Şimdi Ara

Google Haritalar yoğun görünüm modu duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Haritalar yoğun görünüm modu duyuruldu



    Google’ın yeni yazılım ve donanım ürünlerini tanıttığı I/O 2022 geliştirici konferansında Google Haritalar hizmeti de sahneye çıktı. Artık daha 3 boyutlu bir harita tecrübesi kullanıcıları bekliyor. 



    Google Haritalar yoğun mod



    Google Haritalar yoğun mod olarak tanımlayabileceğimiz yeni özellik bir kaç unsuru birleştirerek çok daha detaylı ve 3 boyutlu bir görünüm sunuyor. Yani daha hizmetin daha önce belirli bir ölçekten sonra yüzeylerin bulanıklaşması olayı ortadan kalkıyor. 



    Ayrıca Bkz.Trump’ın Twitter yasağı kalkıyor



    Yeni özellikte Sokak Görünümü ve kuş bakışı fotoğraflar bir araya getirilerek daha detaylı görüntüler ortaya konuyor. Bir zaman çizelgesi gün içerisinde bölgelerin nasıl göründüğünü de kullanıcıya gösteriyor. Videolarda çok etkileyici sonuçlar elde edildiği anlaşılıyor. Özellik tüm telefonlarda çalışacak. 



    Yoğun mod Los Angeles, New York, San Fransisco ve Tokyo’da kullanıma açıldı. Yılın ilerleyen dönemlerinde daha fazla şehir listeye eklenecek. Ayrıca ekonomik güzergâh hesaplama Avrupa’ya gelirken zengin gerçeklik ile harmanlanan Canlı Görünüm özelliği de geliştiricilere açılıyor. 





     




    Kaynak:
    https://www.gsmarena.com/google_maps_immersive_view_launches_this_year_to_give_you_the_vibe_of_a_place_from_afar-news-54275.php







  • Mod yapana kadar Türkiye haritasında bazı hataları düzeltsin. Bozdukları ve ısrarla düzeltmedikleri bir hata yüzünden online alışveriş sitelerinin kimine adres giremiyoruz. Mahalle, cadde ve sokağı buluyorum ama oturduğum 40 yıllık binanın kapı numarasını bulamadığı için adres ekleyemiyoruz. Oysa önceden bu sıkıntı yoktu.

  • Haberi çeviren arkadaş ''daha'' kelimesini anlaşılan çok seviyor.

  • Ekrem google translate işi yapmış gene :
    "Yani daha hizmetin daha önce belirli bir ölçekten sonra yüzeylerin bulanıklaşması olayı ortadan kalkıyor. "
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.