Şimdi Ara

Görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim pcimde geçen pazar oyun oynarken,video izlerken filan donup kilitlenmeler başladı.bikaç kez baştan başlatınca filan düzeldi ama daha sonra ekranda çizgiler filan çıktı ve sadece windowsta değil,msdos ekranında filan da var bu çizgiler.

    daha sonra windows hiç açılmamaya başladı (windows 7 kullanıodum) , format atıp vista kurdum, çizgiler vs hala duruyor ekranda ve ekran kartı driverı kurunca yine windowsun hiç açılmaması sorunu tekrar ediyo kendini.

    şimdi asıl sorum şu,sorun kesin olarak ekran kartında mıdır? yoksa anakartta filan olabilir mi? açıkçası pcyi vatana götürüp hiç haftalarca bekleyesim yok,sorunun ekran kartı oldugundan emin olup direk yeni bi kart almayı planlıyorum.acil cevap bekliyorum sizce de ekran kartında mıdır sorun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisath -- 2 Mayıs 2010; 15:55:20 >



  • http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm

    Konu başlığınızı sorununu anlatacak şekilde değiştiriniz.

    Sorununuza gelecek olursak;En büyük süphe ekran kartıda elbette sözleriniz ve ekrandaki çizgiler bunu temsil ediyor ancak kesin diye bir şey söylenemez ramlerdende olur ,işlemcidende olur bu sorunlar ancak kesin sonuca varmanız için yeni bir kart almanız gerekmez arkadaşınızın ,veya başka harici ekran kartı bulunan sistemden sökün karıt ve bilgisayarınıza takın daha sonra driverini kurun bakalım aynı sorun devam edecek mi?
  • yeni ekran kartı aldım, görüntü sorunu geçti çizgiler falan kayboldu.lakin almam gerekenin çok altında bi performans alıyorum oyunlarda.windowsta dahi bi yavaşlık var sanki. ve internetten video izlerken tam ekran yaptıgımda pc kilitlenleniyor direk,siyah ekran oluyor,mouse imleci duruyor.yani tam eski ekran kartım yanmadan önce yaşadığım sorunlar tekrar etmekte..

    sorun ne olabilir ya? işlemciden filan kaynaklanabilir mi böyle şeyler? ramleri çıkardım,hepsini tek tek takarak denedim,bi değişiklik olmadı.iki ekran kartımda da en son driverlar kuruluyken yaşadım bu sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.