Şimdi Ara

Google Pixel Fold 2'nin tasarımı sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel Fold 2'nin tasarımı sızdı
    Google'ın katlanabilir telefonu Pixel Fold'un ikincisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce Google’ın telefonu Tensor G3 yerine Tensor G4 işlemciyle sunacağı iddiası gündeme gelmişti. Şimdi de telefona ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf ortaya çıktı.



    Daha dar bir ekran ile gelebilir



    Fotoğrafa baktığımızda Google'ın tasarımda büyük değişiklikler yaptığı görülüyor. İlk Pixel Fold'da diğer katlanabilir telefonlardan farklı olarak oldukça geniş bir ekran kullanılmıştı. Pixel Fold 2'de ise daha dar bir ekranın kullanıldığı görülüyor. Telefon açıldığında ise kareye yakın bir iç ekrana sahip olduğu belirtiliyor. Geniş ekran telefon açıdığında tablet olarak kullanmak için daha verimli olsa da, kapalı durumda tutuşu zorlaştırdığı için Google tarafından daha dar bir ekran tercihinde bulunulmuş olabilir.



    Ayrıca Bkz.Google Pixel Fold 2 özellikleri netleşmeye başladı: Tensor G4 ve daha fazlası



    Teelfondaki tek değişiklik form faktörü değil. Kamera tasarımında da büyük bir değişiklik yapıldığı görülüyor. Pixel telefonların tasarım dilini oluşturan yatay şerit şeklindeki kamera bölümünün değiştiği ve kareye yakın 4 kameralı yeni bir tasarıma geçildiği görülüyor.



    Google Pixel Fold 2'nin tasarımı sızdı
    Sızıntının kaynağına göre iç ekrandaki kamera ekranın sağ üst köşesindeki deliğe yerleştirilmiş. Şuanki Pixel Fold'da ise üst kısımda geniş bir çerçeve bulunuyor ve kamera bu çerçevenin içerisinde gizlenmiş vaziyette. Ayrıca telefonun inceldiği, ancak ekrandaki kırışıklığın hâlâ oldukça fark edilebilir seviyede olduğu da belirtiliyor.



    Bu arada sızan cihazın mühendislik örneği olduğu belirtiliyor. Telefonun seri üretime geçmesine birkaç ay daha olduğunu göz önüne alırsak tasarımın değişme ihtimali olduğunu belirtelim.



     




    Kaynak:https://www.androidauthority.com/pixel-fold-2-first-look-3411380/







  • Çok daha iyi tasarım,işlemci ve pil ömrüne sahip fold serisi varken bunu kim alırki,şahsen tasarım konusunda çok kötü pixel serisi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KRONOS48 kullanıcısına yanıt

    Katlanırların hiçbiri henüz çok daha iyi değil, Fold da. Fold dış ekranı da dar, ekranda bir şey yazarken parmak klavyeye kalın gelip çok hata yapıyorsun. Piksel tarafında da Google'ın yazılım ve geliştirmeleri iyi. Daha dandik bir kamera sensörü ile bile daha iyi işler yapabiliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.