasyon ücreti) olduğunu söyledir birde %10 enflasyonla mücadele indirimi yalanı da varmış, randevumu aldım ve 170tl lik muayene ücretini ödedim ardından ameliyata elverişli olup olmadığımı anlaşılması için yapılması gereken tetkik için 300tl istediler tabi itiraz ettim böyle bir ücretten bahsedilmediğini şeklinde ardından benimle ilgilenen kişi tamam doktor beye sorayım geleyim dedi ardından tamam o ücreti sizden almayacağız ama ameliyat ücretiniz 4.000tl dedi ;kısaca bildiğiniz ticaret hane daha gözümün ameliyata elverişli mi bilmeden hangi operasyon şekliyle ameliyat olacağımı söylemeden 4000tl lik köstürme peşindeler. pılımı pırtılı toplayıp oradan ayrıldım olan 170 tlme oldu tabi ki bunları bilerek gidin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cayenne_41

    Arkadaslar yaklasik 10 ay oldu suanda gormem gayet iyi ilac falan kullanmayi biraktim yaklasik 1 ay oncesine kadar bu tarihe kadar ara sira ilaca ihtiyac duydum cok nadir olsada batmalardan oturu suanda hic bir sikinti yok.
    Hocam öncelikle geçmiş olsun, bende "no touch" kullanarak ameliyat olmak istiyorum, şuan görüşünüz nasıl ? güneş hassasiyeti geçti mi ? buradan veya özelden ne kadar ücret ödediniz yazarsanız sevinirim.
  • Suanda hersey nornal gunes hassasiyeti cok azda olsa var.
    Gece mesela.cok yogun isik gozumu alabiliyor onun haricinde iyi yaklasik 2500 tl mal oldu
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    Suanda hersey nornal gunes hassasiyeti cok azda olsa var.

    Gece mesela.cok yogun isik gozumu alabiliyor onun haricinde iyi yaklasik 2500 tl mal oldu
  • Hocam hd kalıtede çok iyiymiş keşke 4k da olsa
  • 28 Kasım 2019 tarihinde saat 17.25 ameliyat oldum. Hazırlık aşaması yarım saat sürdü. Bugün 17 Aralık ameliyat ın 19 günü görme düzeyim lens düzeyine geldi hatta daha iyi gece görüşüm lens e göre daha fazla görüyorum daha net. 3500 ameliyat fiyatı pazarlık ettim 3000 verdim kredi kartı 3 taktik yaptırdım. Göz damları 250 tl buldu artı muayene ücreti göz tetkikleri de 250 toplam 3500 masraf
  • Merhaba,
    Ben de yakın zamanda bu ameliyatı oldum. Üzerinden 10 gün falan geçti. Benim gözlerim sağ 11 miyop + 1 astigmat, sol 12 miyop 0.75 astigmat idi.
    Veni vidi pendikte ameliyat oldum. Benim göz numaralarım çok yüksek olduğundan 'kompleks' adı altında ameliyat fiyatını yükselttiler(7k). Açıkçası para önemli değil gözüm iyi olsun yeter.
    Ek olarak şunu da söylemeliyim. Doktorum(Sn Veysi bey) gözlerimin numaralarını 0'lanabileceğini söyledi ama ameliyat sırasında ameliyatı yapan cihaz bu değerleri kabul etmedi. sağda 1 solda 1.5 numara miyop kalabileceğini söyledi doktor.

    Öncelikle ben de ameliyat sonrası yaşadıklarımı anlatayım da sevaba gireyim istiyorum. Biliyorum insanlar fellik fellik bu soruların cevabını arıyorlar.

    1.Gün
    Ameliyatı 14:00 gibi oldum. Ameliyata girmeden bu denli bir gözle hiçbir şey göremiyordum herşey bulanıktı doğal olarak. Ameliyattan çıktığımda göreli olarak oldukça düzelme oldu. Gözüm uyuşturulmuş olduğu için ilk zamanlar bişey hissetmedim. Uyuşturucu etkisi geçince gözlerimde yanma oldu. 5 saniye açıyordum hemen gözyaşı basıyordu gözümü. Bu arada Damlaları saatinde kullandım hep.

    2-5.Gün
    Geceyi atlattıktan sonra ne yanma ne batma kaldı. Tabiki gözüm anormal hissediyordu ama ekstra sıkıntı çekmiyordum. Gözlerimdeki netlik günden güne iyileşti. Sadece 5.güne doğru ameliyat sıorasında takılan koruyucu lens geceleri rahatsız etmeye başladı. Zaten 5. gün de kontrolde doktor onu çıkardı.
    5.gün not: Lens çıkmadan görüntü iyiydi, sonra tekrar bozuldu. o günü öyle atlattım. Bunu doktora sorduğumda gözüme tekrar şekil verildiğini ve kuruluk olacağını, gözüm kendini toparladıkça kuruluğun gideceğini ve netliğin de artacağını söyledi.
    Genel not: sağ gözüm ameliyat sonrası hep sola göre bir tık daha iyi görüyor.

    6-10.Gün :
    Gözlerim tekrar 5.gündeki netliğine 6.günün sabahında döndü. Takip eden birkaç gün de daha da iyileşti. karanlık yerlere girdiğimde (ör: otopark) harelenme oluyor fakat doktor böyle şeylerin olmayacağını söylemişti, umarım geçicidir. Sonraki günlerde ise sanki yeterince hızlı iyileşmiyormuş gibi bir hisse kapıldım. Çünkü her gün gözlerim aynı netlikte görüyor, daha iyiye gitmiyor.
    Lakin şunu da söylemem lazım. Gözlerime her ne zaman verilen nemlendirici damlayı damlatsam bir anda görüntü HD oluyor. O zaman görüşüm çok güzel geliyor. Keşke o şekilde kalsam diyorum.

    Cayenne hocama sorum şudur

    Bulanıklık sizde ne kadar bir sürede düzeldi ?
    Gözyaşı arttırmak için doktorun verdiği süt gibi olan damla haricinde bir şey yaptınız mı ?

    Edit: Bugün (21.Gün) tekrar kontrole gittim. Gözlerimi ölçüler söylenene göre miyopum yok denecek kadar azalmış. Neredeyse 0 oldu gibi konuştu doktor. Lakin aynı gün gece mecburiyetten yola çıkmak zorunda kaldım(git gel 75km) . Ama çıkmaz olaydım. Her ışık kocaman patlıyor. Halo efekt demişler yabancılar buna. Eğer bu durum daha iyiye gitmez ise mutlu mesut devam eden iyileşme süreci tam bir fiyasko olacak. Hayallerim suya düşmüş olacak. Umarım bu durum kısa sürede yok olur ya da daha iyiye gider. Doktor 1 ay sonraya tekrar kontrol günü verdi. Gelişme oldukça burayı güncelleyeceğim.

    Edit 2 : Ameliyat üzerinden 1 yıl geçti. Hareli görme (halo effect) hala devam ediyor. Gece mecbur kalmadıkça yola çıkmıyorum. Çıkmak zorundaysam damla damlayı Göz bebeklerinin küçülmesini sağladıktan sonra çıkıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomputerci -- 22 Ocak 2021; 11:24:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gomputerci

    Merhaba,
    Ben de yakın zamanda bu ameliyatı oldum. Üzerinden 10 gün falan geçti. Benim gözlerim sağ 11 miyop + 1 astigmat, sol 12 miyop 0.75 astigmat idi.
    Veni vidi pendikte ameliyat oldum. Benim göz numaralarım çok yüksek olduğundan 'kompleks' adı altında ameliyat fiyatını yükselttiler(7k). Açıkçası para önemli değil gözüm iyi olsun yeter.
    Ek olarak şunu da söylemeliyim. Doktorum(Sn Veysi bey) gözlerimin numaralarını 0'lanabileceğini söyledi ama ameliyat sırasında ameliyatı yapan cihaz bu değerleri kabul etmedi. sağda 1 solda 1.5 numara miyop kalabileceğini söyledi doktor.

    Öncelikle ben de ameliyat sonrası yaşadıklarımı anlatayım da sevaba gireyim istiyorum. Biliyorum insanlar fellik fellik bu soruların cevabını arıyorlar.

    1.Gün
    Ameliyatı 14:00 gibi oldum. Ameliyata girmeden bu denli bir gözle hiçbir şey göremiyordum herşey bulanıktı doğal olarak. Ameliyattan çıktığımda göreli olarak oldukça düzelme oldu. Gözüm uyuşturulmuş olduğu için ilk zamanlar bişey hissetmedim. Uyuşturucu etkisi geçince gözlerimde yanma oldu. 5 saniye açıyordum hemen gözyaşı basıyordu gözümü. Bu arada Damlaları saatinde kullandım hep.

    2-5.Gün
    Geceyi atlattıktan sonra ne yanma ne batma kaldı. Tabiki gözüm anormal hissediyordu ama ekstra sıkıntı çekmiyordum. Gözlerimdeki netlik günden güne iyileşti. Sadece 5.güne doğru ameliyat sıorasında takılan koruyucu lens geceleri rahatsız etmeye başladı. Zaten 5. gün de kontrolde doktor onu çıkardı.
    5.gün not: Lens çıkmadan görüntü iyiydi, sonra tekrar bozuldu. o günü öyle atlattım. Bunu doktora sorduğumda gözüme tekrar şekil verildiğini ve kuruluk olacağını, gözüm kendini toparladıkça kuruluğun gideceğini ve netliğin de artacağını söyledi.
    Genel not: sağ gözüm ameliyat sonrası hep sola göre bir tık daha iyi görüyor.

    6-10.Gün :
    Gözlerim tekrar 5.gündeki netliğine 6.günün sabahında döndü. Takip eden birkaç gün de daha da iyileşti. karanlık yerlere girdiğimde (ör: otopark) harelenme oluyor fakat doktor böyle şeylerin olmayacağını söylemişti, umarım geçicidir. Sonraki günlerde ise sanki yeterince hızlı iyileşmiyormuş gibi bir hisse kapıldım. Çünkü her gün gözlerim aynı netlikte görüyor, daha iyiye gitmiyor.
    Lakin şunu da söylemem lazım. Gözlerime her ne zaman verilen nemlendirici damlayı damlatsam bir anda görüntü HD oluyor. O zaman görüşüm çok güzel geliyor. Keşke o şekilde kalsam diyorum.

    Cayenne hocama sorum şudur

    Bulanıklık sizde ne kadar bir sürede düzeldi ?
    Gözyaşı arttırmak için doktorun verdiği süt gibi olan damla haricinde bir şey yaptınız mı ?

    Edit: Bugün (21.Gün) tekrar kontrole gittim. Gözlerimi ölçüler söylenene göre miyopum yok denecek kadar azalmış. Neredeyse 0 oldu gibi konuştu doktor. Lakin aynı gün gece mecburiyetten yola çıkmak zorunda kaldım(git gel 75km) . Ama çıkmaz olaydım. Her ışık kocaman patlıyor. Halo efekt demişler yabancılar buna. Eğer bu durum daha iyiye gitmez ise mutlu mesut devam eden iyileşme süreci tam bir fiyasko olacak. Hayallerim suya düşmüş olacak. Umarım bu durum kısa sürede yok olur ya da daha iyiye gider. Doktor 1 ay sonraya tekrar kontrol günü verdi. Gelişme oldukça burayı güncelleyeceğim.

    Edit 2 : Ameliyat üzerinden 1 yıl geçti. Hareli görme (halo effect) hala devam ediyor. Gece mecbur kalmadıkça yola çıkmıyorum. Çıkmak zorundaysam damla damlayı Göz bebeklerinin küçülmesini sağladıktan sonra çıkıyorum
    Hocam şuan ki güncel durumunuz nedir? bende olmayı düşünüyorum da bu ameliyatı daha dogrusu ameliyat bile denmez de işte neyse .




  • Kardeşim ben de oldum bu ameliyatı, şuan 16 gün oldu ve yazıları falan çift görüyorum bu norma mi, sizde de olmusmuydu böyle. Ve gözlerin netlik kazanıp düzelmesi kaç gün sürüyor acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gomputerci

    Merhaba,
    Ben de yakın zamanda bu ameliyatı oldum. Üzerinden 10 gün falan geçti. Benim gözlerim sağ 11 miyop + 1 astigmat, sol 12 miyop 0.75 astigmat idi.
    Veni vidi pendikte ameliyat oldum. Benim göz numaralarım çok yüksek olduğundan 'kompleks' adı altında ameliyat fiyatını yükselttiler(7k). Açıkçası para önemli değil gözüm iyi olsun yeter.
    Ek olarak şunu da söylemeliyim. Doktorum(Sn Veysi bey) gözlerimin numaralarını 0'lanabileceğini söyledi ama ameliyat sırasında ameliyatı yapan cihaz bu değerleri kabul etmedi. sağda 1 solda 1.5 numara miyop kalabileceğini söyledi doktor.

    Öncelikle ben de ameliyat sonrası yaşadıklarımı anlatayım da sevaba gireyim istiyorum. Biliyorum insanlar fellik fellik bu soruların cevabını arıyorlar.

    1.Gün
    Ameliyatı 14:00 gibi oldum. Ameliyata girmeden bu denli bir gözle hiçbir şey göremiyordum herşey bulanıktı doğal olarak. Ameliyattan çıktığımda göreli olarak oldukça düzelme oldu. Gözüm uyuşturulmuş olduğu için ilk zamanlar bişey hissetmedim. Uyuşturucu etkisi geçince gözlerimde yanma oldu. 5 saniye açıyordum hemen gözyaşı basıyordu gözümü. Bu arada Damlaları saatinde kullandım hep.

    2-5.Gün
    Geceyi atlattıktan sonra ne yanma ne batma kaldı. Tabiki gözüm anormal hissediyordu ama ekstra sıkıntı çekmiyordum. Gözlerimdeki netlik günden güne iyileşti. Sadece 5.güne doğru ameliyat sıorasında takılan koruyucu lens geceleri rahatsız etmeye başladı. Zaten 5. gün de kontrolde doktor onu çıkardı.
    5.gün not: Lens çıkmadan görüntü iyiydi, sonra tekrar bozuldu. o günü öyle atlattım. Bunu doktora sorduğumda gözüme tekrar şekil verildiğini ve kuruluk olacağını, gözüm kendini toparladıkça kuruluğun gideceğini ve netliğin de artacağını söyledi.
    Genel not: sağ gözüm ameliyat sonrası hep sola göre bir tık daha iyi görüyor.

    6-10.Gün :
    Gözlerim tekrar 5.gündeki netliğine 6.günün sabahında döndü. Takip eden birkaç gün de daha da iyileşti. karanlık yerlere girdiğimde (ör: otopark) harelenme oluyor fakat doktor böyle şeylerin olmayacağını söylemişti, umarım geçicidir. Sonraki günlerde ise sanki yeterince hızlı iyileşmiyormuş gibi bir hisse kapıldım. Çünkü her gün gözlerim aynı netlikte görüyor, daha iyiye gitmiyor.
    Lakin şunu da söylemem lazım. Gözlerime her ne zaman verilen nemlendirici damlayı damlatsam bir anda görüntü HD oluyor. O zaman görüşüm çok güzel geliyor. Keşke o şekilde kalsam diyorum.

    Cayenne hocama sorum şudur

    Bulanıklık sizde ne kadar bir sürede düzeldi ?
    Gözyaşı arttırmak için doktorun verdiği süt gibi olan damla haricinde bir şey yaptınız mı ?

    Edit: Bugün (21.Gün) tekrar kontrole gittim. Gözlerimi ölçüler söylenene göre miyopum yok denecek kadar azalmış. Neredeyse 0 oldu gibi konuştu doktor. Lakin aynı gün gece mecburiyetten yola çıkmak zorunda kaldım(git gel 75km) . Ama çıkmaz olaydım. Her ışık kocaman patlıyor. Halo efekt demişler yabancılar buna. Eğer bu durum daha iyiye gitmez ise mutlu mesut devam eden iyileşme süreci tam bir fiyasko olacak. Hayallerim suya düşmüş olacak. Umarım bu durum kısa sürede yok olur ya da daha iyiye gider. Doktor 1 ay sonraya tekrar kontrol günü verdi. Gelişme oldukça burayı güncelleyeceğim.

    Edit 2 : Ameliyat üzerinden 1 yıl geçti. Hareli görme (halo effect) hala devam ediyor. Gece mecbur kalmadıkça yola çıkmıyorum. Çıkmak zorundaysam damla damlayı Göz bebeklerinin küçülmesini sağladıktan sonra çıkıyorum
    Kardeşim ben de oldum bu ameliyatı, şuan 16 gün oldu ve yazıları falan çift görüyorum bu norma mi, sizde de olmusmuydu böyle. Ve gözlerin netlik kazanıp düzelmesi kaç gün sürüyor acaba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cayenne_41

    Arkadaslar yaklasik 10 ay oldu suanda gormem gayet iyi ilac falan kullanmayi biraktim yaklasik 1 ay oncesine kadar bu tarihe kadar ara sira ilaca ihtiyac duydum cok nadir olsada batmalardan oturu suanda hic bir sikinti yok.
    Kardeşim ben de oldum bu ameliyatı, şuan 16 gün oldu ve yazıları falan çift görüyorum bu norma mi, sizde de olmusmuydu böyle. Ve gözlerin netlik kazanıp düzelmesi kaç gün sürüyor acaba
  • SmartSurface No Touch ile lazer yaptıran var mı? Dünya Göz Ataköy'de Schwind Amaris 1050RS varmış bu makine ile kişiye özel tedavi yapılabiliyormuş. SmartSurface Veni Vidi'de var mı diye sordum merkezi arayın dediler.
  • 12 Haziran 2020 tarihinde medicalpark florya hastanesinde no touch lazer yaptırdım. Neredeyse 1 ay olacak. Son 10 gündür sol gözüm net ama sağda hala bulanıklık var. Doktor 2 tüp kan alarak otolog ( yanlış yazmış olabilirim ) serum hazırladı ve 2 hafta kullanmamı söyledi.yarın 1 hafta olacak hala sağ gözde düzelme yok. Aksine sol gözde son 2 gündür bulanık. Sadece akşamları biraz netleşiyor onun dışında göremiyorum. lensler çıktıktan 10 gün sonraki süreçte de sağ gözüm net sol çok bulanıktı. Değişik bi durum yaşıyorum. Doktor 1-6 ay gibi bir iyileşme süreci olacağını söylemişti, 2 gün sonra 1 ay olacak. Sağ gözde hala iyileşme yok. İyice moralim bozulmaya başladı.
  • meshgul kullanıcısına yanıt
    Evet Otolog Serum diye geçiyor. Göz damlası niyetine , göz kuruluğu için vermiş. İnşallah geçer, moralini bozma.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.