Şimdi Ara

Görüldü atıp cevap vermiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • narrator12 kullanıcısına yanıt

    Yazıp hallettim hocam şimdi ben yazdıklarına görüldü atıyorum insanlara pekte iyimser yaklaşmamak gerekliymiş değer verdikçe üstüne çıkıyor

  • Kuzene mi yazıyorsun cidden jfjjsjsjss
  • Görüldü ✔️✔️
  • Kuzenini tanıyorum
  • teknoCat kullanıcısına yanıt

    Genellikle iş için tarihim iyi olduğundan dolayı ara sıra soru atardı ben çözerdim veya çok komik video olurdu birbirimize atardık o kadar yazmaktan kasıt nedir şakamısınız siz ?

  • Kuzenine karşı birşeyler hissediyor musun?Yok yani kardeşin olarak görsen böyle dert etmezsin gibi geliyor 


    Eğer seni görmezden geliyor,mesajlarına geç cevap veriyor hatta hiç cevap yazmıyorsa ya senden rahatsız oluyordur ya da umursamıyordur.Her iki şekilde de sana karşı görmezden gelen birisini umursamaman gerekir.Üzülen sadece sen olursun.En iyisi kuzenin nasıl davranıyorsa öyle davran.Soğuksa soğuk,sıcaksa sıcak.Hatta en iyisi uzak dur.Böyle tiplerden insana hayır gelmez.

  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ne hissedicem asla öyle birşey yok ben ona çok değer veriyordum gerçekten kardeşim gibi görüyordum o yüzden kendisine karşı biraz kırıldım o kadar

  • kardeşim yaşlarınız kaç ayıptır söylemesi ? görüldü meselesini takıyorsan max 16 diyorum ben. adı üstünde kardeşim olarak görüyorum diyorsun neyine tribe giriyorsun cevap vermezse sen de verme. milletteki derde bak te Allahım ya

  • MertayKardes kullanıcısına yanıt

    Bunlara takılma sen üstadım 2020 yks bombasına hazırlan 6 gun kaldı.

  • Çok ciddi söylüyorum, yazma. Bu hayatta erken cevap veren, değersiz muamelesi görüyor. Feriştahı olsa bile yazma.
  • 098321 kullanıcısına yanıt

    terör estiricez reis sıkıntı yok :))

  • Hocam ben de benzer durumdayım ama sırf bu yüzden dolayı aranı kötü yapma bence. Ben de en yakın arkadaşım diyebileceğim kişi tarafından benzer muameleyi gördüm başlarda. Ya geç yazıyordu ya da çevrimiçiyken bile geç dönüyordu. Sorduğumda ben herkese karşı böyleyim diyordu fakat bence kasıtlı yapıyor. Amacını anlamasam da içinde kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum. Senin yerinde olsam 'demek görüldü he...' tarzı imalı konuşmalar yapardım. Trip atmak da işe yarar :D Veya arkadaşların dediği gibi sen de ona onun sana en çok ihtiyacı olduğu anda görüldü at.


    Bu arada ben önemli bir şey yazınca bana anında geri dönüyor. Belki senin için de aynı durum geçerlidir. Sen saçma gereksiz bir soru sorduysan o an sana odaklanamamış olabilir.

  • Görüldü atıp cevap vermiyor
  • Valla anca sevgilim olursa dert ederim ona bile takmam gerçi ama seviyormusun diyenlere acayip bir psikolojiyle cevap veriyorsun ben tatmin olmadim bu kiza baska duygular besliyorsun gibi geldi. Yoksa sevgilin degilse bu kadar niye takiyorsun anlamak güç.
  • Tutulma bu kadar, sal

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aurosonic

    Valla anca sevgilim olursa dert ederim ona bile takmam gerçi ama seviyormusun diyenlere acayip bir psikolojiyle cevap veriyorsun ben tatmin olmadim bu kiza baska duygular besliyorsun gibi geldi. Yoksa sevgilin degilse bu kadar niye takiyorsun anlamak güç.

    Hocam benimki biraz sinirlenmek gibi denilebilir zaten haftada 1-2 kere falan konuşurduk ondada makara muhabbetleri v.s zaten kuzenimin sevgilisi falan var hatta sevgilisini tanıyorum gayet iyi birisine benziyor sohbet edip oyun oynamışlığımız v.s var.Sevgilisi olmadan önce benle sürekli eğlenip vakit geçiren kuzenim sevgilisi olduktan sonra mesajlarıma sadece görüldü atıyordu hatta bugün yazdığımda bile sevgilisiyle birlikte olduğunu daha sonra konuşacağını söylemişti daha çok kendimi kullanılmış gibi hissediyorum versemki ben ona her konuda yardımcı olup arkasında durmuştum.Bu arada şuda bilinsin bizde komşu kızı bile kardeşten görülür yani ben bu akraba konularında çok hassasım asla öyle birşey yok fakat kendisine sinirliyim ufak bir sorun olduğundan dolayı foruma yazdım büyük ailevi durumlar olsa zaten foruma yazmıyorum.Hatasını anladı özür diledi yaptığı biraz ayıp oldu ama napalım bir daha böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skanderbeg -- 21 Haziran 2020; 2:33:47 >




  • -dead kullanıcısına yanıt

    Hayır hocam biz samimiyiz fakat o kadar 7/24 konuşmayız işte ayda yılda bir kere konuşuruz ondada ara sıra görüldü atar o kadar muhabbet sadece bundan ibaret.Zaten hatasını kabullendi yani konuyu daha fazla konuşmaya bence gerek yok bende bir kaç tane görüldü atarım ondan sonra mevzu kendiliğinden kapanır :D

  • Mesaj at neden görüldü atıyorsun aramızda bir kırgınlık mı var yaz. Yok tarzında kısa bir cevap verip kestirip atarsa konuşmak istemiyor musun de. İstemiyorum derse bir daha o yazana kadar o kıza mesaj atma ve gerçek hayatta da samimiyetini azalt.
    Ama hayır neden konuşmak istemeyim o an müsait değildim sadece gibi bir cevap verirse de tamam de ve pek bir şey yazma bundan sonra. Zaten o senin alındığını düşünüp kendi bir şey yazma ihtiyacı hisseder bir süre sonra (eğer seni umursuyorsa). Böyle olursa normal bir şekilde konuşmaya devam et. Ama tekrarlarsa demek ki kız konuşmak istemiyordur ve sana söyleyemiyordur o zaman sal.

    Gereksiz yere kafana takmana gerek yok bu kadar.

    Zaten sevgilisi varmış. Kızlarda genelde olur bu. Senle samimi olurlar her şeylerini paylaşırlar birbirinizi kardeş gibi görseniz bile sevgili ya da başka bir alternatif arkadaş bulduğu anda tak diye senle ilişkiyi keserler. Sonra birgün o yeni kişiyle araları bozulunca sana geri dönerler. Sen de o zaman seni boş dönemlerinde eğlenmek için bir araç gören o kıza aynı muameleyi yapar neden diye sorarsa da yüzüne vurursun. Ya arkasını döner gider ya da özür diler bir daha yapmaz.




  • Senin yanlışın şu olabilir hemen mesajlara cevap vermen. O sana birşey dediğinde hemen cevabı verme bekle. sonra yazarsın umursamazlık yap.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.