Şimdi Ara

Google I/O 2024 etkinliğinin tarihi duyuruldu: Neler bekleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • google i/o 2024 etkinlik tarihi belli oldu
    Apple gibi Google da her yıl geliştirici konferansı düzenleniyor, yeni Android özellikleri ve cihazlara ilişkin tanıtımlar yapıyor. Google I/O 2024 etkinliğini bekleyenler için tarih belli oldu; 14 Mayıs. Geçen yıl olduğu gibi I/O etkinliği sınırlı sayıda kişinin yerinde izleyebileceği, herkesin sanal olarak izleyebileceği bir etkinlik olacak. Peki, Google etkinliğinde neler bekleniyor?



    Ayrıca Bkz.Google, Pixel 8a'nın varlığını doğruladı: İşte beklenen özellikler



    Google I/O 2024 ne zaman?



    Google, geleneksel geliştirici konferansı Google I/O’nun 14 Mayıs 2024 Salı günü düzenleneceğini duyurdu. I/O etkinlik tarihi, geleneksel olarak Google’ın mevcut Google ürünlerine yönelik yeni donanım ve yazılım özelliklerini tanıtacağı günü işaret ediyor. Google IO 2024 te farklı olmayacak; CEO Sundar Pichai'nin Shoreline Amfitiyatrosu’ndaki açılış konuşmasıyla başlayacak. Etkinlik, geliştirici odaklı konuşmalar  ve online olarak sunulan teknik oturumlarla sürecek.






    Google IO 2024 etkinliğinde neler tanıtılacak?



    Google’ın I/O 2024 etkinliğinde Pixel 8a telefonunu tanıtması bekleniyor. Pixel Fold 2 ve Pixel 9 serisi yüksek ihtimalle tanıtılmayacak. Google, büyük olasılıkla gelişmiş dil modeli Gemini’ye odaklanacağı yapay zeka konuşması yapacak, Android 15’e dair güncellemeleri paylaşacak, Android XR hakkında yeni bilgiler paylaşacak. 14 Mayıs’a yaklaştıkça etkinlikle ilgili daha fazla detay açıklanacaktır.



    Google I/O 2024, ücretsiz olarak canlı yayınlanacak ve herkes sanal olarak katılabilecek. Etkinlik alanında sınırlı sayıda seyirci de canlı olarak izleyebilecek.




    Kaynak:https://io.google/2024/
    Kaynak:https://www.androidauthority.com/google-io-2024-3425607/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.