Yaşım 14.Daha 3310 da olsa bi telefonum olmadı.Çevremde herkesde telefon var.Onları gördükçe imreniyorum bende telefondan facebook, twitter, youtubeye girmek istiyorum. Git çalış al diyenler olabilir. Geçen yaz çalıştım babam parayı bana ver ben üstüne koyup güzel telefon alacam demişti ama almadı.Sürekli evde bilgisayar sırası beklemek istemiyorum. Bende telefondan foruma girip cevap yazmak istiyorum. Hayırsever ağabeylerimden yardım bekliyorum.
Sizi zorlamayacak beni mutlu edecek telefon ve fiyatlar :
General Mobile Discovery 2 Mini Fiyatı ortalaması : 489 TL
Nokia XL Fiyat ortalaması : 399 TL
General Mobile Discovery 16 GB Fiyat ortalaması : 500 TL
ZENGİN AĞABEYLERİM İÇİN :
Apple iPhone 6 16 GB Fiyat ortalaması : 2350 TL
HTC One (E8) Fiyat ortalaması : 1279 TL
Veya kullanmadığınız 2. el telefonlarda olur
AmaBenKorkarim (Onur Baktagir) Konu Dışı altına konu açtı.
Abim 21 yaşında aramızda 6 yaş var ama onla arkadaş gibiyiz. Ygs ye hazırlanıyor. Sınav iyice yaklaştıkça çok asabi oldu, sinirli ve duygusal oldu. Yarın sınavı var babamla gitcez destek olmak için. Ona yarın nasıl davranmalıyım. Sınavdan çıktıktan sonra fln nasıl geçti gibi sorular sorarsam tersleyebilir die korkuyorum. Abimi çok seviyorum. Bu boktan sınav sistemi için nice abilerimizin psikolojileri bozuluyor. Yarış atı gibi yarıştırıyorlar.Kazanamayıp intihar eden kişiler oluyor. Neyse konu nerelere geldi yav. Yarın sabahtan itibaren ona nasıl davranmalıyım ? Teşekkürler
AmaBenKorkarim (Onur Baktagir) Konu Dışı altına konu açtı.
Okulumuzun konferans salonuna tüm lise1 sınıflarını topladılar. Seminer öncesi hoca salonu susturmaya çalışıyordu. Çok sinirliydi. Önümdeki çocuklar gır gır şamata konuşuyolardı. Bende yaptıkları bi espiriye dayanamadım güldüm ama sessiz gülmüştüm.Hoca bizim tarafa baktı ve beni işaret ederek buraya gel dedi.ben mi falan derken evet gerizekalı sen dedi. Salonun önüne çıkartıp küçük düşürücü şeyler söyledi. Ben konşmadım falan desemde inanmadı haliyle. Moralim çok bozul tesselli edin.
AmaBenKorkarim (Onur Baktagir) Konu Dışı altına konu açtı.
Her günkü gibi bugün de erken kalkıp kahvaltı için pastaneye gittim.Bol şekerli kürt böreğimi aldıktan sonra eve geldim. Foruma günlük kürt böreği konumu açtım yorumları okurken kapı çaldı. Alt komşu küçük kızını yollamış " babam seni çağırıyo bilgisayara bişey olmuş" dedi. Kahvaltımı yaptıktan sonra alt kata indim. Bilgisayarı sürekli mavi ekran veriyordu. Bende format atılacağını ama ben atmasını bilmiyorum bilgisayarcıya götürün dedim. Oğlum işine mi gelmiyo, parası neyse sana veririm at üşenme dedi. Abi atmayı biliyorum falan demeye kalmadı kızı cin olup çarptı. Bende mecbur kabul etmek zorunda kaldım. Bilgisayara format atarken yiyecek içecek getirdi. Sağol abi yeni kahvaltı yaptım dedim. Ama kızının ters ayaklarını görünce mecbur onuda yedim. Güzelce bilgisayara formatı atıp gerekli programları kurdum. Adam teşekkür etti ben de gidiyorum dedim. Tamam çok sağolasın falan dedi. Abi sağolalım da parasını verecektin hani dedim. La oğlum maaşı alınca veririz 20 tl için ağız yapma falan dedi. Böyle insanlara çok sinir oluyorum delirmemek elde değil.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.