Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
58
Favori
96.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kalorx K kullanıcısına yanıt
    yalnızca fotoğraf çekimi için kullanmak istiyorsanız ve su altı fotoğrafları çekmeyecekseniz GoPro yerine farklı ürünler tercih edin derim. Bu ürünler bildiğiniz üzere aksiyon kamerası diye geçiyor. fotoğraf makinesi olarak yetersiz ürünler. cep telefonum bile gopro'dan daha kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor.
  • Arkadaşlar neden hiçbir yerde stok yok bilen var mı?
  • Merhaba arkadaslar benim kamera hero 2018 dün yanlıslıkla sd kartın yuvasının yerini takarken bosluga taktım actım ekran kara yazılım attım güncelledim ama sonuc alamadim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi sd karti yanlıs taktınızmı ekran gidiyor bu kadar basit bir kamera arastirdim bir tane bilgiye rastlamadım
  • Go pro 8 bataryası hiç biryerde bulamıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedic20 P kullanıcısına yanıt
    Orjinal mi arıyorsunuz...?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic20

    Go pro 8 bataryası hiç biryerde bulamıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz
    Ürünün kendi de hiçbir yerde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgnn kullanıcısına yanıt
    Hocam 2si arasındaki fark nasıl fiyat farkına değer mi hüç bilmiyorum sizlerin yönlendirmesine göre alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedic20 P kullanıcısına yanıt
    Ben gopro hero black 8 kullanıcısıyım. İlk aldığımda kendi orjinal pili ile bir kaç çelim yaptım ve pilin çok çabuk bittiğini gördüm. Uzun kullanımlarda, tatil,gezi,doğa vs gibi aktivitelerde tek pil yetersiz kalacaktı. Bende pil için çok araştırma yaptım. "GP7 dahil olmak üzere piyasada satılan yan sanayi ürünler kullanılabilir ancak GP8 de asla bunlar kullanılamaz" diye bilgiler okudum. Çünkü GP8 de hypersmooth 2.0 özelliğinden dolayı diğer piller bunu çalıştırmaya, buna performans sağlamaya yetmezmiş. Pilin sağlayacağı amper, volt, watt vs mevzularından dolayı mantıklı geldi. Ancak gel gelelim orjinal pillerde çok pahalı. Bende deneme amacı ile öncelikle Hepsiburada, N11 gibi sitelerden yan sanayi 60-70₺ civarı bir pil aldım. Kamerayı kullanırken çok performanslı kullanmadım. Yani 4K da çekimler yaptım ama genelde 1080p de çekim yaptım. Hypersmooth 2.0 özelliğini kullandığım da oldu, kullanmadığımda oldu. Performans olarak arada bir fark var mı? NET olarak anlayamadım. Belki bu işi daha profesyonelce yapanlar aradaki farkı anlayabilirler ancak benim işimi fazlaca gördü. Sonra anladım ki bu pil de yetersiz ve bir tane daha sipariş verdim. Şu anda 1 orjinal 2 yan sanayi pilim var. Günlük kullanımda neredeyse 2 sini bitiriyorum. Akşam şarj edip ertesi gün yoluma devam ediyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaslar merhabalar. Bende hero3 + var fakat pilleri bitik durumda yeni pil almak istiyorum
    Bakiyorum da 1600 mha piller var 70 tl civarinda ama markasinjn ne oldugu tam olarak belli değil öte yandan duracell 1000 mha pil var fiyati nerdeyse 3 kati hangisini almak daha mantikli. 1600 mha gercek olmayacağını düşünüyorum. Siz olsanız hangisini alirdiniz. Ve son olarak kac dk cekim yapabilir her 2 pil de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

    Gopro 7 black sahibiyim. Açılma/kapanma esnasında yada modlar arasında geçerken donma yaşayan var mı ? Cihazın pilini çıkarmadan birtürlü kendine gelmiyor. Her seferinde resetlemek zorunda kalıyorum.

    Hafıza kartından donma yaşayanlar var ancak onlar kayıt esnasında oluyor diye biliyorum. Benimki kayıt yapmıyorken donuyor ???

    Cihaz sürümü: 01.90
    Kullandıgım hafıza kartı: SanDisk Ultra A1 16GB MicroSD HC Class 10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopro_king -- 19 Eylül 2020; 23:21:57 >
  • Gopro_king G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dediğiniz problemleri maalesef ben gopro 8’de yaşıyorum. Ara ara donuyor, kapanınca tekrar açılmıyor vs. Çözüm olarak ben pili çıkar tak yapıyorum. Ara ara da bazı özellikleri devre dışı kalıyor ki forumlarda benzer sıkıntıları görüyorum.

    Anladım ki tüm cihazlarda böyle problemler mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hero 9 black almayı düşünen var mı? TR ye ne zaman gelir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum , sitesindeki bundle fiyatı çok iyi ....5000 tl gibi bir fiyata gelirse alınır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mixeror

    Düşünüyorum , sitesindeki bundle fiyatı çok iyi ....5000 tl gibi bir fiyata gelirse alınır
    Adamlar aylık 5 usd ücretli üyelikle cihazı 299 usd e alıyorlar. Biz 5.000 TL ye gelse sevinecek durumdayız. Adam asgari ücretin 5 te birine ürünü alırken biz 2 katına alamıyoruz. Ülke ne hale geldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    malesef durum bu şekilde , ya sahip olacaksın yada bakacaksın durumu oldu , çok kötü..
  • Bir ülke bilim ve teknolojiden nasıl yoksun kalır, işte bu şekilde. Teknolojik ürünler diğer ülkelere göre 10 kat pahalı oldukça, güncel teknolojiye ulaşabilen ve dolayısıyla güncel teknolojiyi işinde ve yaşamında kullanabilen kişi sayısı da o denli az olacaktır. Bu durum, yurtdışındaki insanlar bir yerlere uçarak giderken, ülkemiz insanının aynı yere arabayla ulaşmaya çalışması anlamına gelmekte. Bir taraf uçarak giderken, sizin şöförlüğünüz ne kadar iyi olursa olsun arabayla onları yakalayabilir misiniz, işte olayın özeti bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar.

    Bir çekim yapmak icin arkadaşımdan goprosunu aldım. Onda işime yarayacak bir aparat olmadığından cama yapıştırmak için bir aparat almam gerekiyor. Bildiğiniz kullandığınız bir aparat var midir ? İnternette buldum ama hangisi ne kadar sağlamdır bilemediğim için danışmak istedim. Toplam 2-3 kere kullanacağım için fiyatı makul olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim tavsiyeniz olursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GO PRO 9 İÇİN MİKROFON ADAPTÖR Ü 700 TL... 50TL YE SATILAN TYPE C 3.5MM ÇEVİRİCİLER DEN ALSAK KULLANABILIRMIYIZ? BİLGİSİ OLAN VARMI ?

  • Oakles kullanıcısına yanıt

    Eski siparişimden bizzat link aldım. Malzeme kalitesi çok iyi olmasa da işini rahatlıkla görür. Başka sitelerden de bakabilirsiniz benzer ürünlere.


    https://www.hepsiburada.com/trx-pro-gopro-hero-2-3-3-4-vakumlu-baglanti-aparati-9cm-cap-p-OUTTOPPMXTGP70?magaza=Kaan%20Elektronik

  • Arkadaşlar merhaba, GoPro 8 Black kullanıcısıyım, uzun bir tatilden sonra cihazı yedeklemek için PC'ye bağladığımda sadece USB takma sesi geliyor cihaz görünmüyordu. Ufak bir araştırma ile sanırım yeni bir güncellemeden dolayı cihazın usb ayarlarından MPT'yi seçmemiz gerekiyormuş. Bunu yapıp bağladıktan sonra cihazın içerisindeki görüntülere ulaşabildim fakat GoPro Quik uygulamasında cihaz görünmüyor ve otomatik yedekleme olmuyor. Durum hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?

  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.