Şimdi Ara

Google Pixel 8 Pro'nun 'gelişmiş' yüz tanıma sistemi kandırıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel 8 Pro'nun 'gelişmiş' yüz tanıma sistemi kandırıldı!
    Yeni çıkan Pixel 8 serisinin yüz tanıma sistemi hakkında şikayetler ortaya çıktı. Bir Pixel 8 Pro kullanıcısı, kendisine hiç benzemeyen kardeşinin yüzünü göstererek ekran kilidini açtı ve bu durum tek seferle sınırlı değil. İlginç olarak kullanıcı, kendisine daha çok benzeyen babasının yüzünü telefona gösterdiğinde kilidin açıldığını söylüyor.



    Ayrıca Bkz.Google Pixel telefonlara ilgi artıyor: İşte satış rakamları



    Google, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’da yüz tanıma sistemini geliştirdi. Google’a göre sistem artık en yüksek Android biyometrik sınıf olan Class 3 gereksinimlerini karşılıyor. Class 3 biyometrik güvenlik, sistemin fotoğraf veya benzer görünüşlü bir kişi gibi kayıtlı bir örnekle kandırılma ihtimalinin çok düşük olması gerektiği anlamına geliyor. Ancak, ilk şikayet gösteriyor ki yine de bir hata payı var ve kusursuz güvenliği garanti etmiyor.



    Pixel telefonlarda kullanıcının belirlediği durumlarda kilidin açık tutulmasını sağlayan bir özellik (Extend Unlock) bulunuyor. Kullanıcı, bu özelliğin etkinleştirilmediğini de söylüyor.



    Bu, Pixel 8 Pro’nun yüzle kilit açma sisteminin başarısız olduğuna ilişkin ilk rapor. Yaygın bir sorun olup olmadığını anlamak için Pixel 8 serisinin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını beklemek gerekecek. Google tarafından henüz açıklama gelmedi.






    Kaynak:
    https://www.androidauthority.com/pixel-8-pro-face-unlock-fooled-3375672/







  • 2024'e geldik hala android tarafı face-id gibi bir sistem geliştiremediler. Şimdi hayatıda hiç face-id kullanmamış fanboylar gelip onu da eleştirirler.

  • Millet iphone x ile birbirinin telefonunu açarken mate 20 Pro taş gibi çalışıyordu yüz tanıma ile. Parmak izi varken anlamsız bi özellik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Optik parmak izi gibi hızlı bi sistem varken daha fazla şarj harcayan anlamsız bi sistem.

  • Zevkler renkler tartışılmaz ama face-id parmak izinden daha hızlı ve daha pratik. 6 senelik telefondan örnek vermekte ne bileyim

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Huawei kullanıyor ama diğerleri maliyet artmasın diye koymuyorlar, bir ön kamerayla 2D yüz taramayı yüz tarama diye yutturuyorlar örnekteki gibi :D

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Pixel 4 serisinde aynı sistem var. Günümüzde Apple'ın rakipleri ekran teknolojisi konusunda önde olduğu için aynı sensörü ekranın içine yerleştiremediler. Apple sensörler için hâlâ dinamik ada gibi ekranı kaplayan ek çerçeveler kullanıyor. Rakipleri yüz tanıma sensörü hariç tüm sensörleri ekrana gömdü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy note 9 da iris tanıma vardı ne güzeldi ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aklıma nedense bu geldi.



    Google Pixel 8 Pro'nun 'gelişmiş' yüz tanıma sistemi kandırıldı!Kenan Doğuluyoutube
    Kenan Doğulu'nun 3 albümünde bulunan ''Kandırdım'' şarkısı klibiyle yayında! Spotify'dan dinlemek için: http://open.spotify.com/album/4EHUa7jXJsDPE8cbSJt9g9 Apple Music'ten dinlemek için: https://music.apple.com/us/album/iii/1594019195?ls=1 Kenan Doğulu kanalına abone olmak için: https://goo.gl/EEiZAE Kenan Doğulu Kandırdım Şarkı Sözleri: Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım nazlı yarim Sonunda çılgın sözlerle Kandırdım sonunda Güzel gözlümü oyunlarla Sevgiye çeyrek var Gün benim günüm beni tutmayın Yeni güne sevenim var İçim içimden taşar oldu Hatunumu buldum ben Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım nazlı yari Sonunda çılgın sözlerle Kandırdım sonunda Güzel gözlümü oyunlarla Kandırdım http://www.kenandogulu.com.tr https://www.facebook.com/kenandogulu https://twitter.com/kenandogulu https://www.instagram.com/kenandogulu/ https://itunes.apple.com/us/artist/kenan-dogulu/id257940197 Kenan Doğulu’nun resmi YouTube kanalına hoş geldiniz! Bu kanalda Kenan Doğulu’nun kamera arkası görüntülerine, sizlere özel hazırlanan videolara ve bir çok keyifli içeriğe ulaşabilirsiniz. Kenan Doğulu’nun sizlere özel hazırladığı içeriklere hazır mısınız?
    https://www.youtube.com/watch?v=3S88KB4Mkjw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.