Şimdi Ara

Göz kasılmaları göz kasılması gözüm kasılıyor ışık çakması şimşek çakması ışıkların gidip gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bundan 5 ay önce gözlerimde bir anlık ışıklar gelip gitmeye başladı. Işıklar bir anda gidip geliyordu gözümde. Buna tıpta "şimşek çakması ya da ışık çakması" diyorlar. Çok korktum üzüldüm. Kendim bu arada 20 yaşındayım erkek hemşireyim. Hemen kendi hastanemizdeki göz doktoruna gittim gözlerime iyice baktı inceledi. Sapasağlam gözlerin hiçbir şeyin yok dedi. Hiç ilaç vermedi. Sonra gözlerim acıyor ve ışıklar durup dururken gözlerimde gelip gidiyordu. Sonra özel hastanenin birine gittim orada da göz doktoru baktı tertemiz hiçbir şey yok dedi. Bir şey bulamadı. Sonra Esenler Medipol Hastanesi Uzman Dr. Bülent Ayan'a gittim. ALLAH razı olsun ondan. Gözlerinin arka tarafları kasılıyor dedi. Çok alerjiksin sen dedi. Alerji ilaçları verdi gönderdi beni. Gözlerin sapasağlam dedi. Alerji ilaçlarını kullanmaya başladım. Gel gitler azalmaya başladı. İlaçlar bitti ışıklarda gelip gitmeler yine başladı. Yine gittim Bülent Hoca'ya. Çok alerjiksin sen dedi yine alerji damlaları verdi alerji hapı yazdı. Onları kullandım baya rahatladım. Yine ilaçlar bitti yine başladı. Bende kendi hastanemde nörolojiye gittim beyin mr'ı çekildi. EEG çekildi. Hepsi tertemiz çıktı ama hala devam ediyordu ışık çakmaları göz arkası kasılmalarım. Nöroloji bir psikiyatriye git sen dedi. Psikiyatriye gittim. Antidepresan verdi bir tane. Yutmaya başladım. ALLAH'ım o kadar rahatladım ki. Neden daha önce ben psikiyatriye gitmemişim. Çok rahatlattı. Bugün Bülent Hoca'ya tekrar gittim. Hocam siz alerjik dediniz ama psikolojik ilaçlarda iyi geliyor dedim. Sizce alerjik mi yoksa psikolojik mi dedim ? İkisi de olabilir dedi. Alerjik rinit'im var. Çok sinirlilik durumumda var. Bende kararsız kaldım. Alerji ilaçları da iyi geliyor. Psikiyatri ilaçları da iyi geliyor. Bende çok kararsız kaldım. Benim gibi böyle durumlar yaşayıpta düzelen var mı? Atlatan var mı? İnternette hiçbir yerde göz arkası kasılmaları diye bir konu yok. O yüzden açtım bunu. inşALLAH zamanla internette googlede bu konu çıkmaya başlar. Böyle durum yaşayan insanlar birbirlerine yardımcı olurlar. İyileştikçe yaşadıklarımı güncelleyeceğim bu konuda. inşALLAH bunlarda geçecek. Rabbi'm yardımcımız olsun. Böyle durum yaşayan arkadaşlarım kesinlikle bana ulaşsınlar. Özelime buradaki üyeliğime mesaj atabilirler. Ve asla korkmasınlar. Göz arkası kasılması olan veya genç yaşta gözlerinde ışık çakması sorunları yaşayıpta çözüm bulamayan arkadaşlar mesaj atabilirler. Geçmiş olsun herkese şimdiden. .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanyangel -- 29 Ocak 2015; 17:47:35 >







  • O ışık olayı gece yattığımda oluyor bende. Genelde uykuya dalarken olduğu için çok sorun etmiyordum. Ben de bi psikiyatriye görüneyim en kötü rahatlatıcı ilaç verir.
  • Valla okudum
  • hayrına up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teecem

    O ışık olayı gece yattığımda oluyor bende. Genelde uykuya dalarken olduğu için çok sorun etmiyordum. Ben de bi psikiyatriye görüneyim en kötü rahatlatıcı ilaç verir.

    kardeşim gündüz gelip gitmeler gözlerinde kasılmalar yaşıyor musun? Gözlerinde parlamalar yaşıyor musun? Hiç mi korkmadın üzülmedin? Azcık detaylı anlat bakalım.
  • Az önce yattım sanki ışık gözümde yayıldı, benim sağ gözde siyah uçuşan cisim kaynıyor son zamanlarda. Daha ilk kez oldu fakat çakma mı emin değilim. Sizin psikolojik galiba panik atak benzeri birşey, sonuçta ilaçla rahatlamışsınız, acaba doktor ilaç yerine su yazsaydı aynı etkiyi görürmüydünüz belki evet. Fakat bazı noktalarda RETİNA YIRTILMASI diyor, ben açıkcası bundan korkuyorum. Umarım iyileşmişsinizdir, geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.